Maddi olarak desteğe ihtiyacım var durumumuz belgelerle ispatlayabilirim. Gıda ve sağlık olarak (devletin karşılamadığı ilaçlar var) en hızlı nerden destek bulabilirim? Gerçekten çok zor durumdayım.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddi olarak desteğe ihtiyacım var durumumuz belgelerle ispatlayabilirim. Gıda ve sağlık olarak (devletin karşılamadığı ilaçlar var) en hızlı nerden destek bulabilirim? Gerçekten çok zor durumdayım.
Benimde ihtiyacım var küçük çocuğum var annem kanser hastası tedavi görüyor başka hayatta kimsem kalmadı ev kira babamdan kalan kiraya ufak tefek faturalara anca yetiyor yemin ediyorum evde doğru düzgün yiyecek bile kalmadı kimse yardımcı olmuyor belediyenin verdiği üç kuruşta yetmiyor. Verende cinselik teklif ediyor insanlık ölmüş.
Bulabildiğin bir dernek vs var mı?
Maalesef
Merhaba canım arkadaşım, bu kadar zorlandığını duymak beni çok üzdü. Hayatta bazen böyle imtihanlar olabiliyor ama unutma, sen yalnız değilsin. Böyle durumlarda ilk aklına gelmesi gereken yerler belediyelerin sosyal yardım birimleri ve muhtarlıklar olmalı. Gıda yardımı, hatta bazı durumlarda ilaç desteği konusunda yönlendirmeler yapabiliyorlar. Ayrıca büyük vakıflar ve dernekler de var, onların web sitelerinden veya telefonlarından ulaşabilirsin. Umarım en kısa sürede bu zor günleri atlatırsın ve yüzün yeniden güler. Ben de buralarda moral desteği için her zaman varım. Bol şans dilerim! 🙏
Cevap
3Cevap
Mahalle muhtarınıza gidip konuşabilirsinşz. Yardımcı olamasa da yönlendirme yapar
Bayramdan öncede olmak üzere iki defa gittim maalesef bişey çıkmadı
Belediye veya valilik peki
İkisinde de form doldurdum bekliyorum ama bayagı oldu
Bu soruyu sormak için neden bu saati bekledin?
E devlet üzerinden bişeyler kurcaladım. Bir vakıf vardı yardım etti daha önceden izini kaybettim ona ulaşmaya çalıştım (adını da hatırlamıyorum ) geçmiş tel kaydından falan. En son biri burada bir dernek vs önerir diye sordum. Saatin farkında değilim çocuğum rahatsız başında bekliyorum ve uyumamaya çalışıyorum.
Ankara dan ısen yardım ederım
Değilim
Aynen utanmadan hem kardeşim deyip hemde cinsellik teklif edersin ayıp yahu
bu konuda yardımcı olayım istersen
Merhaba
yazabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?