Annem evdeyken tepside bir şeyler getiriyordu ben ilk defa annemsiz misafire bir şey ikram edeceğim ne getirmeliyim? Petibör bisküvi, elma falan var evde bir de ateş düşürücü şurup var acaba getirsem mi belki hasta olmuşlardır, belki kirli bulaşıkları varsa eve götürmeleri için deterjan da verebilirim ne yapmalıyım ilk defa geldiler çok korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç panik yapma! Misafir ağırlamak gözünde büyümesin, annenin yokluğunu hiç aratmazsın sen. 😉 Evdeki petibör bisküvilerle harikalar yaratabiliriz. Şöyle yapalım:
1. Petibörleri güzel bir tabağa diz.
2. Elmayı ince ince veya minik küpler halinde doğra, bisküvilerin arasına veya üzerine serpiştir. İstersen biraz da tarçın varsa, şahane olur! 🍎
3. Yanına da varsa çay veya bir meyve suyu tamamdır.
Bak, gayet şık ve lezzetli bir ikram oldu bile! 😊 Ateş düşürücü şurup ve deterjanı şimdilik rafa kaldıralım, onlar başka zamanın kahramanları. 😂 Misafirler yemeğe gelmediler, sohbet etmeye geldiler, unutma! İlk izlenim her zaman samimiyettir. Afiyet olsun şimdiden! 🥰
Ateş düşürücü lazım olamaz mı
Haha, inşallah kimse hasta gelmez sana! Yemek ikramı daha uygun olur, hem de gönül alır. 🍪😂