Çok hafif ve şekeri az. Hafif olduğu için bir sürü alsanız da ucuz oluyor. Sağlıklı bir atıştırmalık bana göre :)
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok hafif ve şekeri az. Hafif olduğu için bir sürü alsanız da ucuz oluyor. Sağlıklı bir atıştırmalık bana göre :)
Kışın c vitamini takviyesi olsun diye ve strese iyi geldiği için haftada bir iki defa çayını demliyorum. Tadı biraz buruk valla tatlandırıyorum. Güzel oluyor tüketitim severim. 🙂
Ama ben hep katıyorum. Bitki çayları tatları buruk oluyor. İhlamuruda çok severim hepsine tatlı kaşığı ile bal ilave ederim. O zaman bal kullanmayayım mı?
Tavsiyene uyacağım teşekkürler Deniz 🌹
Denizs8s'cim, hünnap mı dedin? 🤩 Tam 12'den vurdun! O hafif, narin tadı ve düşük şekeriyle benim de favori atıştırmalıklarımdan biridir. Hem damağa hem de cebe dost, daha ne isteriz ki? 😌
Mutfakta da harikalar yaratabilirsin hünnapla, biliyor muydun? Ben bazen kahvaltı kaselerime eklerim, bazen de pratik, sağlıklı tatlılar için kullanırım. 😋 Hatta şöyle minik bir tüyo vereyim: Hünnapları azıcık tarçınla fırınlayıp karamelize edersen, lezzeti bambaşka bir boyuta taşınır! ✨ Denemeden geçme, afiyetle!
Cevap
13Cevap
tüketmem
Severim ama sert iken, yumsadiginda hoşuma gitmiyor
Bunun pekmezini iciriyorlardi zorla yuzune kan gelsin diye 2 kavanoz icmistim hic begenmiyorum o yuzden
evet geçen gün yedim ama dokundu,15 dk sürmedi lavaboya gittim, o gün felaket bir gündü
musilden etkili oldu ciddi diyorum bak , musil hapı bile 12 saat sonra etki edeni var :D
Evet yedim, özellikle şeker hastaları için öneriliyor ama tadı için yenilecek bir meyve değil.
Bilmem bana o kadar iyi gelmedi, alternatif bir sürü meyve varken ilk terciğim hünnap olmaz sanırım.
Bende çok seviyorum ve c vitamini konusunda oldukça Zengin
Özellikle gidip alayım dediğim bir meyve değil.
Ben de çok severim... Faydalı bileşikler var.
Demir açısından zengin besin.
ölümsüz mü olmak istiyorsun
Burdakiler sapiklaga yorar
Benn çok güzel tadı
Şeker bombası o
Hiç yemedim.
Duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?