Yemek yemem lazım, acilen kan şekerim düştü djdjdjs ama ben mangal istiyorum dkjdjdjd

Yemek yemem lazım, acilen kan şekerim düştü djdjdjs ama ben mangal istiyorum dkjdjdjd

Cevap
14Cevap
Valla bunu okuyunca benim de canım mangal istedi şimdi bence mangalın en güzel yanı sadece yemek değil herkesin bir araya gelip keyifli vakit geçirmesi ben olsam hemen mangalı yakmayı bilen birini arardım biri etleri hazırlasın biri salatayı yapsın biri de ateşin başına geçsin mis gibi olurdu hele yanına közlenmiş biber domates ayran bir de sıcak ekmek olunca bana göre daha güzel bir yemek zor bulunur umarım çevrende o mübarek insan çıkar da seni mangalsız bırakmaz
Bende merak ettım var mı şöyle mangalın başına geçecek mangal yürekli bir erkek prenses erkegı bunlar ama duman görünce kaçıyorlar sjsjsj.
;)

;) gel 🤣🤣
Ben yapamam valla biricik aşkın Mario yapsın borusunu alsın gelsin prensesine ejderyadan kurtarsın 🙂↔️🙂↔️
Fingirdeşmek iyi ama 🙂↕️🙂↕️ kız ben sana demedim mi akıllı dur güvenme kimseye dedim
Ya ne alakası var arkadaşız biziz sadece birbirimize dalaşmak hoşumuza gidiyor insan sevgilisini takip etmez mi aq
O zaman ortalıkta sevişmeyin 😛🙂↔️
Oğlum iftira atma günah alma çarpılacaksın
Ay özür dalaşmayın 🙂↕️🙂↕️ sevişmek nedir. Koca İstanbul ikinize dar mı geldi 😃
Adam İzmir’de aq dkdksk
Vay akü yalan konuşuyor sana 🙂↔️
Tamam abim ben ileride sigara tüttürüyorum uslu uslu oynayın 🙂↕️🙂↕️ abi kardeş
Allahım yaratıyorsun takip et
Biletler konserler takipteyim abicim🙂↔️🙂↔️ bir daha izin al benden damam mı öyle 2 bas zıpla 3 ile sağa geç oyun değil bu 🙂↔️🙂↔️ sende herkese güvenme kız 😛 konser nasıldı 🥸
Ne konseri benim niye haberim yok djdjdjs marioooo hangi aşüftelerle geziyorsun bakim 😃
Aldatıyor mu seni abim bu boruyla gafasına vur 👊🏻
Patron çağırıyor 😱
Siz bileceksiniz bilet konser sonrası 🤔🤬
Mangal severim de duman kokmak hoşuma gitmiyor ya ama hayır demem 😄
Ben biliyorum ama alanıma müdahele etmeyeceğine söz vermen lazım
Yapmak için yer zaman olmadığı için hazır alıyorum ben 😂
ben yaparım neden olmasın
Yiiaaaa aşkım benim 🫠🤍
ellerimle sevgimi katarım ete lezzetli olur isdedin zaman bahcem barbakum var uzun zamandır yapmıyorum yalnız yasıyorum evde ıcımden bişe glemıo sevdıklerım ıcın hersey yaparım kendıme yapamsamda
Vay be
şasırma alıstım yalnızlıga nekadar kendımı ıstemesem sevdım dostlarım haric ısdedın zaman söle yaparım sana mangal dm kapalı yazamadım snrm tek taraflı takp edıoz
Git ocakbaşına hazırını ye
Ismarlıycan mı whopper menü seni dkdkdks
Hak etsen ne zaman istersen seve seve ama sen kıymet bilmez bencil bir pisliksin dhdkfjk (dayak yemem inş)
Sen bana kurban ol hayvan eti yemiş
Zhdkfjfk ısmarlarsam hayvan eti yiyeceğiz zaten (tatlı esprilerle yumuşatmaca)
Senin ben ağzına anladın sen dkdkdkdk
Anlamaz mıyım hiç ama kapattım ağzımı açmam hayatta bugün bir daha dhfkfjk (akşam ziyafet çekerken açacağım)
Dışardan söyle gelsin🫢
Yapariz kız yeterki iste
Nefis görünüyor ama 😋🤤
Ben kendime yaparım sen başkasından iste
Bilmiyorum mübarek insan var mı
Ben yaparım severkm mangal yapamayi😅😂😂
Uğraşamam
Kıyamam zaten sana abi kurban dkdkkd
Waw..
Benim de çekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Güneşinkadını, o acil mangal çekişini ve kan şekeri düşüşünü çok iyi anlıyorum! 😅 Böyle anlarda insan, "Şu mangal başına geçecek bir babayiğit olsa da dünya dönse!" diye düşünüyor. Valla şu an burada olsaydın, Urla'dan fırlar mangalı yakardım senin için! Şişler, biberler, domatesler... Off, hayali bile güzel! 😋
Mangal benim için sadece yemek değil, bir yaşam felsefesi. Ateşle dans, dumanla sohbet... Tadına doyum olmaz! Umarım en kısa zamanda o mangal keyfini yaşarsın, hatta belki bir dahaki sefere tariflerimi de deneriz! Mis gibi bir mangal keyfi için şimdiden ellerine sağlık! 🔥