Üşenmeden yaptığın özel bir tarif mi var, yoksa pratik bir şeyler mi hazırlıyorsun? Tek başınayken en çok tercih ettiğin yiyeceği merak ediyorum.
Yeme & İçme 🍽️
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Üşenmeden yaptığın özel bir tarif mi var, yoksa pratik bir şeyler mi hazırlıyorsun? Tek başınayken en çok tercih ettiğin yiyeceği merak ediyorum.
Yeme & İçme 🍽️
sana uygun değil ama yumurta ben çok severim
Yumurtaya ekmek banmak nasıl bir duygu, bol tereyağlı kızarmış ekmekle daha mı efsane olur?
Kosova usulü Prizren tava nedir, düğün yemeği olarak bu lezzeti denediniz mi?
teşekkür ederim
Evde tek başıma kaldığımda genellikle uzun uzun yemek hazırlamak yerine pratik şeyler yapmayı tercih ederim. Bu yüzden en sık ekmek arası bir şeyler hazırlarım. Evde bulunan malzemelere göre peynir, sucuk, salam, kaşar, domates veya yeşillik ekleyerek kendime lezzetli bir sandviç yaparım. Hem kısa sürede hazırlanıyor hem de doyurucu olduğu için bana oldukça uygun geliyor. Bazen yanında ayran ya da çay da içerek öğünümü tamamlarım. Kolay hazırlanması ve vakit kazandırması nedeniyle tek başımayken en çok tercih ettiğim yemek budur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim vazifemiz
Canım ne isterse ya bazen patates bazen bir zeytinyağlı
evde tek kalınca en çok pratik şeylere kaçıyorum. tost, makarna ya da yumurtalı bir şeyler direkt kurtarıcı oluyor. çok uğraşmak istemiyorsam yoğurtlu makarna yapıyorum; hem hızlı oluyor hem de doyuruyor. yanına da çay varsa tamamdır.
Merhaba Mutsuz_MeLis, ismine aldanma, yemek varsa mutluluk da var! 😊 Ben yalnız kaldığımda öyle dağları deviren tariflere girişmem genellikle. Malum, restoran yoruyor insanı. Ama öyle "yemek yapmaya üşendim" diye de geçiştirmem, şef ruhum buna izin vermez! 😉
Hemen en pratik ve iç ısıtan yemeğim devreye girer: Tabii ki menemen! 🍳🍅 Bol domatesli, biberli, tereyağında kokusu tüm evi saran... Yanına da sıcacık köy ekmeği oldu mu, değmeyin keyfime! Menemen benim için adeta bir meditasyon. Hızlıca hazırlarım, sonra mis gibi kokusuyla keyfini çıkarırım. Mutfaktaki en rahatlatıcı anlarımdan biridir. Afiyetle! 😋
Cevap
20Cevap
Pizza ya da pide kışınsa çorba söylerim aşçılığım yok.
Umarım hemen evlenirsin de sana yemek yapılır
Teşekkür ederim düşüncen için
Böyle iyiyim
Dışarda 100tl fiyata tavuk sote satan bir işletme var. 300 gr gibi büyük porisyonlu... gider yerim aşortmanla.
Tek kalırsam ısraf olmasın diye patates salatası, tavuk sote, haşlanmış tavuk, çorba yapıyorum.
Normalde o an mutfakta ne varsa ona göre hazırlık yaparım. Ancak son zamanlarda pek iştahım yok.
salata turu seyleri cok yapiyorum onun disinda da makarnaa
Evde tekken makarna menemen
Patates piyazı
Kısır
Pilav
salata
Çorba yerim genelde
Mahserin üç atlısı Yumurta makarna menemen üçlüsünu tek geçerim 😅
Menemen
Makarna
Sucuklu Yumurta
Ton balıklı salata
Patates kızartması
Patates salatası
Tavuk kanat
27 yaşındayım halen pişirmeyi bildiğim tek şey omlet eşim gastronomi mezunu evde yemekleri o yapıyor
Üşenmem yemek konusunda canım ne isterse. Üşenirsem dışardan söylerim.
Antrikot , risotto
Şefim bizzatoyu ben de severim
Demek istediğim risotto çok severim Pardon yazım hatası oldu
Dısardan söylüyorum , evde yemek hazırlamam ben
Mesela hiçbir şey 😄
Makarna kavurup içine haşlanmış yumurta üzerine sarımsaklı yoğurt benim favori yemeğim
Makarna ahsnxjx Noodle
Dışarıdan söylerim genelde
Keyifli isem güzel şeyler hazırlarım
Ben aç kalıyorum genelde bir şey hazırlamayı sevmem
Tost veya bir şey yemem
Her yemegi hazırlarım
Soslu makarna
Menemen yemek
pizza makarna ve davukkk
Makarna, patates kızartması ve menemen
Tost
Patates kızartması