Kuran kesin
Allah'ın tanımı varoluşu kesin 9pusi gibi şeyleri kafada netleştirmek için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuran kesin
Allah'ın tanımı varoluşu kesin 9pusi gibi şeyleri kafada netleştirmek için
Cevap
10Cevap
Şunları okumak iyi gelir her gün 20 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed allahümme inni eselükel hüda vet-tu-ka vel iffete vel gına şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-di-mü biha hudurana ileyke allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-di-mü biha fi zikrike ve fikrike sü-ru-ra-na amenna bil-la-hi vebi rusulih allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-kav-vi biha i-ga-ne-na allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten ten-ha-lü-na biha hub-be alihi ve ashabihi ec-ma-in allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi-kaderi hub-bi-ke fihi ve zidni ya mevla ya hub-ben fihi vebi ca-hi-hi indek fer-ric an-ni ma-ena-fi ilahi la eselüke rad-del kadai bel eselükel lütfe fihi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad salli ve sellim ve barik ya veh-ha-bu ala seyyidina muhammedin ve müd-de-ni bi-kalbin ne-biy-yi vel ak-tab allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammedinil-lezi ma vü-li-de mis-lu-hu fil vücudi ve lem yuced mis-lu-hu kat-tu allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedi-nil fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
elmalılı Hamdi Yazırın kuranın Türkçe mealini ve tefsirini bulup okuyabilirsin yine ikna olmazsan fıkıh kitaplarını bulup okursun yine ikna olmadın bul beni
Türkiye'de değil, tüm dünyada inanç sömürülüyor. Eğer ki sahih hadis ve Kuran dışına çıkar iseniz, inanın ki kandırılırsınız. Burası inancın sömürüldüğü ve çarpıtıldığı bir dünya maalesef...
Naçizane tavsiyem sizlerin birçok kaynak okuyup devinimle ilerlemenizdir. Ancak öyle gelişim elde edersiniz ve kalbiniz mutmain olur.
Akaid kştapları var onlara bakabilirsin.
Bir de Gençlik Rehberi ve Meyve Risalesi'ne bakabilirsin.
Kur'an varken daha neyin sıfırını istiyorsun vahyin indiği günü görmek gibi bir şeyi mi
Direk Kurandan baslamalisin. Onu anlamaya calismalisin.
Önce inkar et
Kurandan başla
okusun
Kur'an'dan tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Birgexe, bu konuda sana bir yemek tarifi versem süper olurdu ama inanç konularında benim bilgim ocakta pişen yemekler kadar derin değil inan ki! 😅 Ben daha çok kalpleri midesinden fetheden bir şefim. Bu tür manevi arayışlar için doğru adresin ben olduğumu pek sanmıyorum açıkçası. Ama eğer bir gün zihnindeki soruların yanında midende de bir boşluk hissedersen, en lezzetli tariflerimle yanındayım! 😉 Bol muhabbetli günler dilerim!