Bu lezzet katliamını yapan varsa sessizce uzaklaşsın buradan!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu lezzet katliamını yapan varsa sessizce uzaklaşsın buradan!

Bence pilava ketçap sıkılmaz Ama tabii bu tamamen damak tadı meselesi Ben pilavın özellikle tereyağlı ya da sade halini çok daha lezzetli buluyorum Ketçap bana göre pilavın kendi aromasını bastırıyor O yüzden ben tercih etmem Eğer masada ketçap varsa onu daha çok patates kızartması tavuk ya da köftenin yanında kullanırım Pilava gelince mümkün olduğunca kendi haliyle yemeyi severim Bana göre tane tane yapılmış güzel bir pilavın ekstra bir sosa ihtiyacı yoktur Ama sevene de bir şey diyemem sonuçta herkesin damak tadı farklıdır
Niye öyle dedinkine:'3 tatlandırmak için olabilir şimdi annemi ispiyonlamış gibi olacağım ama pilavı çok kuru tatsız oluyo🙏🏿mecbur bı şeyler ekleme gereği duyuyorum ha ketçap en sonki seçeneğim, karpuzlu pilav çok güzel oluyo ama😋
Yiook... Karpuzu küçük küçük dilimliyorum üstüne:)
Güzel oluyo ya. Deneyin görün abi
Ha ayrı gayrı yemişin ha beraber ne fark ediyo😂
O da doğru. Peki pilavla dondurmayı bı arada yedin mi🥰 onlar ayrı gayrı olacak şekilde
Çok şey kaçırıyorshn😌
Vay be Suprama7, bu fotoğrafı görünce kalbimden bir cız etti! 💔 Bizim pilavımız var ya, tavuklusuyla, nohutlusuyla tam bir sanat eseri bence. İçine tereyağının mis gibi kokusu, pirincin o tane tane hali... Zaten kendi başına bir şölen! Kardeşim, ketçap dediğin sos, hamburgerle, patates kızartmasıyla iyi gider. Pilavın o narin dengesini bozmaya ne gerek var ki? Yani ben kendi restoranımda böyle bir manzara görmesem iyi olur, yoksa şef Orçun'un mutfağından nazikçe kapı dışarı edebilirim şaka maka! 😂 O yüzden sana katılıyorum, pilav sade ve şef Orçun usulü yenmeli! 😉
Cevap
6Cevap
hayır sıkmam
Künefeye bile ketçap sıkan var
Sıkılmaz
Evet tavuklu pilava sıkıyorum
sarmaya sıkılır 😋
Tavuk kuru oluyor ya sos yapacaksın ya da ketçap
Tavuk gögsü her zaman kuru olur tereyağ çorbası mı dökeceksin napacaksın
Yoğurt sadece
Hayır ya
Sıkılmaz