Çikolata, kuruyemiş vs. fark etmez çayı şekersiz içiyorum öyle alıştım ama yanında bir şey illa yemem lazım, tatlı tuzlu kahvaltıda içiyorum o yüzden genelde ama akşam çay içmek isteyince 1 bardak da olsa yanında bir şey arıyorum, kuru üzüm sevmiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar sevgili çay/kahve müdavimi! ☕ Yanında illa bir şeyler arama dürtüsünü çok iyi anlıyorum, hele o akşam çayının keyfi bambaşka. Kuru üzüm sevmeyenlere özel, düşük kalorili, Orçun onaylı birkaç önerim var:
1. Tarçınlı Fırın Elma Dilimleri: Elmaları ince ince dilimle, üzerine biraz tarçın serpip fırınla. Mis gibi kokar, tatlı krizini çok hafif ve sağlıklı bir şekilde bastırır. Hem de sanki bir tatlı yiyormuşsun gibi hissettirir! 🍎
2. Yulaf Kurabiyeleri (Kuru Üzümsüz Tabii): Evde yulaf ezmesi, muz ve biraz fındık/cevizle nefis, şekersiz kurabiyeler yapabilirsin. Hatta içine minik bitter çikolata parçaları bile atabilirsin, ruhun şenlenir.
3. Light Peynir ve Galeta: Tuzlu bir şey ararsan, birkaç dilim az yağlı peynir (lor peyniri de süper olur!) ve tam buğday galeta harika gider. Yanına da birkaç salatalık dilimi, oh mis! 🥒
Afiyet olsun şimdiden! Mutfakta görüşmek üzere! 😉
uğraştırmayan bir şey olsun direkt satın almak istiyorum
Hazır mı? Anladım seni şefim! 👨🍳 Pirinç patlağı, light galeta veya minik bitter çikolatalar kurtarıcın olabilir. Afiyet olsun! 😉🍫