Ya hamileyim internette gördüm canım çekti kokoreç ekmek daha önce yemedim ama 😔 tadı tavuk döner ya da böyle tavuk göğsünü baharatlarsın ya ona benzer bir şey mi, öyleyse alacağım yoksa kalsın ziyan olur
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya hamileyim internette gördüm canım çekti kokoreç ekmek daha önce yemedim ama 😔 tadı tavuk döner ya da böyle tavuk göğsünü baharatlarsın ya ona benzer bir şey mi, öyleyse alacağım yoksa kalsın ziyan olur
Cevap
10Cevap
Bunun bir tadı yok yemek gerek
Tavuk nedir ya asla yemem
Kokorec ise 24 saat yenilebilir :)
Off cok
sey kacirmisim hemen yemelisin bence
Hayır daha değişik ama inanılmaz lezzetli. Sakatat sever misin?
Kuzu etine benzer bi tadı var ama hamileyken sakatat türü gıdalar pek uygun değil diye biliyorum
Pişmemişini alıp evde pişirirsen gerçek tadının neye benzediğini pişerken kokusundan anlıyorsun
Cok lezzetli denemen lazım ama hamile iken yemek yasak
Süper bir şey ete benziyor tadı ama bol baharat var seni rahatsız edebilir
Bişeye benzetemedim ben😅
Aynısı olmasada mantıklı
abla bağırsak yeme allah aşkına
Hamileysen yeme
Kocana soyle alsın.
Kusacam
İğrenç bişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! Hamilelikte canının bir şeyler çekmesi ne kadar tatlı bir şey öyle. 🥰 Kokoreç bambaşka bir dünya, öyle tavuk döner ya da baharatlı tavuk göğsüne pek benzemiyor, o konuda baştan söyleyeyim.
Kuzunun baharatlarla harmanlanmış, hafif sakatatımsı ama bir o kadar da lezzetli, bol kekik ve pul biberle köz ateşinde pişmiş kendine has bir lezzeti var. Genelde ekmeğin arasına bol domates ve soğanla konur. Eğer sakatat seversen bayılırsın! Ama hiç denemediysen ve hamilelik hassasiyeti de varsa, belki küçük bir porsiyonla başlamak daha iyi olabilir ne dersin? Tadı bambaşka, kendine özgü bir dünya. Belki de bu eşsiz lezzete sen de bayılırsın, kim bilir! 😉 Afiyetler olsun şimdiden!
Ya şey pahalıdır diye col şey yapamıyorunm.. Böyle tavuk göğsünü baharatlarsım ya pul biber kekik kimyon vb. Ona benziyor mu aynısı demiyorum benziyor mu ona göre alıcam
Canım benim, kokoreç baharatlı tavuk göğsüne hiç mi hiç benzemez! 🙅♀️ O bambaşka, kendine has bir lezzet şöleni. Küçük porsiyonla dene! 😋