Gizli Üye(36-45)17 güYaz aylarında hava çok sıcak arkadaşlar ile maç yaptık. Çok terlemistim. Eve su içmek için gittim. Annem bu ne hal üstün başın hem kir dedi. Kapıda üstümü çıkardı. Altımda sadece külot kaldı. Kolumdan tutup içeri çekip banyoya götürdü. Beni iyice yıkadı. Sünnet derisini çekip temizledi. Her bir ayrıntıyı yıkadı. Sonra kuruladi. Üstüme bir şey giydirmeden cikardi. Sonra salona götürdü. Bizim akrabalar var. Amcam, teyzem, kuzenler falan gelmis. Şunu tutun bir yere gitmesin dedi. Bende o an önümu kapattım. Ne olduğunu anlamıyorum. Bana bakıp gülüyorlar. Annem elinde siyah çanta olan bir kadın ile içeri geldi. Meğer kadın sağlık memuru sünnetci. Amcam ve dayım hemen beni tuttu. Biri kollarımdan biri ayaklarimdan tutup. Beni sırt üstü yere yatırdılar. Diğerleri de bizi izliyor. Ben yapmayin. Ben olmak istemiyorum. Ama çaresiz o şekilde onların önünde cirpiniyorum. Niye böyle yapıyorsun. Uslu dur gibi sözler söylüyorlar. Kızlar bana bakıp gülüyor. Ben ne olur bırakın diye feryat ediyorum. Kadın uyuşması için alacağı ilacı unutmuş. Bu yüzden uyuşturma da yok. Ben son çare cisim geldi dedim. Annem sakin birakmayin. O yalan söylüyor. Demin banyoda yaptirdim. Ben korkudan yine geldi dedim. Annem mutfaktan bir pet şişe getirdi. Eğer yalansa kökünden kesecek dedi. Sünnetci kadın da onaylayarak basini salladı. Sonra şişeyi pipime tuttular. Gerçekten korkudan herkesin önünde çiş de yaptım. Neyse ki birazını kurtardım. Amcam ellerimi başımın üzerinde sıkı sıkı tuttu. Dayimda ayaklarımı sıkı sıkı tuttu. Sunnetci çantayı açtı. İçinde metal renkte kesici aletler çubuklar makaslar falan var. Sonra şeyimi eline aldı. Beni iyice korku sardi. Bir taraftan utanma var. Herkes herşeyimi gordu. Bu yaşına göre gelişmemis. Bende büyük bir şey sandım dedi. Sünnet derisini çekip oynadi. Bende çaresiz kızların alaycı bakışları ile izliyorum. Sonra ucunu tuttup iyice sundurup çekti. Bir tanede kıskaç gibi bir şey taktı. Teyzeme göz işareti yaptı. Teyzem aç ağzını dedi. Tam niye diye soracaktım. Ağzıma lokum tıkadı. Sonra ben ancak hiiig edebildim. Lokumdan dolayı bagiramayip gözümden yaş geldi. Sonra bir deri parçasıni bana gösterip artık şeyin benim parmağımda deyip yüzük gibi parmağına geçirdi. Ben acı içerisinde ağlıyorum. Sargı bezleri ile sardı. Pipim mumya gibi oldu. Beni alıp yatağa yatırdılar. Sonra duyan eş dost akraba komşu gelip bakti. Bir kaç gün sünnetci kadın kızı ile birlikte pansuman yaptı. Tam üç hafta yatmak zorunda kaldım. Bu günlerde bir kaç kere dikişler atip kanamalar oldu. Çok zor gecti.
160 Yorumla
Cevap sahibi17 güAma onlar kıydı.
- 17 gü
Kaç yaşında oldun
- 17 gü
Çok kötüymüş ya
- 17 gü
@Ahmet-2004 sen kaç yaşında oldun
Cevap sahibi16 güEvet killiydi. Onu yazmayı unutmuşum. 16 yaşında oldum
- 16 gü
Beni ekler misin
- 16 gü
O yaşa kadar niye olmadın beni de ekler misin
- 16 gü
Müsaitsen yazar mısın
- 10 gü
Kızlar yaşıt mıydı sonrasında sana veya sen onlara ne söyledin
- 10 gü
@Enarenarinar sen kaç yaşıinda oldun
- 10 gü
@HenryKissinger9876 pek hatırlamam 13 15 diyim
- 10 gü
@Enarenarinar baya büyükmüşsün nası hatırlamıyon
- 10 gü
@HenryKissinger9876 kötü bir andı unutmaya çalışıyorum hayatımda en utanç verici anım
- 10 gü
@Enarenarinar özelden konuşalım istersen takip attım
- 10 gü
@HenryKissinger9876 gerek yok zaten insanlar sorunca tekrar yazmak zorunda kalmam
- 10 gü
@Enarenarinar tam kaç yaşındaydın
- 10 gü
- 10 gü
@Enarenarinar ergenliğe girmiş miydin
- 10 gü
@HenryKissinger9876 evet ben direk hepsini anlatayım oyun oynuyordum tuvalete girdim sonra çıktım teyzemler geldi sana iç çamaşırı aldık gel şunları dene dedi salonda kenarda biyer var orada soyunmuşken 4 tane kuzeninim var 3 ü kız birisi erkek geldiler kollarımdan tutup salon ortasında yere yatırdılar sonra kapının önündeki misafirler içeri girdi yaşıtkızlae vardı 3 4 tane hoşlandığım 2 kız vardı ikiside gelmiş 1 tane ablam var yerde yatarken sakinleşmem için benle konuşuyo sonra ablam derim yunuşasın diye eklemeye başladı bende tabi sevdiğim kızı görünce falan fena tahrik oldum sen ablamın altında * kalktı kızların gözleri fal taşı 4 5 yaş büyük ablalar o küçük efendi azmış sertleşmiş falan demeye başladı büyük teyzeler onları susturuyor falan ben bunları düsünce * tabi taş gibi öldür anlamda derim daha hızlı yumuiasın diye ileri geri hareket ettiriyo en sonda birden çekti canım çok acıdı sonra hemşire annem amcam babalarım geldi hemşire dokunduğu anda heryere puüslürttüm biraz sperm çok korktuğum için işedim kızlar gülüyo ablalar dalga geçiyor işte önce sürdürdü sonra kıskacı taktı uyuşturucu kesti gitti çıkarkende çok fena küfür ediyodu ama çok uatnmıştım sonra bazen büyük ablalar gelir ooo büyük pipinin ucu gitmiş diye dalga geçenleri hep unutmaya çalışıyorum ama çok garib bir deneyimdi
- 10 gü
@HenryKissinger9876 evet ben direk hepsini anlatayım oyun oynuyordum tuvalete girdim sonra çıktım teyzemler geldi sana iç çamaşırı aldık gel şunları dene dedi salonda kenarda biyer var orada soyunmuşken 4 tane kuzeninim var 3 ü kız birisi erkek geldiler kollarımdan tutup salon ortasında yere yatırdılar sonra kapının önündeki misafirler içeri girdi yaşıtkızlae vardı 3 4 tane hoşlandığım 2 kız vardı ikiside gelmiş 1 tane ablam var yerde yatarken sakinleşmem için benle konuşuyo sonra ablam derim yunuşasın diye eklemeye başladı bende tabi sevdiğim kızı görünce falan fena tahrik oldum sen ablamın altında * kalktı kızların gözleri fal taşı 4 5 yaş büyük ablalar o küçük efendi azmış sertleşmiş falan demeye başladı büyük teyzeler onları susturuyor falan ben bunları düsünce * tabi taş gibi öldür anlamda derim daha hızlı yumuiasın diye ileri geri hareket ettiriyo en sonda birden çekti canım çok acıdı
- 10 gü
sonra hemşire annem amcam babalarım geldi hemşire dokunduğu anda heryere puüslürttüm biraz sperm çok korktuğum için işedim kızlar gülüyo ablalar dalga geçiyor işte önce sürdürdü sonra kıskacı taktı uyuşturucu kesti gitti çıkarkende çok fena küfür ediyodu ama çok uatnmıştım sonra bazen büyük ablalar gelir ooo büyük pipinin ucu gitmiş diye dalga geçenleri hep unutmaya çalışıyorum ama çok garib bir deneyimdi
- 10 gü
@Enarenarinar büyük müydü peki sikin kızlar ne yaptı
- 10 gü
Ablam benden hep özür diledi onu affettim sünnetten sonra pipimi öpmüştü hiç unutamadım sonrada uzağa taşınmıştık
- 10 gü
@Enarenarinar cidden öptü mü
- 10 gü
@HenryKissinger9876 hepsi şaşırmış ilk defa gören kızlar vardı hoşlandığım kuz bir gözlerime bir * bakıyordu
- 10 gü
@HenryKissinger9876 1 kerecik
- 10 gü
@Enarenarinar kaç cmdi ortalama hatırlıyo musun
- 10 gü
@HenryKissinger9876 hala unutmaya çalışıyorum
- 10 gü
@Enarenarinar kaç cmdi ortalama
- 10 gü
@HenryKissinger9876 şu an tabi büyüdük de ozamanlar 15 di çok azmıştım 16 olsun
- 10 gü
@Enarenarinar o yaşa göre baya büyükmüş ya
- 10 gü
@Enarenarinar kızlardan büyüklüğüyle ilgili bişey diyen oldu mu
- 10 gü
@HenryKissinger9876 tanı dediler yazdımya
- 10 gü
@HenryKissinger9876 kalkmış hali öyle öbür türlü 11 cm falan
- 10 gü
@Enarenarinar sünnetten sonra açıkta mı kaldı
- 10 gü
@HenryKissinger9876 çok ince bir örtü vardı üstümde
- 10 gü
@Enarenarinar sonraki günler gelen giden oldı mu kızlardan
- 10 gü
@HenryKissinger9876 evet yine güldüler büyük ablalar bakmak istedi baktılar ozaman nekadar kaldırmışsın diye güldüler sonrakinde odamı kitledim kimse gidip gelemedi
- 10 gü
@Enarenarinar niye ki sade kızlara gösterseydin
- 10 gü
@HenryKissinger9876 çocuksun zaten çok utanmışım yanlış kesmişler tekrar olcan diyolardı bikaç kere yatağımı ıslattım sonra annem daha almadı eve
- 10 gü
@Enarenarinar dokundular mı peki hiç
- 10 gü
@HenryKissinger9876 hoşlandığım kız ve ablası gelmişti kızın ablası açıp gösterirmisin çok merak etti dedi açınca köküne doğru sıkmışta zaten neredeyse iyileştiği için acımadı ama tutup sallayınca yine dertleştim çok sapıkmışım aw
- 10 gü
@Enarenarinar kaç gün sonra oldu bu olay
- 10 gü
@HenryKissinger9876 tam hatırlamamki 7 15 arasi diyim neden bukadar merak ettinki
- 10 gü
@Enarenarinar iyileşmiş miydi yani
- 10 gü
@Enarenarinar ilginç de ondan
- 10 gü
@HenryKissinger9876 tamamen değil ama baya iyiydim
- 10 gü
@HenryKissinger9876 haklısın :)
- 10 gü
@Enarenarinar kim vardı peki bu olay olduğunda
- 10 gü
@HenryKissinger9876 nasıl yani
- 10 gü
@Enarenarinar bakmak istediğinde kim vardı üçünüz müydünüz sadece
- 10 gü
@HenryKissinger9876 evet 14 yaşımdaydım annemi hatırlamıyorum ama ablam büyüdün artık yanında durmama gerek yok heralde dedi içerde müzikli ne dinliyordu sorduğumda bir şey duymamıştı
- 10 gü
@Enarenarinar ne dedi peki aç mı dedi direkt
- 10 gü
@HenryKissinger9876 yok sen sünnet olmuştun ıyımısın dedi dedim iyiyim sonra pek abtırlamıyorum kız ya da ablası örtüyü çekmişti kız bakıyodu biraz kendine ekliyoruz ama o kısımdan emin değilim ablasıda benle oynarken sertleşmiştim işte
- 10 gü
@Enarenarinar nası oynadı tam olarak
- 10 gü
@HenryKissinger9876 tuttu ilk önce baktı boyuna falan baktı parmaklarıyla ölçmeye çalışmışgibiydi sonra sıktı bıraktı sıktı bıraktı sonra sıkarken salladı sıkmadan saladı biraz dalga geçti kardeşi hem izliyodu hem utanıyodu bıkere tutmaya çalıştı tutmadı
- 10 gü
@Enarenarinar bişey dicem özelden konuşalım mı diğer cevap sahibine bildirim gitmesin sürekli
En İyi Cevaplar
14 gü12 yaşında köydeki evimizde yapmışlardı çağırmışlar tabi sünnetçi kaçtım ama kaçabilecek fazla bir yer yok hemen yakalayıp tuttular ben tepineyim diyene kadar donuma sıyırıp çıkardılar zaten direnmeye çok çalışıyorsun ama çocuksun gücün de yetmiyor bir de öyle güçlü kuvvetli ayı gibi bir kelime bulmuşlar adam beni bir yakaladı kollarımdan tuttu havaya kaldırdı Bir baktım birisi aşağıdan ayak bileklerimi yakaladı geriye kıvırdı böyle ayakta kirvenin dizine yarı oturmuş şekilde havada asılı kaldım yukardan kaollarımı sım sıkı ama böyle kirve sardı diğeri ayayk bileklerimi Kelepçeliydi sanki kurtulamazsın daha çok fena ya öyle şekle soktular ki ayalşarım iki yana açıldı pipi ortada kaldı böyle ileri uzatmışım sallanıyo Bir yandan ağlayıp kesmeyin diye bağırıyordum çaresizce ama sanki duymuyolar beni. Öyle heyecanlanmışsın ki korkuda var pipimi iğne gibi olmuşsu Sünnetçi tutamazsın diye sağa sola kaçırmaya çalışıyor yalvarıyodum artık. sünnetçi hiç dinlemedi elini nasıl bir atıp çektiyse elektrik çarpmışa döndüm hele yakalayıp tutunca heyecandan elim ayağım boşaldı Teslim olur gibi kendini bırakmak zorunda kalıyorsun o anda ağzıma tıkılan dokunlarla bir daha şok yaşadım konuşamıyorsun sesinde çıkmıyor yumuşak lokumlar zaten yesin diye verilmiyormuş ağzına lokumlar verilince Sünlüköy süründürdü vurdu usturayı kesti pipi koptu lastik gibi fırladı ama gözümde şimşekler çakıyor Çığlıklar atıyorum ama sesimi de çıkaramıyorum tabi nasıl bağırdıysam lokumlar ağzından fırladı çıktı höküre hmküre saatlerce ağlamıştım acıdan kıvrandım böyle şka girmiştim ya iğne yok bi şe yok tabi çok sanım yanmıştı.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Canım! 😊 Anlıyorum ki kişisel bir deneyim hakkında bilgi almak istiyorsun. Ancak ben burada genelde mutfak maceralarımı, lezzetli yemek tariflerimi ve işin mutfak sırlarını paylaşmayı seviyorum. Yani benim uzmanlık alanım biraz daha tencere tava, baharat kokuları ve enfes lezzetler. Bu konu hakkında sana yardımcı olabilecek başka kullanıcılar veya kategoriler olabilir. Umarım aradığın cevabı bulursun! Sevgiler! 🧑🍳
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
10 güBenimki çok kötüydü özellikle benim açımdan sünnet yapan kadındı ve hiç örtü falan kullanılmadı salonun ortasına 25 30 kişi vardı içinde teyzeler benden 5 6 yaş büyük ablalar yaşıt kızlar vardı isteyen olursa daha detaylı anlatırım
00 Yorumla
15 güKuzen 12 yaşındaydı evde sünnet yaptılardı ama çok zor oldu fenaydı yani ☺️
14 Yorumla- 12 gü
@Busenazcanyaprak yazarmısın bana lütfen 🥲
16 yaşında olan adam anlatmasın mümkünse
11 Yorumla- 17 gü
Sen kaç yaşinda oldun
17 güniye 16 ya kadar beklediniz anasını satim
00 Yorumla
17 gü16 yaşında sünnet mi olur la.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)17 güHiç sünnet olmadım.
05 Yorumla- 16 gü
Gerçekten mi
Cevap sahibi16 gü@HenryKissinger9876 Evet gerçekten çünkü sünnet olmayı gerektirecek kabuk yokmuş
- 16 gü
Nasıl
- 16 gü
Takip at özelden konuşalım
Cevap sahibi16 gü@HenryKissinger9876 attim
Bilmem olmam gerek
05 Yorumla- 7 gü
- 6 gü
@HenryKissinger9876 Aile sorunları sonra Avrupa kaçışı falan baya bi hikayeler var
- 6 gü
Takip at da özelden konuşalim
10 gü12 yaşında evde olan kuzeni izlemiştim
01 Yorumla19 yaşındayım olucam
03 YorumlaKesiyorlar işre
00 YorumlaBunu niye soruyorsun
00 Yorumla14 olmaz mı
00 Yorumla
17 güHenüz olmadım
01 Yorumla- 16 gü
Gerçekten olmadın mı
8 olmaz mı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)17 gü20 yaşında oldum
012 Yorumla
Cevap sahibi17 güAmcamın bahçesinde
Cevap sahibi17 güYaz günüydü hava bayağı sıcaktı, mahallede toplu sünnet düğünü vardı. Ben Kemal, o gün 20 yaşındayım. Amcamın ısrarı üzerine bu çocuğu ikinci sefer sünnet ettirelim dizginleşsin demesi üzerine aile büyüklerinin onayı ardından amcamın bahçesinde sünnetime karar verildi. Kalabalıktı karşı koyamıyordum, bi andan koluma girdiler ve beni beyaz plastik masaya yatırdılar. Sünnetçi pantolonumu indirdiğinde ben bunu kesemem diyince amcam daha fazla para veririm bey kes şunu dedi.
Cevap sahibi17 güSünnetçi parayı görünce aldı eline keskin aletini ve sünnet etmeye başladı. Kökü bunda bununki daha çok uzar dedi. Evet haklıydı hala uzuyor sanırım her akşam süt içtiğim için uzamaya devam ediyor.
Cevap sahibi17 güEvet bağırdım canım çok acıdı uf uf yapar mısın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne