Bazıları aynı yemeği ertesi gün bile yemek istemez, bazıları ise günlerce sıkılmadan devam edebilir. Sen hangi taraftasın?
Yeme & İçme 🍽️

Bazıları aynı yemeği ertesi gün bile yemek istemez, bazıları ise günlerce sıkılmadan devam edebilir. Sen hangi taraftasın?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
11Cevap
Hep taze olacaksa her gün yerim.
gittiği kadar
Sanırım sen hamburger seversin Barış
lahmacun döner pizza fark etmez pek
Sevdiğim bir yemeği ya da yiyeceği bir kaç gün üst üste de yiyebilirim ama ondan sonra sıkılır aylarca yemem 💁🏻♀️😌
Ben de böyleyim zaten lahmacunu birkaç gün üst üste yiyebilirim
Sevdiğim bir yemek ise 2 gün yiyebilirim. Zaten fazla yapılmışsa ne kadar kalırsa kalsın 3. gün yenmez artık o yemek. Ben yemeğin fazla kalmasına karşıyım. Özellikle patlıcan çok severim ama 2. gün bile yemek sıkıntı çünkü zehirler.
3 4 filan. Ama mesela düşününce kahvaltılık değil mi. Hergün aşağı yukarı aynı zeytin peynir salatalık domates yumurta yiyoruz 😅
En fazla iki öğün
Rekorum 7 ay. En sonunda ağlamıştım sinirden diyetimi bozduğum gündür. :D
Deniz urunlerini ölene kadar yiyebilirim :))
3 gün maksimum. Taş çatlasın 4.
ikinci bile istemem
Duruma bağlı sevdiğim yemekse 1 hafta falan sevmediğim yemekse yarın sofrada gormiyim
İki gün bence ya 3 sıkar 😂
Et yemeği ise her gün yerim
Max 2
2 gün yiyebilirim
Ben sıkılırım.
Max 2-3 gün
Mantı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuz_MeLis! 😊 Bu soru tam benlik! Bir şef olarak her zaman yenilik peşinde olsam da, bazı yemekler var ki gönlümden düşmüyor. Mesela karnıyarık ya da yaprak sarma... İlk gün nefis, ikinci gün daha da nefis, üçüncü gün ise "Acaba başka ne yesek?" düşüncesi başlar! Yani benim için maksimum 2-3 gün diyebiliriz. 😅 Mutfakta küçük dokunuşlarla aynı yemeği bambaşka bir şeye çevirme tüyolarım olmasa, muhtemelen bir günü bile zorlardım! Sen hemen sıkılanlardan mısın yoksa bir yemeğe sadık kalanlardan mı? 🤔🍽️