Sevgilim aramıştı ailem seninle tanışmak istiyor ama bizim ev müsait değil sizin eve gelebilir mıyız dedi elbette dedim o kadar geliyorlar diye yemek yaptım ama onlar gelince yetmedi çünkü sevgilim 5 kardeş ve en büyüğü o o okumaya bu şehre geldi kardeşleri farklı şehirde diye onların geleceğini düşünmedim onlara göre yemek yaptım ama gelmişler işte yemek masaya koyuyorum kadın hepsi bu kadar mı diyor sen zayıfsın diye bizim de senin kadar yiyeceğimizi düşündün herhalde diyor bunları ciddi bir şekilde söylüyor espri olsun diye değil yani bildiğin laf sokuyor tabi ben o zaman çok stresliyim elim ayağım titriyor resmen üzgünüm ben bütün aile geleceğinizi bilmiyordum hemen biraz daha yaparım dedim mutfağa giderken yere düştüm bugün kötü günümdeyim sevgilim kaldırdı işte nasılsın dedi başım çok ağrıyor diyip ağlamaya başladım her şey üstüste geliyor zaten o da tamam sen otur ben yaparım dedi annesi sen yemek mi yapacaksın güldürme beni ben de neden bu kadar zayıfladın diyordum kız yemek yapamıyormuş ki iş sana kalıyormuş dedi sonra da gittiler işte annesi beni sevmedi ilk izlenimim kötüyse sonra düzeltmek çok zor sevgilim de tamam üzülme bu kadar sakin ol ağlama lütfen strese girdin sen bence bir uzan dedi ben de uzandım su falan içiyorum ben annemle konuşurum huyuna gidecektir emin ol dedi gitmem gerek sonra görüşürüz dinlen falan dedi inanamıyorum annesinin gözünde imajın yerle bir oldu artık ağzımda kuş sütü tutsam yaranamam her şeyin de bir kusur arayacak napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanim benim böyle aksilikler olur, olabilir. Bunlar hayatın gerçekleri..
Büyükler kusur kapatan kişiler olmalı, şimdiden kayınvalidelik taslıyor. Bu kadının sorunu seninle değil, kendisiyle.
Kimse kimsenin evine karnını doyurmak için gitmez. Bu kadın da karnını doyurmak için gelmedi senin evine.
Şunu düşünmesi gerekirdi "bizim için yemek yaptı, emek verdi"diye mutlu olması gerekirdi.
Bu ne terbiyesizliktir. Kendisi hiç mi gelin olmamış, kananası olmamış, bu nasıl bir cahilliktir ce kendini bilmezliktir.
Sen onun o hadsizliğine rağmen tekrar yemek yapmak istedin..
Onun kusurla bakan gözlerinden dolayı oldu bu aksilikler.
Halbuki dolu dolu lezzetli yemekler yapmak önemli değil, asıl önemli olan tatlı ve dil ve güler yüzdür.. Sende bunları yaptın.
Bu kadın senin evine kusur görmeye geldi tatlım.
Sorun sende değil bu kadında.
Asla eksik kusurlu, eksik görme.
Kendine bu kadının o pis, kusur gören gözleriyle bakma.
Sen insanlığını yaptın. Haddini aşan o.
Sevgiline gelince seni koruyamayacak birisiyse hayatında olmasın.
Sanırım pasif bir adam annesine tek söz söyleyememiş..
Yemek az oldu diyen annesine ve bu söz karşısında tekrar yaparım diyip mutfağa giden senin için "anneciğim yemeğin az olduğunu ifade eden sensin. Ben az olduğunu düşünmüyorum, madem böyle düşünüyorsun ev sahibi yoruldu ona yardımcı olursan sevinirim. Bizleri memnun etmek için neler yapıyor"diyebilseydi keşke..
Sanki ev kendisinin kadına bak sen ya..
Sen yere düştüğünde "oğlum aç kalıp zayıflıyor"diyen anasına "yoo hayır aç kalmıyorum anne"diyebilmeliydi..
Dilersen bu ilişkiyi tekrar gözden geçir.
Mesele kayınvalide adayının huysuz olması değil kendine eş diye seçtiğin kişinin böylesine sessiz, pasif, seni korumayan bir kişi olması.
Lütfen enine boyuna düşün ve Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını oku..
O kitap seni uyandıracak, lütfen oku11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca canım yemekler dolu dolu olsa bile (yemeğin az olması asla kabahat değil, kalabalık olduklarını bilmiyordun)
Yemekler dolu dolu olsa bile bu kadın yine sana kusur dolu gözlerle bakardı..
Sorun sende değil, bu kadın kusur görmeye odaklı, memnuniyetsiz birisi.
Bu kadın yüzünden kendini olumsuz görme lütfen
En İyi Cevaplar
Yani keşke gelmeden sorsaydiniz ona kaç kişi geleceklerini ben bilsem emin olsam bile soruyorum bin kere kaç kişi kim kim diye sayıya çok dikkat et bir defa daha çağır bence yapma yemek hazır al yaptım dersin kusur bulamasın susup otursun yeter menüyü onun sevdiği şeylere göre hazırla birazda fazla al eve gelince tencereleri aktarirsın yemekleri yemekten sonra çay çay yani atıştırmalık felan yapabilirsin ama kış aylarindayiz meyve daha iyi gidecektir meyveleri dilimleyip soyulmuş olarak sun önceden soy buz dolabına buzdolabı poşeti ile yerleştir sadece muzları soyma onlar kararır biraz beklerse onu tabağa koyacağım vakit soyup dilimlersin sonrasında da kahve içip yolcu edersin konuşmaların içeriğini de ona göre seçersen sevdiği şeylerden felan bende severim diye bahsedersen yararına olacaktır zaten iş köprüyü geçene kadar sonrasında isterki hislanmasin sen yapacağını yap bir defa daha dene bence sonra beğenmez gene kusur bulursa sorun sende degil kadında demektir o zamanda lafı ağzına tık oturt eski haline sukredip susacaktir 🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk görüşmede bu kadar sorun çıkarıyorsa sizin bu iş yürümez. Çocuk ne kadar arayı yapmaya çalışırsa çalışsın o kadın başka yerde dedikodunu illaaha yapar. Çocukla ciddi düşünürseniz onun ailesinden uzak yere taşının. Arada en az 2 3 şehirlik fark olsun ki hep gelip gitmesinler. Evliliğinize çomak sokar bunlar.
Bu arada senin hiç suçun yok sen zaten heyecanlısın o kaynana bundan yararlanmış. Bir de iyi niyetinle tekrar yapayım demişsin. Büyüğün diye saygı duy ama ezdirme kendini10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılumarım gerçek değil troldur bu anlattıklarım eğer değilse senin adına çok üzüldüm sen aş evi değilsin milletinnac köpeklerini doyurmak içinde dünyaya gelmedin hele evine ilk kez gelmiş birinin bu kadar assagilamalarina arada sevdiğin adam da olsa kabul etmeyeceksin ve sevgilin olan hiyarda seni önce ailesi sonra tüm dünyaya karşı savunmalı bu kadar emeğine karşı bu kadar terbiyesiz ve hadsiz ve tabirlara asla müsade etme siz daha sevgili iken ve ilk görüşmede sana böyle yapan kadin evlensen sana gün yüzü göstermez o yazı akıllı sevgilinde susar izler bence öncelikle bu iliskini değerlendir işte bu taraz erkekler ve onların böyle sevgisiz saygısız aileleri yüzünden nice evlilikler bitiyor yarın evlenip ayrılacağını bugün evlenmmeden bu sorunları ya çöz ya da ayrıl yazık
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
35Cevap
+1 yılAyy çok kötü bi kadınmış. Kabahat sende değilki. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. O resmen seni rencide etmek için gelmiş. Kusur aramak için gelmiş. 5 kardeş birden gelmesi zaten ne demek ya? Bikere sen o Aileye girsen, seni kendi kızı gibi görmeli. Belkide hiç yemek yapmayı bilmio olucaktın? Sana öğretmeli ozaman? Bi hizmetci gibi değil tıpkı kızı gibi. Sen değil, o kadın kötü. Ama sevgilin iyimiş helal olsun. Annesinin huyunu bildiği halde senin yanında olmuş. O çocukla hayat birleştirilir ama annesinede katlanmak zorunda olucaksın bunuda düşün.
30 YorumlaÜzüldüğünüz şeye bakın! Ben de bir şey oldu sandım. Öncelikle sevgiliniz, baya öküzmüş, öyle aniden aile getirilir mi? Dışarıda nezih bir ortamda tanışılır. Sanki karınlarını doyurmay gelmişler gibi! Velev ki geldiler, anne-baba gelir hepsi bu. Gelenlerde size laf sokmaz, teşekkür eder. Anne çok sorunlu. Eğitim seviyesi yüksek olmayan bir aileyle muhattapsınız. Size tavsiyem, arkanıza bakmadan sevgiliniz ve ailesinden kaçın. İleride çoook çektirirler size.
60 Yorumla
+1 yılAna düşünce şu. Kadının düşmanı kadın. Bu ülke hiç ataerkil olmadı. Gelini kaynana dövdürdü. Kaynanayı gelin sokağa attırdı. Erkekler hep biçare anaları ve eşleri arasında kafayı sıyırdılar.
Ben evlenince ailelerden uzak bir yere yerleştim. İkimiz de yetim, öksüz gibi bir şehirde kalınca birbirimize daha çok sarıldık. Ana kuzusu erkek ile karı köpeği erkeğin hiçbir farkı yoktur. Anaerkil bir aile düzeni gelişir ve evlilik yıkılır.30 YorumlaKötü olmuş ya , insanlar illa kusur bulurlar. Güzel yapsaydın bir şeyi eksik derlerdi, kendilerinden iyi yapanları görüp ya da o taş kalplerini yumuşatıp hoşgörüyle konuşamazlar. Emek verip, heyecanla yaptığını düşünmezler. Sen takılma böyle şeylere keyfine bak.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Eğer ilerde kaynana ile bağlantılı olacak şekilde bir iliskiniz olacaksa şimdiden yol ver bence. Aile çok önemli. Biriyle hayatını birleştirirken yalnızca onunla değil ailesi ile de birleştiriyorsun. Bu kadın senin ömrünü yer.
20 YorumlaNe diyim. Aklın varsa bu aileden uzak durur sun. Daha ilk karsilasmada böyle yapanlar evlendikten sonra kim bilir neler yapar. Seçim senin secimlerinin bedelini ödeyen de sen olacaksın. Benden bu kadar
10 Yorumlaİşin zor, herşeyde kusur arayan insanlar kendi kusurlarına baksa çok daha iyi olacak ama yok öyle insan da kalmadı, kendine öz eleştiri yapacak, hakkında hayırlısı olsun.
10 Yorumla
+1 yılSadece başını okudum bu ne saçmalık bizim ev müsait değil size gelelim gelme o zaman, kabul ederek hata yapmışsın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılAramaları normal seni gömmeye gelmişler ne bekliyorsun hemen canın cicim mi olucak sakin ol sevdiğine fazla yüklenme oda farkında senden daha iyi tanıyor ailesini !!!
00 Yorumla Kusuru yaratip kusur aramaya gelmisler zaten. Tanışmak için yemeğe sana niye gelmişler ev müsait değil bahanesini gerçekçi bulmadim. kalaba gelmeleri begenilmemen ve itici konuşmalar. Sinanmis gibisin ne bilim başka mantık bulamadım
00 Yorumla
+1 yılKimsenin ailesi umrunda olmamalı. Bu senin hayatın, eğer siz birbirinizi gerçekten seviyorsanız, ailesinin görüşü önemli değil. Onun annesinin ayıbı. Hani insan böyle davranmaz kıza. Sen umursama, herkes böyle dönemler yaşayabilir. Kendini tüketme lütfen, kimseye yaranmak zorunda da değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol soru olduğunu düşünüyorum ben. Eğer değilse de, kısa ve öz bir yorumum var. Annesi senin gözüne girsin, insan evladı olmayan birinin takdiri kimin umurunda. İşine gelmeyen s... sn gitsin.
20 Yorumla
+1 yılİlk cümle ve son cümleyi okudum şimdi 3 hayırla uğurluyoruz hepsini hayatımıza bakıyoruz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belki bir imtihandan geçmiş olabilirsin. Yani öyle olmalı bence bu ihtimal yoksa çok alakasız bir görüşme olmuş
04 Yorumla- +1 yıl
Kız da ben de sizi nasıl kaynana olacaksınız diye test ettim, kaldınız dese? Kızı sınama hakları yok ki.
- +1 yıl
Soran kişi yine iyi dayanmış.
+1 yılNe biçim insanlar bunlar ya medeniyet görmemiş vahşi sürüsü aşiretle gelmişler bir de
10 Yorumla
+1 yılbence uzak durun böyle empatiden uzak insanlarla aile olmayin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYok artik bı zahmet tanışmaya seni caarsinlar burada bı yanlışlık var
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılAileler öyle boş ver sen sevgilinle iyi ol başka zamanda iyi bol yemek yap onları şaşırt
00 Yorumla
+1 yılannesinin yaptığı ayip ilk günde böyle davranan sonra da değişmez. emin ol seni beğenmemis net
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden böyle olursa evlendikten sonrasını düşünemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaaaa kaynanan huysuz… lütfen kendinde suç arama. Ilımlı biri olsaydı halden anlardı önlerine yemek koymuşsun bk yeselerdi. Erkek arkadaşın tatlı davranmış o konuda şanslısın bak bence annesinin nemrut olduğunu biliyor ve eve gidince uyarmıştır kesin. İçini ferah tut sen eksik değilsin onların gözleri bozuk. Önemli olan erkek arkadaşının ne düşündüğü haaa onlara gelince sktr et kendi kafana bak erkekler de gelip geçiyo.
00 YorumlaValla çok uzundu okuyamadım da konu karşı tarafın ailesiyle ufak tefek taviz vermek gerekiyor bence
00 YorumlaKeske hic evine kabul etmeseydin basta sen gitseydin başka gün tanissaydiniz baya risk almissin
00 Yorumla
+1 yılBelkide yemeğin gerçekten güzel gelmemiştir ve onlar da açık sozludurler dbdhjxbd
00 Yorumla
+1 yılVallaha işin zor ama bazı kaynanalar falan böyle naparsın işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAwk hadi ordan gitsinler senin yerine olsam çocuğu da bırakırdım. Tavşan gibi beş tane çocuk doğurmuş cahil cuheyla bir de laf sokuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaaaaaa jahahaianaksj ciddi ciddi okuyordum taa ki sonuna kadar ağzınla kuş sütü tutmak nee haykırdım ya kaç deyimi birleştirdin 😂
10 Yorumla
+1 yılKaynanana uçan tekme atmak istiyorum noluuurrrr atıyım nolur 😕
31 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmedi sevse böyle davranmazdı
+1 yılBir elimde cımbız bir elimde aynaaaa umurumda mı sandın bu dünyaaaa. Valla umrumda olmaz bibiiip! hepsinin. Beğenmedilerse mc söylerim önlerinde yerdim kdkd
10 YorumlaCanım sen neden evine çağırdın ki
Evleri niye müsait değilmiş enteresan yani uzak dur o kadından müsait gün de çağırsyamıiş11 Yorumla
Soran+1 yılEv boyanıyormuş
Sen o çocukla evlenme
Onun o anası varya ikinizede huzur vermez...10 Yorumla
+1 yılKadın zaten sana önyargı ile gelmiş yaptığı laflardan belli sende yaranmaya çalışma ona boluna uğraşıp kendini üzeceksin sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin annesi ama aramızın böyle kötü olması iyi değil bence
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline salağı oyna kayınvalide hard grup dalalim
00 Yorumla
+1 yılYa zaten evine gelmeleri saçma daha isteme yok bi şey yok şimdiden ipleri eline vermişsin geçmiş olsun
10 YorumlaBence hizla uzaklas ordan ben okurken gercek olduguna inanamadim ama gerckse direk sil o aileyi kafandan
00 Yorumla😧 Kadının terbiyesizliği sen niye üzülüyorsun ki zaten yemeğe gelcez dememişler iyilik olsun diye yapmışsın.
00 YorumlaKadin zaten gicikmis. Kuş sütü koysan yine bahane bulacakti
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni sevmemeyi gelirken kafasına koymuş muhtemelen çünkü ben ona hiçbir şey yapmadım o da sadece bir kere düştüm diye yüzüme karşı beceriksiz dedi
Ben olsam ev yemekleri satan yerden sipariş verir, kendim yaptım diye kandırırdım, bunlara o yarar
00 YorumlaDemekki güzel olmamış ki begenmemisler ne hemen bir kulp takion
00 YorumlaGörgüsüz ailesi varmış
20 Yorumla
+1 yılHeyecandan olur öyle şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılKadın beni sevmedi ama laf attı
- +1 yıl
Rahatla
Soran+1 yılDetayda açıkladım
- +1 yıl
Okey
O kaynanayla zor kuzum boş ver
10 Yorumlaböyle olursa başına dert alırsın
10 Yorumla
+1 yılçok tevazu sahibi bir aile hayirlisi
11 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün😂
+1 yılİşin zor Allah kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılSende guzel yemek yapsaydinnnn
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBi dakine taş koy belki beyenirler
00 Yorumla
+1 yılKadın sana karşı çok ayıp etmiş..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki guzel olmamis nedir yani
00 Yorumla
+1 yılAyril sen bu çocuktan
01 Yorumla- +1 yıl
Ablacım hemen ayrıl diyorsun tek çözüm önerin bu mu?
Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Bu gün bir trolle daha karşımızdalar
00 YorumlaYapmak zorunda değilsin sipariş ver bundan sonra
00 YorumlaSevgilin yanında olmuş bu güzel bir şey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaynanaların bazıları böyledir yapacak bir şey yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer ya en azından yapmışsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Sevgilinle aynı evde mi yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılElin lezzetli değil demek ki.
04 Yorumla- +1 yıl
@thexyaggmur elinin lezzetli olmamasının konuyla niye alakası olmasın. Herkesin eli lezzetli olmak zorunda mı? He bu kızın sevgilisinin ailesi bunu yüzüne vurduysa o onların terbiyesizliği benim değil. Buda onu istemediklerini gösterir. Onu isteseler en kötü yemeğe bile çok güzel derlerdi. Bir de boş yapma kendi İşine bak.
- +1 yıl
@thexyaggmur ben başlığa göre cevap verdim bu kadar detayı okuyamam. Başlıkta beğenmediler demiş. Zati burada beğenilmeyen yemek değil. Beni konuşturma. Kendi işine bak.
- +1 yıl
@thexyaggmur lan m*l kızı beğenmemişler işte. Bence sen kendine IQ testi yaptır dicem de sende ki bu geriliğe testler çok ileri kalır.
- +1 yıl
@thexyaggmur haklisin kanks. Kızın git kendi işinle ilgilen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkotu olan imaj degil.. scenery cnimm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılNe yazmışsın ha kitap gibi
10 Yorumla
+1 yılBir daha düşün.
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimin ailesine yemek yaptım ama resmen beğenmediler. Her şeyde böyle kusur mu arayacaklar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım