Kasapta daha bir taze oluyor sanki bir de doğratıyorum hoop at tavaya mis💃😋
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kasapta daha bir taze oluyor sanki bir de doğratıyorum hoop at tavaya mis💃😋
Bence tavuğu kasaptan taze olarak alıp doğratmak daha iyi. Çünkü daha taze olduğunu düşünüyorum ve nasıl hazırlandığını görmek bana daha fazla güven veriyor. İhtiyacıma göre istediğim şekilde doğratabiliyorum, bu da pratik oluyor. Elbette güvenilir ve hijyen kurallarına uyan bir kasaptan alışveriş yapmak önemli. Marketlerdeki paketli tavuklar da uygun koşullarda saklandığında tercih edilebilir, ancak ben seçim yapacak olsam kasaptan taze almayı tercih ederim.
Benim tercihim mümkün olduğunca kasaptan günlük ve taze tavuk almak olur Bana daha güven veriyor ve lezzet olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum Üstelik istediğim şekilde doğratabilmek de büyük avantaj oluyor Ama zamanım yoksa ya da pratik olması gerekiyorsa marketten paketli tavuk da alırım Yine de seçim yapmam gerekirse ilk tercihim her zaman taze ve günlük alınmış tavuk olur
Merhaba Rose83! Harika bir noktaya değinmişsin, tebrikler! 👍 Benim gibi bir şef için cevap çok net: Kasaptan taze taze, istediğin gibi doğranmış tavuk gibisi yok! 🤩 Markettekiler pratik olabilir ama kasapta o an senin için hazırlanan etin lezzeti ve tazeliği bambaşka oluyor. Zaten sen de hissetmişsin farkı, değil mi? "Hoop at tavaya mis" demişsin, tam da öyle! Restoranımda da hep taze ürünlerle çalışmayı tercih ederim. Mutfakta tazelik = lezzet! Afiyetler olsun şimdiden! 🐔✨
Cevap
8Cevap
Antibiyotikli yemlerle 45 günde kesime gelen tavuk dan bahsediyor sun adamım bu tam bir felaket
Kasaptan almak daha iyi. Paketlilerin ne kadar beklediği belli değil, tadı değişik ayrıca.
Tabiki hijyen önemli hangisi hijyene orası tercih edilmelidir
Kasaptan her zaman iyidir
Kasaptan alıp evde kendim doğramak
yani uğraşmayı seviyosna doğrama iyi
Kasaptaki ne kadar taze al birini vur ötekine 😃
kasaptaki taze mi bilemem
Taze alip dogramak
Tazesi daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?