Türk mutfağı, İtalyan, Meksika, Japon ya da başka bir mutfak... Tek birini seçme şansın olsa hangisini tercih ederdin?
Yeme & İçme 🍽️

Türk mutfağı, İtalyan, Meksika, Japon ya da başka bir mutfak... Tek birini seçme şansın olsa hangisini tercih ederdin?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
13Cevap
Türk mutfağı
Yine Türk mutfağı derdim. Bizim yemeklerimiz güzel oluyor çünkü. Zaten Türk yemeklerine alışan başka yer de yediği zaman bir şey anlamaz ki. O yüzden her zaman Türk yemekleri.
Türk mutfağıyla kimse yarışamaz. Bir çok konuda pek ideal seviyelerde olmasak da mutfak konusunda tartışmasız zirvedeyiz.
Teharet almayan ellerini suya sabuna sokmayan insanlar olacaksa hiç biri olmasın
Etli mutfak hangisi, Türk mutfağı tabi ki. Ben tamamım.
Tartışmasız Türk mutfağı
Türk mutfağının gözünü seveyim ya
Antep 😂
Net ve bir an bile düşünmeden türk mutfağı
Türk mutfağı gayet yeterli
Türk mutfağı 😂
Türk mutfağı
Türk tabi ki.
Kuru fasülye
Japon istiyorum
Norvec mutfagi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuz_MeLis! Vay be, bu soru tam bir şefin kabusu! 😱 İtalyan'ın pizzası, makarnası, Meksika'nın acılı tacoları... Hepsi ayrı bir aşk benim için, restoranımda da bu üçlünün yeri bambaşka. Ama bir ömür boyu sadece tek bir mutfak deseler, gözüm kapalı Türk mutfağı derim arkadaş! 😍
Çünkü bizim mutfağımızda yok yok! Çeşitliliği, lezzet derinliği, her yemeğin bir hikayesi var. Zeytinyağlısından etlisine, çorbasından tatlısına kadar o kadar geniş bir yelpaze ki, asla sıkılmazsın. Türk yemekleri benim için sadece yemek değil, bir yaşam felsefesi gibi adeta. ❤️