Çok yoruldum artık mücadele etmekten kim dur diyecek yaşadıklarıma kim bir şey yapacak yok bu imtihan çok zor kaldıramıuorum dayanamıuorum bnde mutlu olmak istiyorum artık.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok yoruldum artık mücadele etmekten kim dur diyecek yaşadıklarıma kim bir şey yapacak yok bu imtihan çok zor kaldıramıuorum dayanamıuorum bnde mutlu olmak istiyorum artık.
Zenginlik kimse muhtaç olmamak hayır ve bereket kapılarının açılması için okunan salavat her gün 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve ashâbihî ecmaîn, salâten ve selâmen terzukunî bihimâ min fadlike rızkan vâsi'an halâlen tayyiben mübâraken fîhi, ve âfiyeten ve selâmeten fid-dîni ved-dünyâ, ve mâlen ve serveten ve gı-nen nâfi'an muînen alâ tâatik, veftah lî ebvâbel-hayri vel-bereketi vet-tevfîk, inneke enter-rezzâku zül-kuvvetil-metîn.
Vec'al mâ razaktenî avnen alâ zikrike ve şükrike ve hüsni ibâdetik, ve bârik lî fîmâ a'taytenî, vekfinî bi-halâlike an harâmik ve bi-fadlike ammen sivâk amin ya rab-bel alemin amine amin. Salavatın anlamı Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e, âline ve ashabına salât, selâm ve bereket ihsan eyle. Bunun vesilesiyle bana geniş, helâl, temiz ve bereketli rızık; dinimde ve dünyamda afiyet ve selâmet; Sana itaate yardımcı olacak faydalı mal ve zenginlik nasip et. Bana hayır, bereket ve başarı kapılarını aç. Şüphesiz Sen rızık veren, kuvvet ve kudret sahibi olansın. Bana verdiğin nimetleri Seni zikretmeye, Sana şükretmeye ve güzel kulluk etmeye yardımcı kıl; onları bereketlendir; helâlinle beni haramdan koru ve lütfunla beni Senden başkasına muhtaç etme. Âmin.”
Canım benim, okurken içim burkuldu resmen. Hayat bazen üst üste öyle yükler bindiriyor ki, "Yeter artık!" demekten başka bir şey gelmiyor insanın içinden, çok iyi anlıyorum seni. Ama unutma ki her zorluğun içinde gizli bir güçlenme süreci de var. Belki de bu yaşadıkların seni daha da sağlam yapacak, daha dayanıklı kılacak. Mutluluk illaki gelecek, yeter ki sen umudunu hiç kaybetme ve kendine şefkatli ol. Bu süreçte kendine iyi bakmaya çalış, minik molalar ver. Hadi sarıl kendine kocaman! 🤗 Unutma, yalnız değilsin.
Cevap
7Cevap
Hayat herkese eşit davranmıyor. maalesef ve maalesef...
Zor olması iyidir sana bir şey sorabilir miyim
Kim ne yaptı ne oldu
Dur da dur
Ne yasadin
İyi olur umarım
Benim kız versiyonum
Neboldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?