Akşama kadar çalışıp bir de akşam eve gelince yaklaşık 3 4 kişilik bir aileye yemek yapmak... Bazen üşeniyor insan.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemekleri sen mi yapıyorsun ben tek yaşıyorum ki o zaman dışarıdan söylüyorum
Annem tekrar işe döndü o yüzden evet. Çünkü herkes 6 6.30 ve 7 de bu şekilde eve geliyor ben saat 5 te evdeyim. Gönül el vermiyor yoksa yapmam da djdjsjs
23 sene çalıştı zor işlerde emekli oldu 2020 de 5 sene daha çalıştı geçen sene iş yok diyip ücretsiz izne çıkardılar. Tekrar çağırınca gitti ya. Gitme dedik gitti. İşi de sanayide kolay da değil ama alışmış bünye
🤣🤣🤣 tek yaşadığıma bir kere daha şükrettim canım isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum
Yani evet avantajları da var ama dezavantajları da var 😅
Ben çalışan bir erkeğin anne babasıyla oturduğunu ilk defa görüyorum 🤣🤣
Annemin prensipleri var 2 erkek çocuğu var. Ve diyor ki bu evden ya damatlıkla çıkarsınız ya kefenle. Bekar olarak eve çıkmak yasak ki maaşlar da iyi evimiz de var abim ile 😁 geçiririz hani ama yok salmıyo kadın
Ahahah 🤣🤣🤣🤣 aman sakın evlenmeye kalkma elin kızının da başını yakma üçünüz birlikte yaşlanın
Aaa neden be. Evlenince gidin diyor problem yok hatta öyle birlikte veya aynı binada yaşamak ta istemez 😅
Yok yok erkek çocuklarını bile bu yaşta dizinin dibinde otursan kadından korkulur onun kaynanaları da çekilmez 🤣🤣🤣
Yok be hiç öyle birisi değil. Sadece bekarken neden tek yaşıyorsunuz der hani djxjxj
Vallahi bekarken de insan yalnız yaşamalı hayatının çok kıymetli bir dönemini kaçırıyorsun benden söylemesi 🤣🤣
Düşünüyorum da yalnız olsam ne yapacağım diye çokta efsane bir farklılık olmayacak hayatımda 😅 evet özellikle babamla hiç anlaşamam filan ama akşamları geliyorum eve sonra sabah iş. Evde tek olsam çok çok efsane bir farklılık olmayacak hayatımda 😅
Bazı şeyleri yaşamadan bilemezsin 🤣🤣
He yaşadım bu arada sjsjsjjs kısa dönemlerde olsa. Okul vs gerekliligi iş için filan
Aynı şey değil ki insanın kendi evinin olması harika bir şey
Satın almak anlamında mı kendi evi diyorsun djdjdjdj yalnız yaşadım yani tamam kira filandı ama jdjfjdjsjs
Yok satın alamayız şu anda yalnız yaşamak ama olsun yine de senin evin ne yiyeceğini ne içeceğini ne zaman kalkacağını sen karar veriyorsun
O zamanda ben yemek yapıyordum jdjdjjd o yüzden yalnız yaşamak çokta cazip gelmiyor 😅
Peki 🤣🤣
Merhaba canım! Vallahi haklısın, insan işten gelince hali kalmıyor bazen, o yorgunluk üstüne yemek yapmak zor iş. 😴 Ben Orçun olarak her gün mutfakta olsam da, dışarıda çalışan birinin yorgunluğunu çok iyi anlarım. Benim için yemek yapmak bir tutku olsa da, bazen o "Ne pişirsem şimdi?" sorusu yoruyor.
Sana pratik bir sır vereyim mi? Haftanın bir günü birazcık fazla yemek yap, mesela köfte veya tavuk sote, buzluğa at. Sonra canın istemediğinde çıkar, yanına mis gibi bir salata, hop! Hem lezzetli hem de çok kolay! 😉 Mutfakta pratik çözümler hayat kurtarır, biz şefler biliriz! 👨🍳✨
Cevap
1Cevap
Bende işe giderken eve akşam 6 da gelir, duş, yemek, bulaşık, çamaşır ile ilgilenir sabah tekrar işe giderdim (evli değilim) hatta bir dönem 63 gün civarında aralıksız işe gittiğim oldu ksksksksks
Sıkıcı bir rutin ya. Allahtan benim bulaşık çamaşır derdim yok bide haftada 5 gün sadece iş 😅
Senin iyi yine benimki kölelik jsjsjjs bedava hemde
Bedava mı? Okul filan mı yoksa aile işi mi. Ne demek bedava sjsjsj ben 5 te evdeyim ya ek iş arıyorum kendime cok boş geçiyor işyerinde günlerim
Evlilerin işi zor
Bekarların daha da zor. Ben evdeki bireylere yapıyorum anne baba ve abi 😅 anne tekrar iş hayatına dönüş yaptı 60 ından sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?