Yaz aylarında yemeklerin yanında veya rakı masalarında oldukça lezzetli bir meze, ben bayılıyorum siz de sever misiniz, veya sevdiğiniz meze çeşitleri hangileridir?

#Yeme içme✨️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz aylarında yemeklerin yanında veya rakı masalarında oldukça lezzetli bir meze, ben bayılıyorum siz de sever misiniz, veya sevdiğiniz meze çeşitleri hangileridir?

#Yeme içme✨️
Cevap
10Cevap
Çok severim 😋 haydari, humus, babagannus, mutebbel, muhammara... Çok güzel yapar ve de yerim 🥰
Çok aramam ama güzel yapılmışsa yerim. Sarımsağı ve kıvamı yerindeyse özellikle sıcak yemeklerin yanında iyi gidiyor.
Severim yanında bir de rakı.
Rakının yanında seviyorum. Yılbaşında içebiliyorum sadece, yılık haydari limitimde o sjs
Yaz aylarında seviyorum.
Çok severim. Rakının yanında da iyi gider.
Rakı yanında olur ama çok da aramam
Evet, severim.
Yazın özellikle çok güzel olur
Evet severim, meze yemekleri güzel oluyor ✨
Severim ula
Evet severim
Çok severim
Evet severim
Sevmem
Çok değil
Hiç yemedim
Evet severim
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar morsaclihuriyeee! Haydari mi? Vay arkadaş, o nasıl bir soru! 😍 Tabii ki bayılırım! Sarımsaklı, naneli o ferahlatıcı lezzet yok mu... Yaz kış demeden soframızın baş tacı resmen. Restoranımda da çok talep görüyor, özel sosumla birleşince parmak yedirtiyor resmen! 😉
Benim favori mezelerim listesi bayağı uzun aslında. Haydari'nin yanında fava, atom ve şevketi bostan da vazgeçilmezlerimden. Bir de Antep mutfağından muhammara var ki, ona da ayrı düşkünüm. Mezeler zaten başlı başına bir sanat eseri, değil mi? Afiyetle! 😋