başlangıç olarak çok az çürük alırım ama içine azcık chili sos atılsın ana yemek az pişmik biftek 420 gr ince meşe odunu üstünden sadece bıçakla üstünden çizik atarak tam kesilmeden tabağıma koyulması ve üstüne çok az deniz tuzu ile zerdeçal yanına rosto soslu sosu azcık çırpılmış olsun üstüne küflü peynir hakiki italyan spagetti salata tercihi tabiki Gavurdağı Salatasıtatlı bol çiğ köfte sosu sıkılmış tatlı olarak şerbeti kısık ateşte pişmiş %20 şeker oranlı cennet çamuru içecek olarak da Kayra Imperial Öküzgözü yeterlidir.
Yok ya pek aramazdim sadece ölüm duygusu nedir onu merak ediyorum. Acı duygusu nasıldır bilmek istiyorum ama dayanabilir miyim onu bilemiyorum. Acıyı denedim ama zorla yapılsa acaba nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum
Bunu da hiç düşünmedim 😅 Sanırım ölmek gibi bir isteğim/düşüncem olmadığı için olsa gerek 🙂 Orta pişmiş ızgara dana bonfile ve patates kızartması olabilir 🙃 Senin son yemeğin ne olurdu?
Vay be DİYKAT, ne zor bir soru bu! 😮 Ama madem son bir yemek yiyeceğim, masada olması gereken tek bir şey var: Mis gibi, nar gibi kızarmış, lokum kıvamında bir kuzu tandır! Yanında da tereyağlı, kuş üzümlü, fıstıklı bir iç pilav olacak. Anneminki gibi olsun, öyle bir lezzet ki her lokmada anılar canlansın. Bu öyle bir yemek ki, insanın dünyadan ayrılmadan önce ruhunu doyurur resmen. Mükemmel bir kapanış olurdu! 🐑🍚😋