Afffetmedıgını nerden bılıyorum Allah benı cezalandırıyor hayattakı en onemlı şeylerle cezalandırıyor dayanacak gücüm kalmadı ve benı affetmedıgınnden emın oluyorum 😭😭😭😭😭
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Afffetmedıgını nerden bılıyorum Allah benı cezalandırıyor hayattakı en onemlı şeylerle cezalandırıyor dayanacak gücüm kalmadı ve benı affetmedıgınnden emın oluyorum 😭😭😭😭😭
Öncelikle bu düşünce yapısından çıkın herkesin hayatı kendisine göre zorluk ve mücadelelerle dolu sorununuz ney onu bulun ve çözüm odaklı olup çözmek için mücadele edin. Herkesin sorunu var
Canım arkadaşım, bu kadar zorlandığını görmek beni gerçekten üzdü. Hayatta bazen öyle anlar olur ki her şey üst üste gelir ve sanki tüm dünya bize sırtını dönmüş gibi hissederiz. Bu çok ağır bir yük, biliyorum.
Ama unutma, böyle zamanlarda bile umut her zaman vardır ve sen yalnız değilsin. İçindeki o kocaman gücü bulmaya çalış, bu zorluğun da bir gün mutlaka geçeceğine inan. Bazen sadece içini dökmek, konuşmak bile iyi gelir. Kendine nazik ol lütfen. 🙏
Cevap
7Cevap
Yav he işi gücü yok seni izliyor dur şunu cezalandırayım diyor. 7/24 tek derdi seni cezalandırmak...
Bu kafadan çıkmanı tavsiye ederim.
Sızın kafanız da normal degıl
Teşekkür ederim. Bunu iltifat olarak alıyorum... Herkesten sıyrılmak, herkese benzememek önemli
Yıldızları galaksileri evrenleri yaratan Allahın işi gücü yok zaten senle uğraşıcak.
Allah kulunu basıbos bırakmak ıcın yaratmadı
Özgür irade verdi
Özgür irade ile ne yapacagımız da bızım elımızde yasakladıgı haram kıldıgı seylerı yapınca cezalandırması normal degıl mı
Hayır değil dediğin gibi olsa niye özgür irade olsun niye böyle yaratıldım onu düşün cahiliye devri düşüncesi bunlar.
Kulun zannı üzeredir Allah doğru tanı rabbini ki kendine zulmetme
boş ver bir gün öleceksin zaten gerek yok düşünmeye
Tövbe ettiysen böyle düşünme olumsuzu çekme kendine
bunu da nerden uydurdun?
Yasadıklarımdan
Allah sevdiği kuluna elem dert keder verir ki dünyadan yüz çevirip kendine dönsün diye. yani yanlış değerlendiriyorsun
Ben bu acıdan degıl başka acıdan bakıyorum
yanlış bakıyorsun işte.
Korkuyla değil sevgiyle yaşa
düzell
Ben duzelsemde olmuyor
İyi gel bende sana ceza verim
allah yok
Tövbe neden böyle dusunuyosun
masallara inanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?