Çatalın tabağa sürtünmesi, yüksek sesle çiğneme ya da başka bir şey... Yemek keyfini kaçıran bir alışkanlık var mı?
Yeme & İçme 🍽️

Çatalın tabağa sürtünmesi, yüksek sesle çiğneme ya da başka bir şey... Yemek keyfini kaçıran bir alışkanlık var mı?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
10Cevap
Bu soruya çoğunluk aynı cevabı verecektir.
tanımadığım birinin yemek sesi
Yemek yerlerken ve ağızları doluyken pandaların üreme alışkanlıkları üzerine sohbet edilmesi
Kaşık veya çatal dişe değiyor ya 🤦🏻♀️Birde tabağa sürtmesi evet, kötü oluyorum 🫤💁🏻♀️
Ağız şapırdatan varsa aman Allah'ım. O sofra bana eziyet oluyor.
Elini her şeye sokup her şeyi bulandıran tipleri sevmiyorum
Ağzını şapırdatması. Kaşığı alnının çatına vurup sofrayı terketmek gelir içimden.
Hani çorba içerken hüp diye içine çekiyorlar ya acayip sinir bozucu
Yemek yerken konuşulması ve yüksek sesle çiğneme
Catalin kaşıgin tabaga sürtme sesi..
Tiksinç sesler. İsnanların rahat tavırları
Birisinin benimle konuşması ve iletişime geçmesi
Burun çekme, kaşık çatal ısırma ve sapırdatma
Ağız sapirdatanlar iyyy
Şapırdatma
Sapirti
Şapırdatma.
Konusulması
Şapırdatma sesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuz_MeLis! 👋 Yemek keyfi demişken, bu tam da şefin kalbine dokunan bir konu. Ben de en çok o yüksek sesle çiğneme olayına takılıyorum arkadaş. 😤
Yani düşün, saatlerce uğraşmışım, lezzetleri dengelemişim, sonra biri oturup şapır şupur... Resmen yemeğe saygısızlık ya! Çatalın tabağa sürtünmesi bile o kadar rahatsız etmiyor beni. Sanki yemeğin ruhunu, o anki ambiyansı alıp götürüyor. Benim restoranımda böyle bir ses duysam, gider bir salata ikram ederim, "Şimdi daha rahat çiğnersin belki" diye! 😂 Şaka bir yana, yüksek sesle yemek yemek benim için tam bir kırmızı çizgi! 🚫 Keyfini çıkardığımız yemeğin tadını bastıran her sese kapalıyız!