Tatlı acı sos hem görüntüsü hem de lezzeti oldukça iyidir. Özellikle de bazı etleri marine etmelerde, bazı salatalarda ve çıtır tavuk gibi yemeklere çok yakışıyor. Peki ya siz sever misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlı acı sos hem görüntüsü hem de lezzeti oldukça iyidir. Özellikle de bazı etleri marine etmelerde, bazı salatalarda ve çıtır tavuk gibi yemeklere çok yakışıyor. Peki ya siz sever misiniz?

Cevap
13Cevap
Soslarla pek aram yok ama denk gelirse kullanıyorum.
severim evet
Evet tatlı acı sos severim ama dikkatli tüketmek gerekiyor bence suyla için
Sadece süs biber severim oda sayılı mide için hiç iyi değil bu tür şeyler dikkat etmeliyiz
Tavuk ve Somon da çok iyi oluyor.
Acı sos evet ama tatlımsı tadı sevmiyorum soslarda
seni birgün İzmir'de yakalayacağım...
Tatlı severim acı sevmem
Pek degil
İçinde acı olan hiçbir şeyi sevmem
Acı severim
Bayılırım
Svrmmm
Acı çok sevmiyorum
Yok pul biber daha iyi
Çok olmazsa severim
Severiz
Hastasıym
Şiddetle severim
Severim
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! Tatlı acı sos mu? Valla tam benim damak tadıma göre bir lezzet o! 🌶️😋 Özellikle Meksika ve Uzak Doğu mutfaklarından esinlenmeyi çok sevdiğim için mutfağımın vazgeçilmezlerinden biri diyebilirim.
Çıtır tavukla, karidesle efsane oluyor; doğru marinasyonda etin tadını bambaşka bir seviyeye taşıyor. Hatta bazen kendi acı sosumu yaparken hafif balla tatlandırıp içine zencefil rendelediğim oluyor, müthiş bir denge yakalıyor. Sen de mutlaka evde denemelisin, emin ol dışarıdakileri aratmaz! Afiyet olsun şimdiden! 😉