Pane harçlı tavuk sevenler burada mı?

Bazı kadınlardan daha fazla keyif veriyor :/
Bazı kadınlardan daha fazla keyif veriyor :/

Sizlere dün evde yapmış olduğum pane harçlı çıtır tavuktan bahsetmek istiyorum, tavuğun göğsünü aldıktan sonra oturduk kendisiyle bir istişare yaptık, ben dedim ki seni köriye bulamak istiyorum, teninden akan kremayla çok seksi olacağına eminim, o da dedi ki, ben çıtır bir tavuktum, alla beni pulla beni öyle sıyır mideye, neticesinde o kazandı ve ben bunu güzel bir kesmeye başladım gelişi güzel, pek dikkat etmeden orasını burasını keserken bana ''CANIMI ACITIYOSUUUN'' diye tepki verdi, dururu muyum? Tabi ki hayır! Bu sefer de kestiğim parçaları aldım elimin altına, bir çekiç yardımıyla iyicene dövdüm, incelttim, ince belli bir hatun vardı karşımda dayanamayıp az daha öylecene atacaktım ağzıma, neyse dedim sabret, tavuğu kesip dövdükten sonra başladım bulayacağım sosunu yapmaya, 500 gram kadar göğüs kullanmıştım, bu ölçüde, 1 bardak süt, 2 yumurta, 2 diş rendelenmiş sarımsak, 1 çay kaşığı tuz ve yarım su bardağı yoğurtla buluşturdum bu güzel tavuk göğüslerini, göz göze geldik, içimi gıdıklayıcı bir şekilde bakıyordu bana, resmen ye beni bebeğim diyordu bana! Sabrettim, sonunda birleşeceğimiz vakit geldiğinde bana vereceği hazzı düşünerek sabrettim...

Baharatsız olur mu? Haha ne demekmiş o! Hemen hazırlamaya başladım,1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kekiği tavukla beraber sosta iyicene harmanlayıp yolladım buz dolabına tam 2 saat, çıkardığımda küfrediyordu bana tavuk, adi insan zaten hava soğuk! nasıl atarsın beni buz dolabına, şerefsiz dedi! Ben kızdım, çaktım bir tane ağzının ortasına kes lan dedim eğer seni dolaba atmasaydım nasıl çekecektin bu sosu içine dedim ve başladım bunu harca yatırmaya, harcın malzemesini de sayayım da sonra ağlamayın bana nerede bunun panesi diye! İyi dinleyin. 5 yemek kaşığı galeta unu 1,5 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır) 1,5 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı mısır unu 1 çay kaşığı karbonat, Tuz ayarına gelince sizin ağzınızla benim ağzım bir değil, kendinize göre ayarlayın işte!

Evet aşkımız, tencerede kızan yağ gibiydi, yanıyordu adete baktı gözlerime ve ye beni aşkım dedi, attım teker teker yağın içine baktım göbek atıyor, içimdeki köçek can buldu bir anda ALLLAAAH SABAHLAR OLMASIN! oynadık biraz, sonra bir baktım iyicene yanıyor unutmuşum ben bu hatunu yağın içinde aman aman hemen çıkarmaya başladım, buladığım pane bunu kafes gibi sarmış, içi sulu sulu, ımmm müthiş bir lezzet çıkmış ortaya, her ısırdığımda sanki lokum yiyordum, o ayrı çıtırdıyordu ben ayrı, sonunda aşkımız büyük bir patlamayla son buldu, artık bitmişti, kalmamıştı tavuk, oturdum başladım ağlamaya, okuyanlar için mükemmel bir pane harçlı tavuk tarifi, Afiyetler olsun ! :)

Pane harçlı tavuk sevenler burada mı?