Kendinize ait müstakil eviniz ve bahçeniz olsa bahçesinde hangi sebze ve meyvelerin ağacı olsun isterdiniz? Hangi sebze meyvenin ağaçlarını dikerdiniz? 🍇🍒🍓🍊🍈🍎🍏🍐🍅Bizim bahçede incir, elma, dut kivi ve erik ağaçları var. Bana kalsa sadece incir ağacı olurdu.
Evinizin bahçesinde hangi sebze meyvelerin ağacı olsun isterdiniz?
26
31
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
AtomunÇekirdeği | Yeme & İçme konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Elma ağacı olsun isterdim. Yani en çok istediğim şeydir. Elma ağaçlarını severim... Elma ayda 2 ya da 3 tane zor yerim ama 😅 yinede elma ağacı olsun isterdim :)
Sebze olarakta biber olsun isterdim...
Eğer set yapacak bir alanım varsa da uğraşacak vaktim varsa yani çilek olabilir. Daldırma ile üretim yaparak vakit geçirebilirdim.
Süs olarak birşeyler ekmek istersem de büyük ihtimalle seçimim nergis çiçeklerinden ve çam ağaçlarından yana olurdu.
ibooo1 | Yeme & İçme konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
şu an bahçeden olan ağaç çeşitleri; 5 tane kocaman ceviz ağacı, 4 tane de küçük ceviz ağacı, 12 tane kayısı ağacı, 2 tane dut ağacı ( 1 i kara dut), 1 tane badem ağacı, 1 tane ıhlamur agacı, 10 tane elma ağacı, 1 tane kiraz ağacı, 3 tane vişne ağacı ve kocaman bir üzüm asması var.🤗🤗 Limon fidanı aldım evde saksıda yetiştiriyorum bakalım biraz büyüsün onuda bahçeye ekerim Portakal, nar, mandalina ve incir ağacı olsun isterdim ya🤗
nordun_gadasi | Yeme & İçme konusunda 6,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Her meyveden olsun isterdim gadası. Çünkü yaz aylarında insanın canı her meyveden istiyor. Kayısı, kiraz, vişne, erik, ayva olsa harika olur. Ayrıca ev müstakil olduktan sonra birçok sebzede ekilir. Doğal bir yaşam içinde mutlu mesut yaşanır.
2|0
0|0
joeblack18 | Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Şeftali, portakal, elma ağaçları bodur bile olsa yeter bana :)
Bizim bahçede ;mandalın , elma , limon , zeytin , kiraz ve şeftali var Birde halk arasında şöyle bir söz var “ocağına incir ağacı dikmek “ hem iyi olmadığını söylerler hemde incir ağacının kök yapısı bulunduğu çevre çok zararlıdır (zehir değil , genişleyen kök sistemi yüzünden) 👍🏻✌🏻
robustgürbüz | Yeme & İçme konusunda 92 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bizim bura sert karasal iklimdir , bahar ın geç soğukları ve don olaylarından etkilenir, yinede tüm fidanlardan diktim , sadece iklime uyum sağlayabilenler kaldı.
1|0
0|0
Saddov | Yeme & İçme konusunda 242 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ayrı müstakil evimizde ayva, ceviz, dut, elma ağaçları, erik, kayısı, kiraz ağaçları ve vişne ağacı var
2|0
0|0
Managermann | Yeme & İçme konusunda 404 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bizim 4 dönüm bahçe var ulkede yetişen meyve ağaçlarından birer ikişer tane var yazın her türlü sebzeyi ekeriz.
1|0
0|0
merakettimmişte | Yeme & İçme konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
bahçemizde portakal, mandalina, armut, kiraz, erik, incir, dut, trabzon hurması, kiraz var zaten çok şükür çoğu meyve var
Birçok yere lavanta ekerdim. Bir köşeye lale, bir köşeye papatya... Bu kadar çiçek yeter 😁 domates, biber, salatalık, nane, reyhan, dereotu, semizotu, yere, roka, patlıcan da olurdu. Nar, şeftali, ekşi elma, limon olurdu. Bir de hamak 😅😅
En İyi Erkek Görüşleri