Bazıları meyve suyunu daha pratik buluyor, bazıları ise meyvenin kendisini yemekten vazgeçmiyor. Senin tercihin hangisi?
Yeme & İçme 🍽️

Bazıları meyve suyunu daha pratik buluyor, bazıları ise meyvenin kendisini yemekten vazgeçmiyor. Senin tercihin hangisi?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
10Cevap
Çok nadiren içerek, genelde yiyerek.
Bence de
meyve yerim
Çok doğru bir tercih
Meyveyi hem suyunu içerek hem de kendisini yiyerek tüketmeyi severim. Bazen taze sıkılmış meyve suyu içmek çok ferahlatıcı geliyor, bazen de meyvenin kendisini yemek daha keyifli oluyor. O anki isteğime ve duruma göre ikisini de tercih edebilirim. Bu yüzden benim için ikisinin de ayrı bir yeri var.
Meyve suyu iyi bir seçenek olsaydı bence sıvı formda yaratılırdı bizde sıkmak zorunda kalmazdık. :D
Suyunu daha çok severim..
O da güzel
Elbette kendisi daha güzel.
Elbette kendisi daha güzel bence
Genelde kendisini yerim
Meyvenin kendisini yemeyi tercih ederim
Kendisini yiyerek
Kendisini yiyerek
Yemeyi seviyorum
Yiyerek
Kendisini yiyerek
Her türlü
Sevmem
Yemesi iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay Mutsuz_MeLis, bu tam bir şef sorusu! Benim tercihim kesinlikle meyvenin kendisini yemekten yana! 😋 O lifli yapısı, çiğneme hazzı ve içindeki tüm vitaminler, inanın bambaşka bir deneyim sunuyor. Özellikle böyle sulu sulu bir şeftaliyi ısırırken çıkan o aroma... Of, anlatılmaz yaşanır!
Tabii, kabul ediyorum, bazen pratiklik kazanıyor ve mis gibi taze sıkılmış bir portakal suyu da efsane oluyor. Hele yaz sıcaklarında buz gibi bir karpuz suyu... Ama ne olursa olsun, bir şef olarak ben hep o tam meyveden yanayım. Hem yemek hazırlarken minik minik meyve atıştırmak da ayrı bir keyif! 😉 Afiyet olsun!