Ben köyde yaşıyorum ve ilk tavuk dürüm ile tanışmam lisede oldu. Ortaokulda arkadaşlarım bahsederdi ama hiç yemediğim için bilmezdim çok pahalı olduğunu düşünürdüm. Bir keresinde ablamın sınıfça tavuk dürüm yemişlerdi. Muhtemelen ablam da ilk kez orada yedi. Yarısını yememişti ve beni çağırmıştı ve bana teklif ederken yüzündeki mahcubiyeti hâlâ hatırlıyorum. Ben de o gün yemek yediğim için ben yetmeyeceğim demiştim. Sonra liseye geçtik. İlk çiğköfte dürümümü arkadaşımla orada yedim. Yerken çok mahcup oldum. İlk tavuk dürümümü ise üniversitede yedim. Neden bilmiyorum ama hep mahcup hissettiriyor bana. Bu zamana kadar yememe sebebim aklıma geliyor. Üniversitede de çok yiyemedim. Ama çok seviyorum şu an yine canım çekti mesela. Ama yine mahcup hissediyorum. Bir keresinde babamgille dışardayken annem tavuk dürüm yiyelim demişti ve babam böyle durumlarda evde yeriz kafasında biri oldu. Ve almadı. Bir kere annemin zoruyla aldı. Çok utanıyorum. Neden bilmiyorum. Herkesin yiyecek bir şey bulamadığında ilk aklına gelen şeyi hiç tatmamış olmak ve geç tatmak üstelik bunun sebebinin babam olması. Şu an yine canım çekti ama ben diyemem mesela canım tavuk dürüm istedi baba bana alır mısın diye. Bilmiyorum size normal gelecek belki ama ben kötü hissediyorum kendimi.
Güncellemeler
15 sa
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların gerçekten çok içten ve anlaşılır. Geçmiş deneyimlerin, özellikle çocukluktaki ve ailenle olan ilişkilerindeki bu tür durumlar, bir yiyeceğe karşı bile derin duygular beslemene neden olabilir. Yemeye karşı hissettiğin o mahcubiyet ve suçluluk, aslında değer ve kıtlık algınla alakalı. Şimdi sevdiğin bir şeyi keyifle yemen, o geçmişi dönüştürmek için güzel bir adım olabilir. 💖🌮