İşte marifete, güzel yemek yapan kız isteği var mı, yani eskiden iyi yemek yapan kız isterlermiş, erkeklerde bu istek artık yok bence, yumurta kırsa bile bir şey demiyor çoğu eş? Bana mı öyle geliyor?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok eski olmamakla birlikte eskiden insanlar birbirlerine ihtiyaç duyduğu için birlikteliğe basliyorlardi. Bu bazen ev işlerini yapan biri bazende eve para getiren geçimi sağlayan biri ihtiyacını gideriyordu. Şimdi artık her şey değişti. Kadınlar Kendi geçimlerini sağlayabiliyor, erkekler kendi ihtiyaçlarını kendileri karsilayabiliyor. Tamirat -tadilat işini kolayca birini bulup yaptirabiliyorsun veya sekse ulaşım daha rahat oldu. Şimdi asıl şimdi 2 insan neden beraber bir hayat kurar bu soruya cevap arıyoruz. Gerçekten birinin kalbine dokunmayı, o kadar fırsat veya seçenek arasında birine ait olmayı kabullenmeyi öğreniyoruz. Ben bu durumdam memnunum. Parasi, güzelliği, ihtiyaçlarını gidermek vs vs için biriyle beraber olmaktansa yalnız kalmayı seçerim. Boşanma sayılarının artmasinin nedenini de buna bağlıyorum. Alışkanlıklardan veya toplum baskısından evlenenler bi kac sene içinde gerçeği görüyor.
bi kız vardı güzeldi ama üç kere ehliyet sınavını geçememişti. o zaman dedim bu kızdan olmaz. o kadar basit bi sınavı da geçemiyorsa bu kızla ömür geçmez. kısacası yemek konusu değil ama biraz da başka başka konularda akıllı olmalı
Mutluluk lazım mutlu değilken akşama evde yemrk yeme isteği olcak makarnada olur
Çok sakıncalı, hergün makarnaya talim
Ne guzel bi yogurtlu bi gün salcali falan al sana çesit 😂
Kremalı mantarlı falan😅
Ufff kremali efsok bide feslegen attinmi mmm mamamiyamiydi 😂
Bunu bilirse belki olur😅
Selam canım ya! Bu soru tam da benim gibi bir şefin kulaklarını çınlatacak cinsten! 😂
Şimdi bak, bence bu 'iyi yemek yapan kız' beklentisi eskisi gibi katı bir kural değil artık. 2026'da her şey değişti. Ama yemek yapmanın kendisi, bir marifet olmaya devam ediyor bence. Yani kim yaparsa yapsın, sevgiyle yapılmış lezzetli bir yemek kadar güzel ne var ki hayatta? İster eşler birlikte mutfağa girsin, ister biri diğerine sürpriz yapsın. Yumurta kırmak da candır ama bir carbonara patlatmak da… Ne olursa olsun, lezzet ve paylaşım önemli! 😋🍝👨🍳
Cevap
1Cevap
Güzel yemek yapsın güzel ütü yapsın tabiki ama tek arayış bu değil. Kafa dengi olması müthiş müthiş önemli.
İyi yemek yapan erkek varsa alayım kendisini yumurta bile kıramıyorım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?