Sevgilimin ailesine yemek yaptım ama resmen beğenmediler. Her şeyde böyle kusur mu arayacaklar?

Sevgilim aramıştı ailem seninle tanışmak istiyor ama bizim ev müsait değil sizin eve gelebilir mıyız dedi elbette dedim o kadar geliyorlar diye yemek yaptım ama onlar gelince yetmedi çünkü sevgilim 5 kardeş ve en büyüğü o o okumaya bu şehre geldi kardeşleri farklı şehirde diye onların geleceğini düşünmedim onlara göre yemek yaptım ama gelmişler işte yemek masaya koyuyorum kadın hepsi bu kadar mı diyor sen zayıfsın diye bizim de senin kadar yiyeceğimizi düşündün herhalde diyor bunları ciddi bir şekilde söylüyor espri olsun diye değil yani bildiğin laf sokuyor tabi ben o zaman çok stresliyim elim ayağım titriyor resmen üzgünüm ben bütün aile geleceğinizi bilmiyordum hemen biraz daha yaparım dedim mutfağa giderken yere düştüm bugün kötü günümdeyim sevgilim kaldırdı işte nasılsın dedi başım çok ağrıyor diyip ağlamaya başladım her şey üstüste geliyor zaten o da tamam sen otur ben yaparım dedi annesi sen yemek mi yapacaksın güldürme beni ben de neden bu kadar zayıfladın diyordum kız yemek yapamıyormuş ki iş sana kalıyormuş dedi sonra da gittiler işte annesi beni sevmedi ilk izlenimim kötüyse sonra düzeltmek çok zor sevgilim de tamam üzülme bu kadar sakin ol ağlama lütfen strese girdin sen bence bir uzan dedi ben de uzandım su falan içiyorum ben annemle konuşurum huyuna gidecektir emin ol dedi gitmem gerek sonra görüşürüz dinlen falan dedi inanamıyorum annesinin gözünde imajın yerle bir oldu artık ağzımda kuş sütü tutsam yaranamam her şeyin de bir kusur arayacak napmalıyım?
Sevgilimin ailesine yemek yaptım ama resmen beğenmediler. Her şeyde böyle kusur mu arayacaklar?