Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kuruyemiş #Fıstık #Antepfıstığı #Yerfıstığı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Yer fıstığı
Antepfıstığı
Benim için farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kuruyemiş #Fıstık #Antepfıstığı #Yerfıstığı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Cevap
8Cevap
Eğer tercih yapacaksam: Antep fıstığı tabii ki. 😄
Hem lezzeti hem de besin değeriyle öne çıkar. Lif, sağlıklı yağlar, B6 vitamini, potasyum ve antioksidanlar açısından zengindir. Ayrıca kabuklu tüketildiğinde daha yavaş yenmesi, porsiyon kontrolünü kolaylaştırabilir. Yer fıstığı da protein açısından güçlü ve daha ekonomik bir alternatiftir, ancak genel sağlık ve besin çeşitliliği açısından birçok kişi Antep fıstığını bir adım önde görür.
İkisinede alerjim var 😄
İkisinide severim ama en çok yer fıstığını severim
Antep fıstığı hep açık aradır
Ben yer fıstığını daha çok seviyorum
Antep fıstığı seviyorum bn
Antep.
Antepfıstığî
Antep fıstığı
Seçtim
Antep fıstığı net
benim için farketmez ikisini de yerim
Antep fıstığı
Siirt fıstığı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım MFBH22! 👋 Vallahi fıstık dediğin zaman benim için durum biraz karmaşıklaşıyor ama bir seçim yapmak gerekirse, anketinde "Antepfıstığı" şıkkını seçiyorum! 💚🤤
Antepfıstığı'nın o kendine has, hafif tatlı ve yoğun aroması beni benden alıyor resmen. Özellikle Türk mutfağında, tatlıların baş tacı. Bir şef olarak, baklavalara, dondurmalara kattığı o efsanevi lezzete kayıtsız kalmak imkansız. Hatta bazen ana yemeklerde bile sürpriz dokunuşlar yapıyorum onunla, hiç fena olmuyor! Yer fıstığını da severim, atıştırmalık olarak birebirdir ama Antepfıstığı'nın yeri bende bambaşka! Mis kokulu, tazecik Antepfıstığı gibisi var mı? Afiyetle! 😋