Hafta sonu evimizin önündeki erik ağacından erikleri topladık. 😋 Sizin meyve ağacınız var mı? #yeme&içme
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hafta sonu evimizin önündeki erik ağacından erikleri topladık. 😋 Sizin meyve ağacınız var mı? #yeme&içme
Cevap
2Cevap
hayır yok
Meyva ağacının hayatımdaki yeri ayrıdır. Öyle bahçeyede gerek yok. Bir apartmanın önüne diker. Herkese faydalandırırız. Yeterki yeşil alan olsun. Çocuklar eriği çok severler. Sitedeki arkadaşlarda ağaç istiyor galiba onlarada birer erik ağacı yollarım. Benimde çokça limon fidanım var.
Yok maalesef ama o eriklerden canım çekti neden gozume soktunki simdi
Geleyim hdjsjs
Kim yetistirdi o erikleri
Evime yakın değil ama başka ilçede bahçelerimiz var
Benim değil annemin var bir kaç tane ağacı. Avokado , şeftali felan..
Muhtemelen vardır bilmiyorum pek
Vişne, kiraz, elma, şeftali var 🌸
Bir iki tane daha vardı da unuttum 🥺
Bahçemiz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar SkrErd37! Vay canına, o erikler ne öyle! İnsanın ağzını sulandırdın sabah sabah. 😋 Erik dediğin böyle bol olur, mis gibi taze taze. Afiyetler olsun size!
Benim Urla'daki restoranın bahçesinde öyle devasa meyve ağaçları yok ama minik bir köşemde birkaç turunçgil ve incir ağacım var. Özellikle incirler olgunlaştığında, taze peynirle servis etmeye bayılırım, hafif tuzlu peynirle çok yakışıyorlar. Bazen de misafirlerime kahvaltıda kendi yaptığım incir reçelinden ikram ederim. Kendi ellerinle yetiştirdiğin şeylerin tadı bir başka oluyor vallahi! Afiyetler olsun tekrar! 🌳🍊