- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAilen ne karışıyor ibadetine? Sen kıl namazını arkadaşım, utanılacak bir şey yapmıyorsun. Hırsızlık yapan, ahlâksızlık yapanlar utansın. Sen faydalı bir şey yapıyorsun. Öteki tarafta bunun hesabını sorarlarsa ailem mi diyeceksin? Bu geçerli bahane de değil. Namaz ertelenmez, namaz vaktinde kılınması gerekiyor.
09 Yorumla- 1 yıl
Ya AİLEM istiyor zaten ama onların bana imanlı gözüyle bakmaları ve aferin kızım demeleri hoşuma gitmiyor utanıyorum
- 1 yıl
Günahım çok çünkü
- 1 yıl
Anladım. Günahın çok olabilir ama geçmişe bir sünger çek. Günahlarını inşallah Rabbim affeder. Eğer günahlarını bir kenara bırakıp namazına başlarsan ve bu şekilde devam edersen senin için dönüm noktası olur.
- 1 yıl
Senin nickin üzgün kız yerine sevinçli kız olmalıydı. :):)
- 1 yıl
İşte zor be kardeşim günahı da bırakamıyorum sevgilimle zina işliyorum en büyüğü bide arkadan yapıyoruz onu mutlu etmek için yapıyorum ya ben diyorum yapmayalım ama istiyor bende yapıyorum hoşuma da gidiyor bırakması zor çünkü bırakırsam. sevgilimle aramız da bozulur neden bıraktım diye düşünür ve üzülür zaten kaç kere yapmayalım dedi ama trip attı bende üzülüyorum ve yapıyorum ondan ve AİLEM de başka kimse de yok dört duvar arasında naparım ben ya her gün evde namaz kılsam canım cok sıkılır işim yok okulum yok sosyal aktivitem yok arkadaşım yok napacam ben yani sizin gibi arkadaşı olan ortamı olan birisi değilim ben çok şeyler yaşadım anlatmak istemiyorum ama ALLAH inşallah ilerde doğru yolu gösterir ya da sevgilimle evlenirim tövbe ederiz böyle düşünüyoruz zaten beraber zina işledik evlenir tövbe ederiz helal yoldan yaparız😔Zaten çocuğu AİLEM de tanıyor çok seviyor evleneceğiz diye biliyor ama ben tam 18 olmadım işte beklemek zorunda kalıyoruz
- 1 yıl
Teşekkür ederim bu arada🥺💖
- 1 yıl
Keşke DM'den yazsaydın bunlar özel şeyler. Neyse olan oldu. Dilerim ki evlenirsiniz ve bu yanlıştan dönersin. Yaşadıkların da kolay değilmiş ama bundan sonrası için iyi olur. Yaşın benden bayağı küçükmüş be kardeşim. Benim arkadaşım yok ki nerden çıktı? Çevrem de geniş değil. Sadece kendi bilen, aklıselim biriyim. Şimdiden hayatında başarılar diliyorum.
- 1 yıl
Teşekkür ederim çok iyi kalplisin💖
- 1 yıl
Övgülerini duyduğuma sevindim.
En İyi Cevaplar
Güzel arkadaşım utanma ALLAH'IN farzını yerine getiriyorsun, sen kıl günah islesende kıl niye biliyormusun ama içinden gelerek kıl belli bir zaman sonra ALLAH AZZE VE CELLE'NİN yardımıyla günahlarından da vaz geçeceksin ama sakın şeytana yenilme namazına devam et ama kıl inşallah, ALLAH kabul etsin
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Günahkarda olsan namaz kılmak zorundasın hayat kimleri nerelerden nerelere getiriyor ônemli olan namazını doğru bir şekilde kılman ve günahlarına tôvbe etmen zamanla günahlarından vazgeçersin inşallah
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
1 yılNamaz Allah'a şükür etmek kendin için ve Allah rızası için kılınır. Sonuçta sen kilarsan bunu biri övsun diye değil ya da ovmelerinden rahatsız olduğun için seni engellememeli şeytanın vesvesi bunlar sen kılmaya bak. Namaz kılan insan günahlardan sakınır
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ama ben günahı sevgilimle işliyorum nasıl bırakayım çok seviyorum ondan ve AİLEM den başka beni mutlu eden kimse de yok yani napaym. ayrilip her gün namaz mi kilaym evden dışarı çıkmiyim yani böyle hayat mı geçer
- 1 yıl
Hayat böyle geçmez derken ölümü unutma ölüm de ne hesap vereceğiz onu düşün işte o zaman tam anlamıyla neyden utanmak gerek anlarsın. Anlamayı geç bırakma. Sen Allah için bir günahtan vazgeç Allah seni darda koymaz
1 yılKimse kusursuz degil.
Namaz kilanlarinda gunahi var.
Icten edersen insAllah kabul olur.
Ama sen de olabildigince gunahlardan uzak dur.
Mesela kufur etmemeye, zina yapmamaya, acik giyinmemeye, alkol vs almamaya dikkat et.19 Yorumla- 1 yıl
Ya açık giymiyorum ama. sosyal. medyaya atıyorum ne fark eder dışarda kapalıyım sadece? Zina da en büyüğünü işledim arkadan yaptım ve yapıyorum utanıyorum namaz kılmaya kimse benim kadar günah işleyip yanında da namaz kılmıyor bence bu günahı işleyenler namazı bile düşünmez ama benim içinde hep bir namaz sevdası var ama yapamıyorum sıkılıyorum çünkü genç olduğum için galiba
- 1 yıl
Sadece AİLEM için dua edicem kandil diye
- 1 yıl
Gecmisimizi degistiremeyiz ama gelecek senin elinde.
Lutfen artik yapma arkadan falan gibi seyler.
Ustelik Allah kimleri huzuruna almis 🙂 Senin de bir sansin olabilir.
Yeter ki kalpten iste.
Hangimiz melekler kadar temiziz ki? - 1 yıl
Haklısın ama vazgeçemiyorum çünkü sevgilimle yapıyorum yani öyle üç günlük çocuk da değil o beni mutlu ediyor napiyim başka çarem yok hem namaz kılıp hem zina mi yapaym 😔
- 1 yıl
En azından bu gece kandil telefondan kuran okuyup dua ediyim dicem de başımı bağlamam ve reglim ya nasıl olacak dua okurum en azından
- 1 yıl
Baska carem yok derken?
Seni zorlamiyor ki..
Bundan sonra yapma.
Daha muhafazakar yasacagini soyle.
Hem bu esna da seks yoksa da seninle olacak mi onu da gorursun - 1 yıl
Yok sexs olmadan olur ama napıcaz başka gezmeyi sevmiyor bende sevmiyorum eve gidiyoruz orada birşeyler yapıyoruz başka ne yapabiliriz çok sıkılırız yani ilişki de sexsle ilerliyor... Ayrıca brnde istiyorum seviyorum ama bir yandan namaz kılmak da. istiyorum yani bir yandan şeytan namaz kılmami ve zinayı bırakmamı istemiyor bir yandan da melekler namaz kılmami istiyor çelişiyorum kendimle intihar edicem ya
- 1 yıl
Insan neye alisirsa birakmasi zordur.
Ama zaten ileride tuvaletini tutamayadabilirsin.
Buna son vermen gerek.
Iliskide eglenilecek bircok yol var - 1 yıl
Namaz ertelenebiliyor..
Ya peki eceli rrteleyen oldum hiç
...
Genede kılmalısın. Allah senin çabanı görüyor nede olsa. Belki o namaz ilerde işleyeceğin günahları engellecek bilemezsin... Hastalandığın zaman doktordan utanıp gitmemezlik yapılmaz. Aksine hızlıca ona gitmelisin çözüm sadece onda.. Çözüm sadece Allah'ta..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNamaz diye bir şey yok namazı anlatmıyor anlatmadığı bir şeyi de yapamazsın zaten Türk'sün istesende müslüman olamazsın sahihi hadisleri oku
İslam'a göre Türkler isteseler de Müslüman olamazlar
"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
0110 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka aq biz Müslüman değil miyiz sende değilsin ona bakılırsa saçma sapan konuşma.
- 1 yıl
Namaz diye bir şey nasıl yok aklın var mı senin
Cevap sahibi1 yılBen Müslüman değilim zaten ben öz Türk'üm Kuran Araplara gelmiştir ve Araplara Özgüdür Kuranın tanrısı Araplardan başkasıyla muhattap değil bunlarla ilgili ayetler var Isra suresi 15nci ayet İbrahim 4 Fussulet 44 bu ayetleri oku. Namaz diye tabi ki de bir şey yok Kuranda Namazı anlatıyor mu nasıl kılacağını anlatmıyor sen Türk'sen bu dinde kıyamet alametisin boşuna o yüzden müslümanım diye gezinme ortalıkta inandığın tanrıyla Arapça konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yılAllah diye de nitelendirdiğiniz tanrı da mekkedeki bir put adı el-ila Kuranda Necm suresi 19-20-21 nci ayetlerde put isimleri geçiyor el-lat el-uzza var bunlar el-ilah'ın kızları el-ilah da zamanla Allah olarak çevrilmiştir bu yüzden camilerin minaresin de ay var ay tanrısı sizin Allah diye nitelendirdiğiniz tanrı
- 1 yıl
Ya sen ne yaşıyon KURANDA yazmasa bile HZ. MUHAMMED bunu bizlere söylemiş ve nasıl kılındığını söylemiş sen inanmıyorsun diye bizi de yoldan çıkarmaya çalışma ve ona tanrı denmez ALLAH denir sen önce bunları öğren sonra gel eminim KURAN okumayan birisin milletin dediğine inanıyorsun bende KURANZ OKUMADİM ama KURANDA namaz illaki yazıyordur sadece nasıl kılındığı yazmaz tabikide bu okul kitabı değil ki aq sınava mi giriyoruz sanki neden nasıl kılındığı yazsın? Namazı kılmayı Hz. MUHAMMET öğretmiş insanlara
- 1 yıl
Aynen knk putlar falan sen hangi puta tapıyorsun söyle de bilek
- 1 yıl
Hxpwhxpwhxowhxpwhxpwjx
Cevap sahibi1 yılSen önce inandığın dini bir kere öğren Kuran'ı daha okumamışsın dinini savunuyorsun ben senin dininden değilim senin inandığın dinin kitabını okumuş birisiyim hadislere kadar okudum sahihi hadis verdim hayla Müslümanım diyorsun sen Türk'sen bu dine mensup değilsin asla Müslüman olamazsın Allah dedğin de mekkedeki taş adı el-ilah Ay tanrısı sizin tanrınız daha neye hangi tanrıya inandığını bilmiyorsun savunuyorsun sen bunları iyice öğren Muhammed 500 vakitten 5 vakite indirdi bundan da haberin yok sana anlatılmayan bir şeyi sen nasıl kılabiliyorsun sen ehli sünnet olman lazım Kurancıysan namaz kılma Kuranda namaz oruç diye bir şey yok Kuran Tevrat kitabının kopyasıdır ama bunu bilmiyorsunuz bilemeyeceksiniz sürüneceksiniz
Cevap sahibi1 yılBen puta tapmıyorum kızım sen puta tapıyorsun mekkedeki ay tanrısına sen tapıyorsun boşu boşuna domalıp kalkıyorsun git yatakta domal
- 1 yıl
Ya kardeşim ben KURANI okumadığım halde ALLAHI görmediğim halde ALLAHA inanıyorum gelmişsin bana KURAN okumaktan bahsediyorsun istersem onu da okurum merak etme yeri gelir namaz da kılarım Hz. MUHAMMET bunu insanlara öğretmiş ve heryerde nasıl namaz kılındığı yazıyor bizde onlara uyuyoruz ve namaz kılmak hiçbir zaman kötü bir şey değildir hadi senin dediğin gibi bu dine ait değil diyelim yinede namaz kılmak günah olamaz bunu kafana sok bence böyle canım saçma ergenlerin inandığı dine inanma ALLAH tektir ve onun gönderdiği KURANDA her şey yazar ben okusam imana bile gelirim ama okumuyorum sen okuduğun halde yoldan çıkmışsın okurken şeytan seni yoldan çıkarmış geçmiş olsun ben zinanın en büyüğünü işledigim. halde hala ALLAH diyorum namaz kılmak istiyorum asla kalbimdeki iman sönmedi ve sönmez hala merhametli ve iyi birisiyim ama senin için aynı şeyi söyleyemicem gecmis olsun belki zina işlemedin ama şu an ALLAH şirk koşarak benden büyük günah işlemiş oldun
- 1 yıl
ALLAH seni doğru yola getirdin ben çevremden gördüğümü söylerim senin çevren hrisityan heralde
Cevap sahibi1 yılBilmeden bu dine inanıyorsunuz iman ediyorsunuz Mustafa Kemal bu Kuran kitabını Türkçeye çevirtti çünkü Türk çocukları bu Arap oğlanın yolundan gitmesin saçmalıklarına inanmasın diye Türkçeye çevirdi ve Türklüğünü tekrar kazanın diye zaten Kuran'ı okumadan siz iman ediyorsunuz sen Kuran'ı okusan zaten bu dinden çıkarsın ki zaten bu dine mensup değilsin ama kendi öz dinini inancını bilmek istersen eğer ki Türk'üm diyorsan sen Tengricisin yani senin dinin doğa biz ilhamlarımızı gökten inildiği sanılan dogmatik kitaplara değil biz ilhamlarımızı doğrudan doğruya hayattan alırız - Mustafa Kemal Atatürk 1937 Meclis Konuşması Türklerin dini doğadır Türkler gözle gördüklerine inanırlar ilhamlarını bunlardan alırlar böyle Arabın mekkedeki putundan almaz Allah diye bir şey yok Allah mekkedeki el-ilah putu yani ay tanrısı ulemağlar ya da büyük din adamları yani arapçayı çözmüş bilmiş olan din adamları bu dinin tanrı sözü olmadığını bildiler ve insanları aydınlattılar
Cevap sahibi1 yılBir de ölülerin arkasından okuduğunuz el-fatiha duası da İncildeki göklerdeki babamız adlı duası İsa'nın babasına okuduğu dua yani yemek duasını siz ölülerin arkasından arapça okuyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBenim verdiğim hadislerden zaten sahihi hadis yani 1nci ağızdan gelen Muhammed'in ağzından çıkan hadisler Muhammed Türk düşmanıdır bunları sizlere anlatmıyorlar güvenilir kaynakları söylüyorum ben
Cevap sahibi1 yılHristiyan bir çevrem yok ama ben çok kitap okuduğum için sana şunu söyleyebilirim İslam dini Hristiyanlığın bir mezhebidir İncil de İsa sahte mesih sahte elçilerin doğacağını söylemiştir Muhammed de bunlardan bir tanesidir zaten Muhammed Hristiyanlığı yaymak için eğitilmiştir ilk evlendiği kadın olan Hatice'nin babası Papazdır Muhammed zaten kendi dinini anlatırken mekkeli halk inanmadı çünkü Muhammed eskilerin masalını bize anlatıyorsun dediler kalem suresi 15nci ayette bakabilirsin Kuranda siz Barnabas İncil'i diye aporatif sahte bir İncil'i savunuyorsunuz Türkler zorla Müslüman olmuştur 200 yıl boyunca Türkleri Araplar kesmiştirler Talas Nehrinde Türklerin kanları akmıştır
Cevap sahibi1 yılKuranda Abbasi saraylarında yazılmış bir kitaptır
- 1 yıl
Mustafa Kemal Atatürk falan ben bilmem ve sevmem Ona o gücü veren ve aklı veren de ALLAHTIR! Sen ALLAH yok diyorsun ya seni kim yarattı kardeşim bunuda açıkla seni anan mi yarattı annenin anasını kim yarattı açıkla hadi? Beyinsiz beyinsiz konuşuyorsun aw içine şeytan mı girmiş anlamıyorum ki KURANI okumuşsun ama bir kulağından girmiş bir kulağından çıkmış mk dikkate bile. almadan gelmişsin burada yalan yanlış şeyler anlatıyon mk kafanda resmen senaryo kurmuşsun yok ALLAH yokmuş da ölülerin arkasından okunan dua yanlış mış da yok Mustafa Kemal Atatürk Türkçe'ye çevirmiş de başladım. senin Mustafa Kemal Atatürkküne mk o içmeye devam etsin cehennemde görüşürsünuz ikiniz knk😃
- 1 yıl
Ya mk sen bu kafayla bidaha KURAN okuma lütfen😃Okumuşsun ama bütün ayetleri birbirine karıştırmışsın aq hepsinden ayrı bir sonuç çıkarıp kafanda kurmuşsun helal sana
Cevap sahibi1 yılYaratan da yok Yaratılış da yok Allah dediğiniz tanrı da Mekkedeki taş adı el-ilah bir put kimseyi yaratamaz tabi sen okumadığın için sağıdan solundan anlatılan abuk sabuk hikayeleri sana anlatıyorlar bir ömür boyu sen kandırıldın ve kandırlmaya devam edeceksin gerçekten okumadığın bir şeye nasıl böyle iman ediyorsunuz anlamıyorum benim sağımdan solumdan çıkmadı Cennet Cehennem diye de bir şey yok zaten de diyelim ki Cennet Cehennem var bu Cennet de verilen vaatler Arap erkeklerine verilmiş olan vaatlerdir Cenette tomurcuklu memeli hatunlar bizi bekliyor o zaman sen de onlardan birisi olacaksın ki zaten Türk'sün yani istesen de müslüman olamazsın Araplar Cenette gidecek bu dini kabul eden herkes Araptır Türk'üm diyorsan zaten otomatık cehennemliksin sen böyle bilmeden iman etmeye devam edebilirsin
Cevap sahibi1 yılBenim dinim Bilimdir Bilimin dışında olmayan hiçbir şey cehallettir hadi diyelim Allah var evet görüyoruz İsrail Arapların içinden geçiyor yukarıda oturmuş bizi arştan izliyor ama kötülük yapanlara dokunmuyorsa benim gözümde hiç bir değeri yoktur ayrıca zaten senin inandığın tanrı bir put adı el-ilah google da arat resimlerini göreceksin
Cevap sahibi1 yılBeni bırak sen oku kızım okumadan bilmeden iman eden sensin bu dine benim bir şeyleri karıştırdığım yok
Cevap sahibi1 yılKurandaki tanrının bu dünyayı yaratmadığını sana ayetlerle açıklarım yüzüne çarparım ayetleri dağların oluşumuna diyor ki biz dağları çaktık diyor Jeolojiye bakıyoruz başka bir şekilde anlatıyor okuldaki Coğrafya ve Jeoloji derslerinde eğer ki sen dağların oluşumuna şu cevabı ver de ki Allah dağları çakmış de bakalım sana ne diyecekler ki zaten Kuranın tanrısı dünyaya düz diyor benim gözümde bitmiştir yarattığı dünyanın şeklini bilmiyor
- 1 yıl
ALLAHIN var olduğunu sana kanıtlamak çok isterdim ama elimden gelen bir şey yok ama sana kısaca örnek vereyim... O İsraili neden ALLAH izliyor biliyor musun? KURANDA yazıyor zaten İsrail yok olacak! KURAN okuduysan bunu biliyorsundur heralde? Ayrıca ALLAH o masumlara neden yardım etmiyor biliyor musun? Onlar sadece bu dünyada acı çekiyorlar ama o İsrail şerefsizleri ömür boyu ateşin içinde yanacak ve oradan çıkamayacak buna ister inan ister inanma. ALLAHIN vardır bir bildiği sen buna kafanı yorma çünkü yoracakk bir beynin yok sağdan soldan arkadaşlarının anlattığı yalanlar inanıp gelmişsin ben senin gibilere hristiyan diyorum ALLAH seni doğru yola getirsin demekten başka da küfür etmem kalp kırmak kâbeyi yıkmak gibidir küfür etmek istemiyorum🙂Ayrıca seni kim yarattı buna da net bir cevap veremedin hala bilim diyorsun mk o bilim. dedigin şeyleri de insanlar uyduruyor farkında mısın insanlara mi inanıyorsun sen aq KURANI aç baştan tekrar oku bence hala düzgünce okuyup anlamış değilsin sen ALLAHIN var olduğuna kendini inandirmak istemiyorsun ama ALLAH vardır bu gökleri yeri hatta senin bedenini o canı verende ALLAHTIR sana bu nefes alman icin organları veren de ALLAHTIR ve ALLAHIN yarattığı beden ile ALLAHA karşı gelemezsin kardeşim! Boş boş yazılara inanıp insanların kafasını karıştırmaya çalışma mk senin gibi geri kafalı insan çıkacak karşına ona da böyle şeyler anlatacaksın dinden çıkaracaksın mk sen hiç konuşma daha iyi gerçekten anlattığjn hiçbir şeye inanmıyorum
- 1 yıl
Ben okumadan iman ediyorum sen okudugun halde dinden çıktın ya helal mk
- 1 yıl
Ayrıca ALLAH istese senin gibilere de gücünü gösterir ama sadece bekliyor🙂Ben o kadar şey yaşadım ki anlatsam bunlara da psikolojik dersin ama ALLAHIN var olduğunu biliyorum bana kendini hissettirdi ama senden uzak. kalmis çünkü seni sevmiyor öyle yaşayıp gitmeni izliyor eninde sonunda ALLAHIN huzuruna çıkacaksın seni kendi halinde bırakıyor bu dünyada mutlu ol öteki dünyada olamicaksın
- 1 yıl
Sen KURAM okuyan biriyle bunları tartış bak nasıl imana geliyosun mk arkadaşlarını skimm senin yoldan çıkarmışlar seni ergen gibi aq
- 1 yıl
Ayrıca sen ALLAHA inanmaktan korkuyorsun çünkü sana sıkıcı geliyor şeytan seni ele geçirmiş iman etmeyi. namaz kılmayı ALLAHA inanıp dine saygı duymayı çok görüyorsun çünkü kendinden utanıyorsun ALLAHA inanmak istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılGerçekten komiksin ben senin inandığın kitaptaki yani Kurandaki ayetleri ve hadisleri sana söylüyorum senin inandığın Allah diyorum bak bunları bunları yazmış diyorum sahihi hadisleri söylüyorum sen bana diyorsun ki saçma sapan boş şeyler söylüyorsun diyorsun o zaman sen inandığın Allah'ın sözlerine bunları söylüyorsun çünkü ben senin Kuranda yazan ayetleri söylüyorum ki zaten siz okumadan bilmeden iman ediyorsunuz okuyanlar da böyle dinden çıkıyor çünkü görüyorlar bu kitabının böyle bir tanrı kitabı olmadığı her şekliyle ortada ben şimdi bilimi bırakacağım gözle gördüğüm dokunduğum gözlem yaptığım tez yaptığım her şeyi bir kenara bırakacağım senin Allah'ına geleceğim diyecem ki bak bunları Allah yapmış senin Allah'ın daha dünyanın yuvarlak olduğunu bilmiyor dünya büyük patlamayla oluştu hepimiz yıldız toz tanesiyiz hepimiz tozdan meydana geldik sen diyorsun ki yeri göğü Allah yarattı diyorsun ya Allah burada dünyaya yer diyor uzay boşluğundaki dünyaya yer diyor gerçekten yazık size yani sizlere bir de bu dünya sınav öbür dünyada göreceksiniz yok İsrail yok olacak falan filan diye böyle sizleri bu masallarla kandırıyorlar :D Kuran zaten Tevrat kitabının kopyası işte okumadığın için Kuranı bilmiyorsun senin Kuranda Muhammed den çok Musa İsa dan bahseder senin Kurandaki olayları anlaman için eski antlaşma Tevrat okuman lazım mesela Yunus peygamberi Kuran da öğrenmezsin ama eski antlaşma Tevrat kitabını okursan Yunus peygamberi öğrenirsin Kuran da yer mekan anlatmaz bunun için Tevrat okuman lazım Kuran %90 Tevrat %10 İncil den alıntıdır valla yazık halinize ki zaten Türk'sün istesen de Müslüman olmazsın yukarıda attım sahihi hadistir
Cevap sahibi1 yılZaten Allah Allah dediğin de mekkedeki put siz putperessiniz Muhammed putperesliği devam etti Kuran da Necm Suresi 19-20-21 nci ayetleri oku
Cevap sahibi1 yılNeye Allah'a inanayım kızım Allah Arapların putu tanrısı ki zaten Kuran-ı okusan Şeytanın Allah dan güçlü olduğunu görürsün ben Türk'üm kızım gökten inildiği sanılan dogmatik kitaplara inanmam ben Türk'üm benim inancım doğa ben güneş ay yıldızlar ben hayatın gerçeğiyim siz hayal ürünü eskilerin masallarıyla kendinizi avutuyorsunuz ve Türklüğünüzü reddediyorsunuz bu Müslümanlık dinini kabul ediyorsan Arapsın Türk değilsin
- 1 yıl
Knk ben senin dediğine inanmıyorum KURANI okusam tabikide her cümlesine inanırım ve içimde şeytan olmadığı için senin gibi saçma sapan senaryolar kurmak kafamda merak etme okusaydım günahlarımı bile bırakırdım. sadece kendimi şu an hazır hissetmiyorum sen okumuşsun ama boşuna okumuşsun sen KURAN okumayı bırak git biraz kitap oku belki şu kafanin içindeki beyin gelişir de KURANI anlarsın🙂Ama sana inat KURANI Türkçe okicam. telefondan bakalım seninle aynı akla. sahip. miyiz
- 1 yıl
Hayır sen kısaca "ergensin"KURANDAKİ yazılanlara bişey demiyorum sadece senin beynin KURANİ okumaya yetmiyor ALLAH seni kendi haline bırakmış neye inanırsa inansın demiştir bu kulum benden çıktı artık şeytanla yarışsın demistie bu yüzden sana iman gücü vermemiş seni şeytanla aynı yere koymuş sende bu hayal dünyasında yaşayıp öleceksin🙂
- 1 yıl
Ha bide ALLAH yok diyorsun ya? ÖLÜMSÜZ olsana kanka😃Hiç ölme mesela canını alacak olan azraili gelince durdursana😃
Cevap sahibi1 yılZaten okumadığın için iman ediyorsun :D bir gün okursan dediklerimi göreceksin ama görmeyebilirsin çünkü ayetlerin üzerinde takla atıyorsunuz bu din Arapların dinidir Türkler istesler de Müslüman olamazlar Kuran Araplardan başkasıyla muhattap değil eğer bir gün okursan Kuranı Isra suresi 15 Fussulet 44 ve İbrahim 4 bunları oku sonra Fatiha Suresinin de İncil den alıntı olduğunu İsa'nın babasına okuduğu dua olduğunu göreceksin ama bunun için Arapça bilmen ve tarihi kitaplar okuman lazım ama ben sana yine de söylüyorum Fatiha Suresi İncil deki yemek duası siz ölülerin arkasından yemek duası okuyorsunuz ki Kuranı da tam anlaman için Tevrat ve İncil'i de okuman lazım çünkü Kuran Tevrat kitabının kopyası :D ben senaryo anlatmıyorum kızım senin inandığın kuran kitabındaki senaryoları sana söylüyorum senin inandığın din senaryo :D
Cevap sahibi1 yılAbbasi saraylarında yazılmış ve orjinali olmayan tahafa uğrayan değiştirilen Kitaba iman ediyorsun değiştirilen Kuran :D
- 1 yıl
ALLAH yok diyorsun ya hadi istediğini yapsana azrail geldiği zaman? ya da mezara girdiğin zaman yanina gelecek meleklerden kaçabilecek misin? Öldükten sonra nereye gidiceksin sanıyorsun yok mu olucaksın mk mantıklı düşün bunca insan boşuna mı iman ediyor bitek sen mi akıllısın aq öteki tarafta nereye kacabileceksin sadece burada senin aklını karıştıran şeytan var ama orada olmicak çünkü çoktan cehenneme girmiş olucak😃Bu hayatta yaptığımız her şey yanımıza mi kalacak sanıyorsun öyle yasayıp ölecek miyız? Komiksin aq kendinle çelişme
- 1 yıl
Ya mk gidip farklı farklı kitaplar farklı farklı ayetleri birbirine karıştırıp kafanda senaryo yazmışsın beyinsiz misin
- 1 yıl
Hala tarihi kitap diyo aq o kitapları beyinsiz insanlar yazmış
Cevap sahibi1 yılÜstüne bir de senin Hadis kitaplarını da okuman lazım Taberi Buhari bunları okuman lazım Taberiyi okumazsan İslam dinin tarihini öğrenemezsin ve Taberiyi de reddetemezsin çünkü Taberiyi atarsan İslam dini çöker :D o yüzden artık eskilerin masallarına inanmayı bırak dünya kıçıyla gülüyor sizlere siz de onlar yanacak yok olacak diyorsunuz ve müslümansan şeriat kurallarına göre yaşamadığın için kafirsin maide suresi 44ncü ayeti aç Allah'ın indirdikleriyle hükmetymeyenler kafirlerin ta kendisidir Allah'ın kanunları şeriattir ama nerede sizin kafanızda başka bir İslam başka bir din var :D tatlı su müslümanısınız
- 1 yıl
O tarihi kitaplar kafanizi karıştırıyor işte s@laksin kusura bakma
- 1 yıl
Eğer beni ALLAH sevmeseydi senin gibi şu an anlattığin senaryolara inanmış olacaktım saol ALLAHİN beni sevdiğini ve koruduğunu anladım demekki imanım ne kadar güçlü senin bu anlattığın masallara bile inanmadım ve asla da inanmam mersk etme sen kendinle çeliş bakta sonunda deli Hastanesi'ne yatma aq
Cevap sahibi1 yılKızım sen mantıklı düşün ne azraili ne meleği :D insan öldükten sonra göremez bir kere vücudun nelerden oluştuysa onlara tekrar kavuşacak evet boşuna iman ediyorsunuz kızım yıllar boyu masallarla kandırılıyorsunuz ondan sonra bu masallardan çıkamıyorsunuz sana diyorum ki Kuranın tanrısı Araplardan başkasıyla muhattap değil Allah mekkedeki bir put ay tanrısı cennet cehennem yok ben nerede kendimle çelişiyorum sen kendi inandığın tanrının kitabındaki ayetlere saçmalık diyorsun :D
Cevap sahibi1 yılTarihi kitaplar kafamızı niye karıştırsın Kuran net anlatmıyor hiç bir şeyi sahihi hadis kaynakları okuman lazım Tevratı okuman lazım :D
- 1 yıl
Ya knk sen ALLAHİN put olduğunu nerden anladın mk bunu söylerken bile gülesim geldi aq hxowbxksns
- 1 yıl
Ya tövbe mk
- 1 yıl
Ya aq tarihi kitap diyip duruyon skicm tarihi kitabı şimdi onları kimler yazdı biliyor musun mk yüz yüze geldin mi onları yazan insanlar ile mk tarihi diyorsun kaç milyar sene önceki kitaplar
Cevap sahibi1 yıl:D ne Allah'ı kızım senin inandığın tanrı sana küfür ediyor Kuran kitabında kalem suresi 10ncu ayeti oku ki zaten senin tanrın değil sana düşman Arapların tanrısı :D sen Türk'sün Türk
- 1 yıl
sen sadece KURANA inansan böyle olmazdı mk
- 1 yıl
Tamam bana düşman tamam
- 1 yıl
Beni sevmese bana düşman olsa sana inanmıştım şu an aq
Cevap sahibi1 yılDogmatik senaryolara inanıyorsun ben masal anlatmıyorum ben senin inandığın tanrının sözlerini sana aktarıyorum sen diyorsun ki ben onlara inanmıyorum sen kendi inandığın tanrının sözlerine inanmıyorsun :D
Cevap sahibi1 yılİnandığın tanrıyla da Arapça konuşuyorsun :D
- 1 yıl
Ya havle senin büyük aklına girmişler
- 1 yıl
Şeytan iyi yapıyor işini helal
Cevap sahibi1 yılKuranın nesine inanayım Kuran diye bir kitap yok Kuran Tevratın kopyası :D ve ayetler de Araplardan başaksıyla muhattap olmadığını söylüyor ve terör ayeteri var bu din terör dinidir
- 1 yıl
Şeytana inanıyorsun ALLAHA inanmıyorsun mk kendinle çelişme şeytani ALLAH yarattı ve ALLAHA karşı geldiği için dünyaya sürüklendi kötü olarak ve sonsuz cehenneme gidicek
Cevap sahibi1 yılNe Şeytanı kızım ya söyleyecek cevabın yok Şeytan diyorsun ben sana şeytanın ve cinlerin nasıl olduğunu söyleyim Medineye medineli olmayan adamlar gelir Muhammed'le konuşurlar ve giderler Muhammed bunları cin sanar :D cin şeytan diye bir şey yok :D
Cevap sahibi1 yılKızım benim okuduğum tarihi kitaplar 1nci ağızdan Sahihi hadis Buhari Taberi Gazali güvenilir kaynak :D bunlara inanmıyorsan zaten sen bu işi bırak böyle tatlı su müslümanlığı olunmaz
- 1 yıl
Cin yok demesen iyiydi yaşadığım için biliyorum knk boş yapma yaşamayan bilemez
Cevap sahibi1 yılNe Şeytana inanacağım kızım ne de cine ben hiç bir şeye inanmıyorum Şeytan cin bunlar yok hepsi masal ama Kuranı okursan Allah'ın Şeytana laf geçiremediğini görürsün ve Şeytan Allah dan çok güçlü :D
- 1 yıl
Puahahahahaahhaha şeytan daha mı güçlü HQLSBWJSBWKSHSJS
- 1 yıl
Söylicek. söz bulamıyorum çünkü kendime yakıştıramıyorum böyle konulari konuşmayı ben ALLAH yolundayim elhamdülillah
- 1 yıl
Namaz kilmasamda zina işlesemde ALLAH vardır
Cevap sahibi1 yılŞizofrensin kızım Cin diye bir şey yok sen şimdi git Cinler geliyor bana de sana ters önlüğü giydirip deliler hastanesine gönderirler senin zihnin oyunu hepsi :D
- 1 yıl
Ya sana. simdi. basimdan. geçeni anlatsam inanmazisn mk hoca bile var dedi sen yok dedin diye inanacak mıyım
- 1 yıl
Şimdi içine şeytan girmiş anlatsam g0tünden dinlersin deli dersin
Cevap sahibi1 yılSöyleyecek sözün yok çünkü bu dini bilmiyorsun savunamıyorsun bilmeden iman ediyorsun namaz da yok allah da yok zina da zaten serbest Kuran da :D 4 kişinin erkeğin cinsel organını kadının cinsel organına girdiğini görmesi lazım 4 kişinin şahit olması lazım zina olabilmesi için :D bunun da olması imkansız grup seks de ancak bu olur ve kadının şahitliği sayılmıyor Allah mekkedeki bir puttur adı el-ilahtır necm suresi 19-20-21nci ayetlere bak :D
Cevap sahibi1 yılKızım tabi inanmam o hacı hoca diye gittiğiniz adamlar çocuklara tecavüz ediyor yok ki böyle bir şey cinmiş şeytanmış falan filan saçma sapan konuşma ya ne cini ne şeytanı zihnin oyununa geliyorsun senin gözünü korkutmuşlar zihnin de sana korkularıını gösteriyor cin diye bir şey yok şizofren olursun bak
Cevap sahibi1 yılSen git doktorlara söyle sana ters önlüğü giydirsinler senin tedavi olman lazım
Cevap sahibi1 yılBenim içime giren çıkan yok kızım sen aklını kaybetmişsin sana ters önlüğü giydirmeleri lazım :D
- 1 yıl
Ya doktorlar da senin gibi düşündükleri için insanların dertlerini anlamıyor işte sana bir şey diyimmi onca doktora gittim onca çare ararım Bende başta inanmadım cinle alakası yoktur dedim ama doktorlar bile çare bulamadı antidepresanlar çare olmadı en sonunda cami hocasına gittik ve o okudu beni düzeltti ALLAHTA sana akıl versin ben yaşadığım için biliyorum söylüyorum ALLAH bana görünmediği halde varlığını hissettiriyor ama seni artık önemseiyor öyle bu dünyada yaşayıp giden bir kara parçası gibisin inşallah ilerde bu yanlıştan dönüp tövbe edersin ve zina konusuna gelirsek zinanın en büyük günah olduğu KURANDA yazıyor gelmişsin sertbes diyorsun KURANI okumadan tarihi kitaplar okutup konuştuğun açıkça ortada aq
Cevap sahibi1 yılKızım sana tecavüz etmiş adam sen iyi misin yok böyle bir şey yok kafayı yemişsin sen aklını oynatmışsın Allah diye bir şey yok Allah mekkedeki bir taş
- 1 yıl
Ayrıca ben dinimi gayet iyi biliyorum sadece hristiyan biriyle bu konuları tartışmak istemiyorum çünkü içinde bir seytan besliyorsun ve bu şeytanla konuşmak bana yakışmıyor şeytan öyle pis bir varlıktırki insanları yoldan çıkarır senide yoldan çıkarmış sıra bana gelmiş ama beni yoldan çıkaramaz onca şey yaşadım mk benim isyan etmem lazım benim ALLAHA inanmiyorum demem lazım ama asla demem sen KURAN okuyup dinden çıkmışsın nasıl başardın bilmiyorum ama helal olsun herkes yapamaz
Cevap sahibi1 yılZaten Türk'sün Müslüman olamazsın
- 1 yıl
Ya ne tecavüzü iyimisin yanımda tanıdıkalrım vardı adam bana temas bile etmesi suyu okuyup verdi delimisin nesin
- 1 yıl
Ya hehe knk Türkler zaten hristiyan aynen herkesi kendin sanıyon
Cevap sahibi1 yılHadi yürü git işine ya nereden biliyorsun dinini dininden haberin yok daha inandığın tanrının kitabını okumamışsın :D İslam dini Hristiyanlığın bir mezhebidir :D Muhammed sahte bir elçidir :D Muhammed de zaten Hristiyanlığı yaymak için görevlendirilmiştir Haticenin babası tarafından Haticenin babası Papazdı
- 1 yıl
Çabaladın ama beni yoldan çıkaramadın imanım güçlü belki inanırsın ALLAHİN varlığına aq senin bu saçma sapan senaryolar bile etkilemedi beni😃Kralı gelse etkilemez
Cevap sahibi1 yılKızım gerçekleri bilmek duymak görmek istemiyorsunuz kendinizi eskilerin masalıyla kandırmak daha kolay geliyor
- 1 yıl
Ya aq sen okudun da noldu dinden çıktın beynin yok çünkü hhaahh
- 1 yıl
Ben okusam imana gelirim zaten KURAN dinliyorum
Cevap sahibi1 yılTürklere ben Hristiyan demedim :D Türklerin ana dini doğadır tabiattır ama asla müslüman değiller ve olmadılar :D
- 1 yıl
Türk değilim diyip Türkiye'de yaşaman da ayrı bir çelişki dooosssssstttummmmm😃
Cevap sahibi1 yılAma Türk olan Hristiyanlar var Gagavuzlar gibi
- 1 yıl
Kimseyle Türkçe konuşma o zaman 😃
Cevap sahibi1 yılTürkler Müslüman olamaz çünkü Muhammed Türk düşmanı ve Kuran Araplardan başkasıyla muhattap değil
Cevap sahibi1 yılSana boş hikaye anlatmışlar kızım sen zihninde sürekli ben cinlendim cinler bana geldi içimde cin var diye diye korkutmuşsun kendini doktorların da verdikleri ilaçlar sana yaramadı çünkü sen dini inancındaki çözümü aradın hocaya gittin orada iki bir şey okudu cin çıktı gitti sandın ama cin yoktu sadece psikolojik olarak rahatladın hepsi bu :D
Cevap sahibi1 yılYapmayın kızım yapmayın günümüzde Hristiyanlık eğer ki aydınlanmayı yaşamasaydı bu gün Avrupa bu halde olamazdı siz aydınlanmayı yaşamadınız aydınlarınızı öldürdünüz
Cevap sahibi1 yılBen Türk değilim mi dedim kızım nerenle okuyorsun :D ben yukarıda yazdım öz Türk'üm dedim ama sen Arapsın :D
- 1 yıl
Arap olduk mk HWODHWOSNWOSHWİXHWKSN
- 1 yıl
Knk cin diye bir şey vardır bu KURANDA yazar Eğer KURANI okuyup ona inansaydın böyle geri kafalı olmazdın
Cevap sahibi1 yılEvet zaten Arapsın :D
- 1 yıl
Ben KURAN okumuyorum çünkü okumadan herşeyi biliyorum ve inanıyorum çevremde dinci insanlar da var zamanında çok ders çıkardım ve öğrendim merak etme okumuş kadar oldum
- 1 yıl
Ayrıca KURAN okumama gerek yok benim imanım ve kalbimin temizliği yeter seninki gibi şeytanlaşmış kalbim yok ŞÜKÜR
Cevap sahibi1 yılSen eğer ki Kuranı okusaydın bu kitabın saçma sapan bir kitap olduğunu ve böyle Cinmiş şeytanmış bunların olmadıklarını dogma olduğunu bilirdin aydınlan aydınlan :D
Cevap sahibi1 yılŞu anlatıklarını Avrupa da birine anlat seni akıl hastanesine gönderir ve durumunun iyi olup olmadığını öğrenmeye çalışır :D
Cevap sahibi1 yılNe öğrendin kızım saçma sapan hikayelerle aklını bunaltmışlar :D Türk'sün Müslüman olamazsın
- 1 yıl
Ya bana sana samimice söylüyorum Sadece KURANDA yazılan şeylere inansaydın sen şu an Müslümandin biliyor musun imanlı biriyidin belkide namaz kılıyordun? Ama sen gidip eskiden saçma sapan insanların yazdığı o saçma hikayelere inanıp KURAN ve tarihi kitaplari birbiriyle bir tutuyorsun mk nasıl bir zihniyete sahipsin? O kitapları belkide ilerde insanların kafası karışsın diye yazdılar yani sen onlara nasıl inanabiliyorsun? Bide kitap okuyun derler mk al sana bir örnek kitap okumanın zararlı dinden çıkarır aq o kitapları beyinsiz insanlar yazmış zaten
Cevap sahibi1 yılYetmiyor işte kızım yetmiyor Şeriat ülkesinde yaşamak zorundasın medeni hukukta yaşıyorsun kafirsin maide 44 oku. D
- 1 yıl
Tatlım sen git Felak nas Ayetel Kürsi falan oku içindeki şeytani çıkar hxowbsja
Cevap sahibi1 yılNeyine inanacağım kızım bana mantıklı bir şey söyle Kuranda diyor Nuh 950 sene yaşamış Musa'nın elindeki sopa yılana dönüşmüş Muhammed eşşekle uzaya gitmiş Kuranın tanrısı sürekli yemin ediyor neye inanayım Kuranda zaten 600 sayfa varsa bunların 300'ü İsa Musa'yı anlatıyor geri kalan 200 sayfa hep Muhammed'in savaşlarını anlatıyor 100 sayfa da hep tekrar ayetler var neyine inanayım neyine dünyaya düz diyor yer çekiminden haberi yok çocuk oluşumunu yanlış anlatıyor dağların oluşumunu yanlış anlatıyor neye inanacağım sen bence aydınlan
Cevap sahibi1 yılHahahahaha Ayetel Kursi mi okuyayım :D işte bilmeden iman ediyorsun kızım Ayetel Kursi Tevrat kitabından alıntı ve o ayette sana iyi gelecek hiç bir ayet yok Allah sürekli kendini övüyor :D Türkçe okumadığın için daha doğrusu hiç okumadığın için bilmiyorsun sana şunu söyleyim Müslüman kadınlar Müslüman erkeklerin pipileri kalksın diye bu duayı okurdu :D İbrahim'in karısı da İbrahime okurdu :D
- 1 yıl
Ya ALLAH senin ve bizim gibilerin övgüsüne ihtiyaç duyacak kadar düşük mü sence ergen ya
- 1 yıl
Hhaahah Muhammet essekke uzaya mi çıkmış sana evde ne iciriyorlar mk ne yiyion sen evde hangi hayal dünyasında yaşıyorsun acilen hastaneye yat
Cevap sahibi1 yılKızım hastaneye yatması gereken sizsiniz Buhari de sahihi hadisler de geçiyor :D cin girdi diyorsun içime ben hastaneye yatıyorum :D bu masallara inanıyorsunuz işte
Cevap sahibi1 yılHayla Allah diyor ya put kızım o put Ay tanrısı anlamak istemiyorsun işte :D kendin bile güldün Muhammed'in eşşekle uzaya gittiğinie :D Buhari de hadis kaynaklarında yazıyor işte bunlara inanıyorsunuz zavallılar :D
Cevap sahibi1 yılAncak hakaret ediyorsunuz başka bir şey bildiğiniz yok daha Kuran bilmiyorsun Müslümanım diyorsun :D
Cevap sahibi1 yılNamaz anlatmıyor nasıl kılınacağını söylemiyor namaz kılıyorsun ama :D
Cevap sahibi1 yılya da Muhammed eşşekle konuşuyor :D hadis numaralarını söylüyorum birazdan
Cevap sahibi1 yılMuhammed'in Burak Eşşekle yaptığı uzay yolculuğu kaynakları: Buhari Bed-U l-Halk, 6; Enbiya , 22,43 Menakıbu-l-Ensar, 42; Müslim, İman , 264; Tirimizi Tefsir 94 Deavat 58; Nesai, Salat 1; Ahmed V 4:18 bu sahihi hadis kaynaklarıdır bu kaynaklardan oku
1 yılSen namaz kıl buna gayretli ve istekli olursan belkide namaz seni günahlardan koruyan kalkan olur bı bakmışsın kendin günahlari bırakmış namaza sevdalanmissin
00 Yorumla
1 yılSaçma sapan konuşma ya kimin günahı yokki bir iki afferim der 3 gün normalleşme bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNamaza başlamak istiyorsun ve günah işlemeye devam ediyorsun? Sevap olarak yazılmaz kanka Namaz oyuncak değil hatırlatayım
02 Yorumla- 1 yıl
Tamam knk sen kıl. o zaman hiç günah işleme. olur mu namaz oyuncak değil sonuçta küfür etmek bile günah yani küfür de etme olur mu
Cevap sahibi1 yılYapıyorum zaten
Sen kıl Allah affedicidir o büyük gunahlarını bile affedebilir ailenden gizli kılabilirsin bide illa kılman lazım ne kadar erken o kadar iyi
10 YorumlaNeden namaza başlamak istemişken günahları işlemekten vazgeçmiyorsun anlamadım?
08 Yorumla- 1 yıl
Bende onu anlamıyorum işte günahımdan vazgeçmek istemiyorum çünkü günahı sevgilimle işliyorum başka günahım yok zina var ve en büyüğü yani arkadan yaptım. ben nasıl kılayım namaz
- 1 yıl
Haklısın en azından bu gece kandil dua ediyim telefondan KURAN okiyim günah işliyorum diye sevap da işlemicek miyim yani saçma
- 1 yıl
Evet ama bıraktıktan sonra yapacak hiçbir şeyim kalmicak? Sevgilim de küser bana onu mutlu etmek istiyorum evlensek normal helal yoldan yaparız ama. simdilik evlenemiyoruz tam.18 olmadım bir kaç ay kaldı ve ayrılsam her gün namaz kilsam ben çok sıkılırım arkadaş ortamım yok okulum yok isim yok napayım bütün gün namaz mi kılayim mantiken sıkılırım bir süre sonra ya
- 1 yıl
Önemli olan sevgilinin değil senin mutluluğun. Yalnızlığın seni yalnışa itmesini anlayabiliyorum ama senin kendini iyi hissetmen sevgilinin cinsel hayatından daha önemli. Kendini sevsene. O seni düşünsün bu kız bunu yaparken mutsuz oluyor bırakalım analı desin. O neden demiyor? Onun mutluluk kaynağı ve tatmincisi se değilsin kuzum kendine gel. Doğru yolda olduğun bi yalnızlığı tercih et👍
- 1 yıl
Ama o yanlızlik içinde ben intihar ederim 🥺 bazen düşünüyorum intiharı sonra AİLEM aklıma geliyor... Ayrıca ben mutsuz değilim ama namaz da kılmak istiyorum yani kendimle çelişiyorum ikisini bir arada yapmak istiyorum ama yanlış diye yapamıyorum ALLAH akıl versin bana ama sevgilimi de çok seviyorum ve evlenmek istiyorum ilerde evlenicez İNŞALLAH beraber tövbe etmemiz gerekiyor🥺
1 yılNamaz borç, günah için herzaman tövbe etmen dua etmen lazım birgün ulaştirsin ins istediğine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Utanılacak bisi degil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılÖnce kuranı oku bence.
06 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum...
- 1 yıl
Türkçe okuyorum bazen telefondan
- 1 yıl
aynen türkçesini oku işte
- 1 yıl
Telefondan Türkçe okuyup dua etsem olmaz mı bugün kandil ya ben bide reglim. yani namaz kılamam telefondan okuyup dua etsem sadece AİLEM için dua edicem. zaten kendim için etmek istemiyorum çünkü yine günah işlicem🥺
- 1 yıl
Hangi duayı okuyabilirim telefondan dua etmeden önce okuyup öyle ederim
- 1 yıl
Kuranı okuyup anla. 600 sayfa bayaa bir mesaj vardır heralde. Günahları mı söylüyor ne diyor bir anla önce.
1 yılvay bee yalnız değilmişim
00 Yorumla
1 yılBir yerden vasla hiç kılmamak tan iyidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. bu gece iyi bir başlangıç olabilir
00 Yorumla
1 yılkil kimseyi ilgipendirmez bu senin kendine ait
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkılma o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞeytan aklını çeliyo
015 Yorumla- 1 yıl
Of onun ben🥺 Şeytanlık bir şey var mı bilmiyorum ama günah işlicem. biliyorum zina yapıyorum yani namaz kilsam. nereye gidecek daha çok günah olmasın ya
- 1 yıl
Yani ikisini bir arada yapmak ne bilm utanıyorum
Cevap sahibi1 yılİkisinin günahı ayrıdır. Namaz kılarsan diğer günahlarından da tövbe eder kurtulursun. Namaz kötülüklerden alıkoyar.
- 1 yıl
Sanmıyorum kıldığım zamanlar oldu... bıraktım ve zina işlemeye başladım çünkü çok sevdiğim sevgilim istiyor bende arkadan yapıyorum ve seviyorum da nasıl vazgeçeyim. vazgecmek istesem geçerim ama istemiyorum bir yandan da namaz kılmak istiyorum kendimle çelisiyorum mk
Cevap sahibi1 yılZina çok kötü vazgeç tövbe et. Ahiretini yakma. Ben de çok istekli biriyim ama kendimi tutuyorum. İsterse ayrılsın senden sen yine de yapma
- 1 yıl
Ayrılmak istemiyorum çünkü hayatımda ondan başka kimse yok napayım ben şimdi çıkmaz sokakta gibiyim intihar düşünüyorum zaten cehenneme gidicem ebedi cehenneme gitsem. ne olur😔
- 1 yıl
Yazarken bile ağlayasım geldi yani AİLEM bide sevgilim var sevgilimle dışarı çıkabiliyorum başka kimsem yok ve çok imanlı birisi de olmak istemiyorum kendimle çelisiyorum
Cevap sahibi1 yılBu dünya geçici. Ahirette pişman olmamak için Allahın emirlerine uy
- 1 yıl
O beni mutlu ediyor çünkü zina işliyorum ama mutlu ediyor yani zorla yapmıyorum😔İstekle de alakası yok arkadan yapmam öpüşürüm falan ama o istiyor bende kıramıyorum yani istek yüzünden yapmıyorum istek için olsa mastürbasyon yaparım ya da sevisiriz
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın sen
- 1 yıl
18. B
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin biraz
- 1 yıl
Genç olduğum için vazgeçemiyorum işte
- 1 yıl
İsterim istek at
Cevap sahibi1 yılAttım
Bende öyleyim 🥺
03 Yorumla- 1 yıl
Ay tek değilim ŞÜKÜR
- 1 yıl
Gerçekten beni öyle görmeleri hoşuma gitmiyor ya onlar tepki göstermese aferin falan demese kılarım ama sanki böyle bir anda imana dönmüşüm gibi tepki gösteriyorlar zaten imanlıyım ama günahlarim çok en büyüğü de zina yani beni imanlı görmelerini istemem
Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Takipppppp
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne