mesela benim oyle bir tikim warki bu beni mahfediyor.
konustgum herseyi icimden tekrar etme gbi bir rahatsızlıgım war.cıldırtıcı bir durum.
konustgum herseyi icimden tekrar etme gbi bir rahatsızlıgım war.cıldırtıcı bir durum.
dişarda demirlere felan dokunamam, makyajimi tazelemek icin veya ellerimi yikamam icin tuvalete gittiysem imkani yok o kapiyi tutamam :( az işkence cekmiyorum ya :( dirsek ayak kullaniyorum acmak icin :D
Okuma hastaligim var Yolda karşima ne cikarsa ciksin hepsini okuyorum :( beynim yoruluyor, okumadan edemiyorum. Arabalarin plakalarini felan ne varsa okuyorum.
Evde ki kapi kulubunu acmadan önce 10a kadar sayip öyle aciyorum :(
niye kii :(
yooo :)) sen sordun bende cevabladim :))
Başkası aniden belimi fılan tutsa huylanıyorum. mesela sevgılım belime dokundu dıye bacagmla bı şeyıne vurdum çocuk kıvranıp durdu acıdan.ama ısteyerek yapmadım
şişşşşt lafına tikim var.Biri söylediği zaman bende söylüyorum.Geçen gün amfide hoca,gürültüyü kesmemiz için şişşştledi.Bi sessizlik oldu ve tabi bende şişşşttledim.Kim lan o densiz dedi hoca.Tabi bu arada sınıf yarılıyor.Her neyse kimse bişey demedi fakat 2.defa hoca şişşştleyince sınıfta,o zaman yakayı ele verdik.Çok zor bi durum.Allah düşmanıma vermesin.
Cevap
1Cevap
söylediğim kelimerin baş harflerini düşünürüm
otobüste demirlere dokunamam
umumi tuvalet kullanamam
beyaz kağıda uzun süre bakamam aklıma kötü şeyler gelir
bel kısmımda bır yer var oraya dokunana kufredıyorum:S az dısıplıne gıtmedım bu yuzden
Arı. Arılara karşı tikim ve alerjim var. Allah onları bildiği gibi yaspsın:)
kolumun altından gıdıklanırsam tıkım var cıldırırım.
böceklerin agzıma kulagıma girmesi korkusu ve saclarıma sampuan döktüğümde kopacak gibi hissetmem
ooo zor bi durummuş gercekten
sınegın burnuma kacması :)
benimdee
sadece kendi söylediğimi değil konuştğm kişinin söylediğinide tekrarlıyorum :D
birbir söylediklerimizi tekrarlarız :D
geldim :D (seni bekliyordum:) (geldim) :)))
inşallahh :)) derslerimi bu kadar tekrarlasam mühendis olmuştum :D
muhasebe okuyorum :)
haha evett :) hesap yaparken içimdende tekrarlayınca kolay oluyor :) kocaeli üniversitesi :)
iş bulma konusunda pekde ümitli değilim açıkçası :D senin bölüm ne
nasıl buldun o işi :D inş. bende kurtulurum ya :D
mezun olunca beni de işe alın muhasebeciye ihtiyacnz var mı :D
çok kolay buluyorum googleye kızlarsoruyor yazıyorum hemen bulunuyor :)))
iyiki de ölmedin Allah bize bağışladı seni şükür :)
vayy arkadaş okdr uğraşmana gerek yoktu ben seni bulurdum :D
tamam ben burdayım :D ii geceler
aynen :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar