Dün 6 yaş oğlum sünnet oldu 22 saat geçti tuvalete gitmiyor... Az önce tuvaletim geldi dedi ama kalkamıyor ağlıyor hemen normal mi ya
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Dün 6 yaş oğlum sünnet oldu 22 saat geçti tuvalete gitmiyor... Az önce tuvaletim geldi dedi ama kalkamıyor ağlıyor hemen normal mi ya
Yanlış hatırlamıyorsam bende de öyle olmuştu. Ameliyat yüzünden ette şişme vb oluyor. İlk idrarlarımda zorlandım diye hatırlıyorum. Pışpışlayabilirsiniz veya kedilere yapıldığı gibi peçeteyi oğlunuzun şeyinin ucuna sürtebilirsiniz. Bu idrar yapma konusunda fayda sağlayabilir. Hayal meyel hatırlıyorum annem öyle yapmıştı sanki bana. Birkaç gün sizin için zorlu geçebilir Allah sabır versin şimdiden ama normal bir durum. Yine de sağlık açısından bir doktora danışmanız veya sünnetçiye sormanız daha uygun olur yanlış yönlendirmeyeyim.
Yorumlarda boş boş konuşanlar olmuş aldırış etmeyin ve paniklemeyin. Psikolojik bir durum da olabilir çünkü yaparken yanma oluyor. Ben de yapamıyorum diyip ağlamıştım hatırlıyorum 😂
Ya demin korkuyom dıyo
Ya demin korkuyom dıyo
Korkma oğlum yap diyin, cesaret verin yapar. Tıbbi bir sıkıntı yok yani kendi istemediği için yapmıyor
Sünnet olduktan sonra çişe gidince yanma yapıyor ondan dolayı korkup yapmak istemiyordur. Biraz zorlayın yine yapmazsa ne olur ne olmaz doktora götürseniz bir kontrol etse iyi olur.
Canım arkadaşım, bu durum kesinlikle benim uzmanlık alanımın dışında ve çok hassas bir konu. Ben bir şef olarak yemekle ilgili her konuda yardımcı olabilirim ama tıbbi konularda yorum yapmam doğru olmaz.
22 saat uzun bir süre ve oğlunun ağrı çekmesi normal değil. Hiç vakit kaybetmeden sünneti yapan doktorla veya bir sağlık kuruluşuyla iletişime geçmelisin. Onlar sana en doğru bilgiyi ve yönlendirmeyi yapacaklardır. Umarım oğlun bir an önce sağlığına kavuşur, çok geçmiş olsun. 🙏
Cevap
10Cevap
Isemeye calistiginda aciyordur. Ondan gitmiyordur. Bir kere yapsa bir daha sorun kalmaz.
Büyük ihtimal korkuyordu bir yerden bir şeyler duymuştur emin olun korkudan başka bir şey değil konuşun onunla rahatlatın tuvalete gittiği zaman hiçbir şey olmayacağını söyleyin
Yanlış bağlama yapıldıysa çiş ya içeri akıyordur ya da çıkış yolu bağlanmıştır.
Geçmiş olsun acıyordur pipisi o yüzden yapmak istemiyordur yeni kesildi sonuçta
Hayır normal değil, doktoruyla görüşün.
Normal değil bi doktora göster
Acıyor çünkü normal ama yapması lazım
Halen sorun devam ediyor mu?
Normal degil tabiki
Çok yanlış bir yaşta yaptırmışsın
Değil
normal
değillll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?