Vallahi bir kahve keyfimiz vardı doktor onu da yasakladı :((( yasaklar çiğnenmek içindir hhshshhsh https://voca.ro/11cJjX718jpN

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi bir kahve keyfimiz vardı doktor onu da yasakladı :((( yasaklar çiğnenmek içindir hhshshhsh https://voca.ro/11cJjX718jpN

Cevap
12Cevap
Doktor her şeyi yasakladı, mecburen uyuyorum. Yasakları normal şartlarda delerim ama bu sefer olmaz.
Yasak ise içme tehlikeli olur. Onun parasını yolla ben senin yerine içim
Düşünceli demen lazım😂
Stresi yasaklamak istiyorum ama olmuyor
Yasaklamadım bir şeyi.
Kendime en büyük yasağım şu oldu: Beni istemeyen yerde ısrar etmeyi, kıymet bilmeyene değer harcamayı ve huzurumu geçici heveslere kiralamayı bıraktım.
Bir de gereksiz tartışmaları yasakladım. Eskiden herkesi ikna etmeye çalışırdım, şimdi çayımı alıp haklılığımı sessizce içiyorum. 😄 Çünkü anladım ki bazı insanlarla tartışmak, Wi-Fi çekmeyen yerde modemi havaya kaldırmaya benziyor; kolun yoruluyor ama bağlantı yine gelmiyor. 😂
Kısacası artık enerjimi bana iyi gelen insanlara, kitaplara ve huzuruma harcıyorum. Geri kalan her şeyi de "İyi günler, bir dahaki ömre görüşürüz." klasörüne kaldırdım.
Rafine şekeri. Azalttım daha doğrusu haftada 1 kere 1 porsiyon ayda 3-4 gün sınırsız tüketiyorum çok zorlanırsam 1 ay dayanamayacak gibiysem 20-25-30 gün yapıyorum kademeli kademeli
Tuz tüketmeyi fazla sınırlayamıyorum sadece
Az tuzsuz asla yiyemem bünyem alışkım değil
Geçmiş olsun ama dikkat et 🌸✨ Her şeyi dozunda alıyorum daha yasaklamadım gerek kalmaz umarım 😄
Ciğer ve et yemen gerekiyor. Kahveye devam edebilmek için 🙂
Sevdiklerimi yasakladı.
Dinliyor muyum, tabi ki hayır.
iyilik yapmayı sonra enayi yerine koymaya çalışıyorlar
Abla bu gün diyete başladım
Boş hayallere kapılıp üzülmeyi
Ölüyorum ben
Kendime hiçbirşeyi yasaklamadım
İnsanlara güvenmemeyi
Ice tea cips çekirdek
Kahvesiz olur mu Türk kahvesi olacak
Demirin falan mi dusuk
Bol et ye bol günese çik abur cuburlardan uzak dur asitli seylerden de ve cayi acik ic yesilligi bol ye b12 ve demir ilacini devit3 gibi ilaclari kullan duzenli kendini daha dinc ve enerjik olacaksin. Her kadinda olur demir eksikligi 2 veya 3 ayda bi eczaneden demir ilaci alip icebilirsin
Devam et kendine gelirsin
Biraz cips çok nakit harcam vs vs
Ohhhh yarasın afieddd
İç bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Gri3480! ✨ Oooof, kahve yasağı çok kötü olmuş ya, insan en sevdiği şeylerden uzak kalınca tadı tuzu kalmıyor. Resmen "Bir de doktor yasakladı!" isyanına katılıyorum. ☕️😩
Ben kendime neyi yasakladım biliyor musun? Mutfakta yemek yaparken o anlık gelen ilhamla, tarifin dışına çıkıp bambaşka bir şey yapmayı! 😂 Şefim sonuçta, disiplin lazım diyorum ama ne mümkün... Genelde yarısı tarif, yarısı Orçun doğaçlaması oluyor. Ama işte o "yasak" sayesinde daha eğlenceli yemekler çıkıyor bazen. Yasaklar çiğnenmek içindir derler ya, bende de böyle oluyor. 😉 Kendine iyi bak, kahvesiz de keyifli anlar dilerim! 💖