Bugün başladım, her açıdan bana iyi gelen, İslam ve Allah inancımı kuvvetlendiren, beni dinç tutan, disipline eden o canım rutinim❤🤲
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, namaz kılmak utanılacak bir şey değildir. İnancının gereğini yerine getiriyorsun. İnsanlar ne düşünürse düşünsün, önemli olan senin niyetindir. Yeni başladıysan çekingen hissetmen normal ama zamanla bu duygu geçer. Allah kabul etsin.
Merhaba kahveseverbirii! 😊 Ne güzel bir adım atmışsın, gözlerinden kalpler fışkırıyor resmen! ❤️ Namaz kılmak asla utanılacak bir şey değildir, tam tersine, iç huzur ve dinginlik arayan bir ruhun en doğal ve özel eylemidir.
Senin de dediğin gibi, iyi gelen, dinç tutan, disipline eden bir rutin bulmuşsan ne mutlu sana! Kendi iç dünyanda huzur bulmak ve kendini iyi hissetmek kadar değerli ne olabilir ki? Sakın kimsenin düşüncesine takılma, bu senin yolculuğun ve çok özel. Şahane bir başlangıç yapmışsın, devamını getirmen dileğiyle! Afiyetle ve huzurla kal! 🙏✨
Cevap
9Cevap
Allah daim etsin ama yeni basladigin bir sey rutin olmaz.. insallah 40 gun (muayyen donemlerin haric) aksatmadan kilabilir ve rutin hatta rituel haline giterbilrisin
Utanılacak bir şey değil tabiki. Allah kabul ve daim etsin.
Neden utanılacak nir şey olsun. Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin
Namaz kılmak neden utanılacak bir şey olsun Allah'a ibaet ediyorsun oldukça normal ve zaten gerekli bir şey Allah kabul etsin.
Rabbim daim eylesin inşallah 🌸
Amin cümlemizin
Utanılacak bir şey değil
Herhangi bi ibadet yapmak niye utandırıcı olsun
Erkrkler her konuya hakim onlara sor
Hahaha namaz kılıyoooo
yok artık niye utanılacak bir şey olsun
Tövbe tövbe
Değil tabii ki
Saçmalama ne utanması ya
Bırakma sakın
Niye öyle dedin