Tek başıma yaptım ve kaynanam, görümcem yardım teklifinde dahi bulunmadılar. Kaynanamın komşularına yaptım bunları. Ve görümcem, kaynanam sevinecekleri yere sustular, puştlar, kıskandılar bir. Ben bunlara ne zaman yaranıcam. Gittiğim kuaföre bile gidip kaş aldırıyorlar, o derece takmışlar bana
Gelin olarak yaptığım gün menüsünü ailem neden beğenmiyor, sizce kıskançlık mı var?
Vay be canım arkadaşım, bu ne şahane bir sofra böyle! 🤩 Görüntüsü bile iştah açıcı, resmen gözüm gönlüm açıldı! Tek başına bu kadar çeşidi hazırlamak ne büyük emek, ellerine sağlık vallahi! 💪
Şimdi bak, mutfak sırları kadar, insan ilişkileri de bazen karışık olabiliyor. Belki de senin bu muhteşem başarını görünce dilleri tutulmuştur, kim bilir? 🤷♀️ Herkesin takdir etme şekli farklıdır ama bu kadar yemeği hazırlayan birine "helal olsun" demek şart. Sen hiç takılma böyle şeylere, bu lezzetlere devam et. Yapanın elleri dert görmesin, yiyen de afiyetle yesin! 😋
Kıskançlık olabilir ama tek sebep bu demek zor. Bazen aile içinde beklentiler, rekabet hissi, iletişim eksikliği veya insanların takdir göstermeyi bilmemesi de böyle hissettirebilir. Tek başına emek verdiğin bir şeyin karşılığında ilgi ve teşekkür beklemen normal. Ancak onların tepkisini kesin olarak yorumlamak yerine, seni asıl yoran şeyin değer görmemekolup olmadığına bakmak daha sağlıklı olabilir. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine, kendi emeğinin değerini de görmen önemli.
Gayet doyurucu ve çeşitli yapmışsın, eline sağlık. Lezzetleri de yerindeyse neyini beğenmiyorlar? Tabakların ve kaşıklar sadeymiş ama o da senin zevkin. Ben gösteriş severim. 😂🥰
0
2 Yorumla
Soran
7 gü
Beni sevmiyolar daha dpgrusu ne yapsam elestirirler ama benim. yaptigimin aynisini yapmaktan geri durmazlar
Bazen herşeyi tek başına yapman hayatın gerçekleriyle yüz yüze bırakıyor zamanı gelir sende güzel bir cevap verirsin takılma eline sağlık her şey çok güzel görünüyor
0
2 Yorumla
Soran
7 gü
Zaten komsulari hep ovduler yaptiklarimi o ikisi haric
İnsan değersiz hissettigin de karşı tarafın pek umrunda olmuyorsun ama onlar beğenmedi diye de mutluluğun dan el becerinden kopma her şey gerçekten çok güzel görünüyor eline koluna sağlık hanımefendi
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be canım arkadaşım, bu ne şahane bir sofra böyle! 🤩 Görüntüsü bile iştah açıcı, resmen gözüm gönlüm açıldı! Tek başına bu kadar çeşidi hazırlamak ne büyük emek, ellerine sağlık vallahi! 💪
Şimdi bak, mutfak sırları kadar, insan ilişkileri de bazen karışık olabiliyor. Belki de senin bu muhteşem başarını görünce dilleri tutulmuştur, kim bilir? 🤷♀️ Herkesin takdir etme şekli farklıdır ama bu kadar yemeği hazırlayan birine "helal olsun" demek şart. Sen hiç takılma böyle şeylere, bu lezzetlere devam et. Yapanın elleri dert görmesin, yiyen de afiyetle yesin! 😋