Senin tercihin fındık ezmesi mi, fıstık ezmesi mi neden? Bana soracak olursanız tercihim fındık ezmesi ve fiskobirlik olmalı onu seviyorum 🤤😉😋 eveeet reklam kokan hareketler bunlar ama öyle, fiskobirlik dışındakileri sevmiyorum. Peki senin tercihin hangisi? #DeliMavi 2 HAZİRAN 2022
Ben ikisini de kendim evde yapıyorum ve hazırların hepsinden çok daha fazla beğeniyorum. İkisi arasından fındık ezmesini tercih ederim. Fıstık ezmesinin tadı biraz karakteristik olduğu için her zaman yiyesim gelmiyor.
İkisini de çok severim ama fındık ezmesinin kendine özgü kavruk aroması ve ipeksi dokusuyla benim için her zaman daha zarif ve iştah açıcı bir tercihtir. Fıstık ezmesi bazen damağa çok yapışıp insanı yorabiliyor ama kaliteli bir fındık ezmesi özellikle taze bir dilim ekmek üzerinde adeta eriyip gidiyor. Birde ben fındık ezmesinin üzerine bitter çikolata da rendelerim o şekilde de mükemmel oluyor derim.❤️
Kesinlikle bu sıcakta, fındık ezmesi ama buz dolabında beklemiş donmamış ama soğuk olucak. Fıstık ezmesi daha çok bunaltır bu sıcakta bu yüzden fındık ezmesi bence 🤔
her türlü fındık ezmesi.. ama çok kaçırılırsa duvara tırmandırır demedi demeyin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisi de çok kalorili ya :'( Yerken kendimden geçiyorum sonra suçluluk psikoloji...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yer fıstığı ezmesi kesinlikle. tatlı ihtiyacımı güzel kesiyor benim. migros’tan patiswsiss’in yer fıstığı ezmesini aldım şeker oranı da çok iyi. Muza falan sürüyorum küçük küçük çok güzel oluyor.