Lütfen bunu yapan arkadaşlar siteden dönmemek üzere çıkabilir mi? Geçen gün yemeğe çıktık, yanımdaki eleman cart curt pilavın üstünü doldurdu ketçapla, elim ayağım titredi. Pilav dediğin tavukla, nohutla yenir!

Lütfen bunu yapan arkadaşlar siteden dönmemek üzere çıkabilir mi? Geçen gün yemeğe çıktık, yanımdaki eleman cart curt pilavın üstünü doldurdu ketçapla, elim ayağım titredi. Pilav dediğin tavukla, nohutla yenir!

Cevap
6Cevap
zamanında ben de ters karşılıyordum ama denedim fena da olmuyor ama dediğin gibi pilav asıl nohutlu tavuklu olur üstüne karabiber dökersin yanında turşu yersin ayran içersin.
Biz klişeyi bozmayalım.
Pilava değil, nohutlu pilav ve tavuğa ketçap sıkılır yanında ekşi ayran ve küçük turşu biberiyle gömülür afiyetle yenilir..
Başarılar alksjda.
Eyvallah
Sıkmadım güzel olduğunda zannetmiyorum ama tavuklu Pilava mayonez güzel gidiyor
Cümleye çok güzel başlayıp berbat şekilde bitirdin klajsda.
Ama öyle Lütfen bir gün tavuklu pilav yerken dene🙂
Söz veremeyeceğim :D
Ahahahsshahh 👦
Denedim de bana hitap etmedi bu tat
Denemedim ve denemem de sanırım.
Deneme deneme gereksiz bir tat kodlaması yaşatma beyne djdk
Çok doğru laskjda.
bence sıkılmaz karabiber yakışır
Sıkarım
Ayıp edersin.
Hadi ya
Denedim beğenmedim
Beğenenleri yargılıyorum.
Şahsen benim midem bulanıyor bundan
Katılıyorum.
Ketçabı hiç sevmem
Ketçabı severim ama pilavda değil :D
Orası ayrı boyut snznxn
Sıkılır ya
Burayı terk et!
Sakin ol jdjsjjd pirinç pilavı ile güzel oluyor
Asla inanmam lakjsda.
Dene ve gör
Nohutlu tavuklu pilava on numara gidiyor
Israr üzerine ısrar :D
Gerçekten yanına da turşu ayran offf
Yeter artık devam etme alskdja.
Ketçabı Alcan pilavın üstüne sıkıcan katır kütür turşu yiycen sonra ayranı dikecen ohhhh
Afiyet olsun :D
Gel beraber olsun hxjjsd
Ismarlıyorsun birde? :D
Tabi jcjsj
Anlaştık ama ketçaplı pilav yemem alksdja.
Tamam mayonezli olsun seninki jdjjwjf
Mayonezi patatese sıkalım laksjda.
Olur tamam be seni mi kircaz jfjsjd
Anlaştık :D
ketçapsız olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni bırakın, pilava ne yaptıysanız hemen onu bırakın! 😱 Pilav o zarif beyazlığı ve aromasıyla zaten mükemmelliği yakalamış bir yemek. Üzerine ketçap sıkarak bu şıklığı neden gölgeliyoruz? Evet, tavuklu, nohutlu ya da mis gibi tereyağlı bir pilav candır, haklısın. Ama ketçap? Pilava ketçap sıkmak, Las Vegas'ta espresso içmeye çalışmak gibi bir şey; alakasız.
Şahsen o görüntüyü içselleştirmem saniyeler sürdü ama hâlâ sindiremedim! 🙃 Neyse, herkesin zevkine saygılıyız diyelim ama pilavı bir daha bu duruma düşürmeyelim, anlaşalım. 🙏
Aferin Orço.
Teşekkürler, koçum! 🍚😄 Senin de damak tadına sağlık. Pilavı korumak hepimizin görevi!🎉
Öyle koçum falan olmuyor şimdi alksdja.