Yeme & İçme konusunda 762 cevap paylaştı. Bence pizza sipariş ver. Malum korona virüsü tehlikesi var, internetten sipariş ver ve ödemeni internetten yap, kapına gelsin, dikkatlice al içeri, sonra kutusundan dikkatlice çıkarıp kuyuyu hemen çöpe at, pizzaları önceden ısıttığın fırına sür 180-200 derece de 5 dakika ilave pişirerek olası virüsleri yok et. Afiyet olsun. Şaka değil. Ben böyle yapıyorum. Dikkatli olmak kazım. 🍕 🥤 😎
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam dostum teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam :)
Dışardan 2 gün boyunca sipariş edebileceğin menüleri hazırladım umarım beğenirsin.1- Karışık Izgara
Hem lezzetli hem de diğerlerine nazaran daha sağlıklı olmasıyla ilk seçimlerinizden biri olmalı.

2- Hatay Soslu Dürüm
Doyurucu bir lezzet olması ile birlikte turşu ile yendiğinde dünyanın en güzel şeyi olma özelliğine sahip.

3- Beyti Kebap
Bulgur pilavı ile servis ediyorlarsa bulgur pilavı almanıza gerek yok ama sırf beyti koyuyorlarsa yanına mutlaka bulgur pilavı alın.

4- Kokoreç
Yanına da ayran ve midye alınırsa tadından yenmez.

5- Pizza
Pizza olarak önerim pizza pepperoni ya da pizza margherita almanız.
Yanına sarımsaklı ekmek de alırsanız tadından yenmez.
7- Kızarmış Tavuk
Bazen çılgınlık yapıp bir kova alıp bitirmek gerekiyor bu aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz.
24 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptın böyle ellerine sağlık çok teşekkürler 😊😊
Soran+1 yılBu arada fenomenlik hayırlı olsun
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim :)
Soran+1 yılGerçekten çok beğeniyorum yorumlarını benden iyisin 😊
+1 yılBen genelde dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum, evde yalnız da kalsam bir şeyler yapıp yiyorum. İllaki dışarıdan söyleyecek olursam da genelde Döner, İskender, Hatay Usulü ya da Tantuni. Öyle Hamburger, pizza, tost falan yemeyi sevmiyorum. Önerim evde yapabilecek bir makarna bile varsa onu yap ye, illa yemek söyleyeceğim diyorsan artık onu da sen tercih et, artık piyasada istediğimiz her şeyi ayağımıza getiren bir dolu şirket var. 🙂🙂
10 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılabi çok acıkırsan şöyle güzel bi 2 porsiyon urfa kebap söyle veya acılı seviyosan adana kebap akşamına doyarsın zaten ertesi günde akşam kıymalı yumurtalı 2 pide söyle 1 pidesine bile doyabilirsin yanına da ayran veya şalgam söyle mezelerini de koyuyolar zaten salata felan kıymalı yumurtalı pide ağır olur dersen 4 tane lahmacun söyle gömersin abim midem şenlensin diyosan sen beni dinle
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Tantuni, her türlü tavuk-et şiş, adana kebabı, köfte, şalgam, ayran, pizza, çorba çeşitleri (tavuk, mercimek, ezogelin, domates, ayran) olabilir, kış olsa ızgara levrek derdim, konserve (barbunya, sardalya, ton balığı), rus salatası, çiğ köfte, lahmacun, ekmek arası nohut (anteptekiler için), tabldot satan yemekçilerden üçlü yemek, kfc den kova, burgerking hamburger, şehrinizde makarnacı varsa makarna olabilir, ev yemekleri dükkanı varsa (tavuk sote, İzmir köfte, sarma dolma, mantı, kadınbudu köfte, pilav), börekçiden börek (patates, peynir, zeytin), çin yemeği ( İstanbul , Ankara için), sandviç, her türlü salata..
10 Yorumla
+1 yıl~Hemmen açıyorsun kfc'yi nugget sipariş veriyorsun. Ya da istediğin bir menü.
~Ya da işte subwayden bir sandviç hazırlatabilirsin ama benim midemi bulandırıyor.
~Kumpir alabilirsin.
~Pizza alabilirsin little caesarsdan ama ben hiç yemedim arkadaşlarım seviyor. Ya da terra pizza. Tavuklu pizza vs.
~Bildiğin/sevdiğin bir restorandan bir şeyler söyleyebilirsin. Benim için genelde döner oluyor bu ama benim yaşadığım yer dönerin ana vatanı geri kalan yerlerdeki dönerler döner değil.
~ Makarna yapıp yiyebilirsin.10 Yorumla1. Tavuk dürüm+Turşu Biber+Ayran
2. Döner+Salata+Turşu Biber+Ayran+
3. İskender+Salata+Turşu Biber+Ayran
4. Tantuni+Salata+Turşu Biber+Ayran
5. Kebap+Salata+Turşu Biber+Ayran
6. Lahmacun+Turşu Biber+Ayran
7. Pide+Turşu Biber+Ayran
8. Çiğköfte+Turşu Biber+Ayran
9. Tava Yaptır+Turşu Biber+Ayran
10. Sote yaptır+Turşu Biber+Ayran10 YorumlaEv yemekleri yapan yerler oluyor, isim olarak bilmiyorum türkiyedekileri ama eminim vardır yemeksepetinde. Yani ev yemeği istiyorsan oralardan sipariş et. Ama daha farklı bir şey istiyorsan Dominos pizza veya KFC kova veya pilavlı, patatesli, salatalı, turşulu şiş tavuk&et söyleyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimiz yemeklere ulaşmak artık eskisi kadar zor değil istediğin yemeği yemek sepetinden seçip sipariş verebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte yemek olarak ne sipariş etmeliyim
- +1 yıl
Canın ne istiyorsa
burada köfteci yusuf var...
ekmek arası köfte, ekmekarası döner ya da hamburger gibi şeyler söylüyoruz... paket kurye getiriyor...14 Yorumla
Soran+1 yılNerede orası
Soran+1 yılBen Ankara 'da yaşıyorum 😊
+1 yılPizza
Hamburger
Dürüm
Lahmacun
Adana
Kanat
Tatlılar
Ayhh acıktım227 Yorumla
Soran+1 yılPanpa gel yemek yap bana
- +1 yıl
Eywww neyse iyi insanım pampa yapardım ama maalesef😂
Soran+1 yılPanpa sipariş ver Benim için 😂
- +1 yıl
Yurt dışından sipariş verilebiliyor mu
Soran+1 yılVerilir yemek sepeti üzerinden adresi yazarak ama kredi kartı ödemesi yapman gerek 😂
Soran+1 yılSen bana numarasını bilgilerini At ben veririm 😂 Zaten onay kodu geliyor sana senden habersiz olmaz 😂
- +1 yıl
Allahın cezası😂
Soran+1 yılAşk olsun panpa 🤣😂🙄
Soran+1 yılÜzdün panpa 🙄 iki oldu bu panpa 🙄😔
- +1 yıl
Takılıyorum pampa😂
Soran+1 yılTakıl da az da hayır yap ,😂
- +1 yıl
Öff sipariş et işte kendine ta buradan uğraştırma beni
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılBöyle hediye vermek mi olur ya
- +1 yıl
Beni sen borçlu çıkarttın😂
Soran+1 yılAt Bir Kart no söz 50 TL geçmez 😂
- +1 yıl
Atarım istersen bin lira yine atarım ama uğraşı çok
Soran+1 yılYa uğraş sorun değil ben sana hesap numarası veririm sen yeter ki At 😂
Soran+1 yılİki tık neyi zor olacak
- +1 yıl
Lan delirtme beni😂
Soran+1 yılSen bu iyiliği yap seni Xper manyağı yaparım 😂
- +1 yıl
Artık xpere ihtiyacım kalmadı😂
Soran+1 yılHayır yapmaya hep ihtiyaç var ahiretini düşün panpa ölüm var panpa engelli ise bir adama hayır yap pampa. 😂
- +1 yıl
Ayyyy borçlu çıktık🤦🏻😂
Soran+1 yıl
tek derdim sana Xper gibi sevap kazandırmak panpa- +1 yıl
Oyy kaşar peyniri gibi sündürdü🙈
Soran+1 yılTamam sustum ben günahlarımıza kefaret olur diye dedim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek sepeti birincisi geldi dlsnsksj bölgende ne varsa restoran listeleye tıkla kebap lahmacun çiğköfte dünya mutfağı ne istersen var sandviçlerde var
211 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin reklam yaptın burada 😂
Cevap sahibi+1 yılValla öyle oldu biraz kdjsdj ama gerçekten seviyorum yani knk
Soran+1 yılAynen güzel ama ne yaptın ne söylemem gerektiğine karar veremedim hala
Cevap sahibi+1 yılRestoran listeleye gir orada önüne joker çıkıyor indirimli yemekler var ne sevdiğini bilmiyorum ki şunu ye diyeyim al bi tantuni
Soran+1 yılSen bu işi biliyorsun sen bu işi biliyorsun benim sana ulaşmam lazım 🤣
Cevap sahibi+1 yılCanım tantuni çekyi diyet yapıyodum 👿👿 şimdi sölicem
Soran+1 yılSayın gizli kullanıcı umarım bir gün karşı karşıya geliriz gerçekten bu konuda çok tecrübeli olduğunu düşünüyorum ve senin ile iletişim halinde kalmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe tecrübesi
Soran+1 yılYemeksepeti tecrübesi ne olacak başka yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılHshshs seviyorum napim
Soran+1 yılİşte ben de diyorum ki GT yap da yardımlaşma olsun
Çiğ köfte–Ayran veya Pizza–Kola söyleyebilirsin dominos'un yeni fırında makarnalarını da tavsiye ederim. Tatlı olarak puding, profiterol veya kazandibi yiyebilirsiniz.
31 Yorumla
+1 yılÇağır ben yaparım 😁 Pizza hamburger söyleme. Daha yağsız ve sağlıklı besinler tercih et.
11 Yorumla
Soran+1 yılGel kardeşim atla uçağa
Yeme & İçme konusunda 483 cevap paylaştı. Davet için tsk
Bence liste yap
Burda söylenenlerden en çok söyleneni ilk sıraya koy
O şekilde puanlama ile git
Pizza
Lahmacun
Köfte
Döner
İskender
Çiğ köfte
Tavuk (fırında)
Tantuni
Gibi şeyler olabilir10 Yorumla
+1 yılCurry Tavuklu makarna veya tavuk dürüm ama etini bol koysunlar söyle yanina da soda veya ayran birde güzel bir tatli mesela kazandibi, sütlac 😍🥰 off canm cekti simdi
20 YorumlaNeredesin alternatiflerin neler bilmiyorum
Ben pandemide otele çorba pide
ya da şu soslu dürüm dönercilerden söylemiştim esasen çıtır tavukçuyum ama akşam saati ağır gelebilir10 Yorumlapizza söylüyorum genelde... aslında lahmacun söylüyorum ama genelde "kalmadı abi" cevabı veriyorlar. bulunduğum yerin yerel restoranlarından söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılTavuk döner yiyebilirsin nohut dürümü yiyebilirsin lahmacun yaptıra bilirsin kavurma dürümü yiyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılPizza, hamburger tarzını seviyorsan ya da ev yemekleri satan bir yerden istediğin yemekleri alabilirsin :)
10 YorumlaTavuk durum tantuni ya da karişik pizza olabilir
Fastfood istemiyorum dersen de
Köfte salata ev yemegi gibi sarma falan alabilirsin10 YorumlaBen bir gün kendim yaparım. Diğer gün ise dışardan sipariş veririm.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Hamburger , ama fiyatları inceleyince makarnaya talim :d
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben yaparım yiyecek yemeğimi hiç olmazsa yumurta kırarım.
10 YorumlaHazır yiyorum çok zahmet gerektiren şeyleri yapmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKendi yemeğini kendim yaparım dışarıdan canım bir şey isterse söylerim ancak
10 Yorumla
+1 yılEvde yalnız kalınca kendim yapıp yiyorum malesef bazı nedenlerden siparis vermiyorum
10 Yorumla
+1 yılHamburger
Dürüm
Tantuni
3ünü de söyle ye yanına da buz gibi ayran kola ohhh 😋10 Yorumla
+1 yılDöner, pide, lahmacun... dükkan senin para olduktan sonra.
10 Yorumla
+1 yılFast food dan uzak durmanı tavsiye ederim Aslında HİÇBİRŞEY söyleme biliyor musun eğer yapabilirsen yumurta pişir yanına domates salatalık dilimle bir de çay offfff missss afiyet olsun
00 YorumlaBen patates aldim birkac paket de cips kola gazoz😂
10 YorumlaYalnız kaldığımda kendim hazırlayabilirim, dışarıdan söylemem
13 Yorumla
Soran+1 yıl@dely1man hayır üstelik bir de yukarıda özel durumumu belirttim yani sadece fikir istedim tabii ki bu konuda kadınlar bize 10 katlar ellerine su dökemez iz
+1 yıltek yaşıyorum zaten...
doğal olarak bazen yapıyorum bazen de dışarıdan söylüyorum..10 YorumlaLahmacun yaptır abi yanında da kola tatlı falan
24 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir
Soran+1 yılTeşekkür ederim dostum
Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Lahmacun 👍 ve kebap çeşitleri
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim
+1 yılPizza, hamburger, lahmacun, kebap...
18 Yorumla- +1 yıl
Eğer orada güzel yapan varsa ev yemekleri
- +1 yıl
Pide
Soran+1 yılYok ya ev yemeklerini pek güvenmem yani bizim burada yok ancak yemek sepeti'nde denk gelirse
- +1 yıl
Anlıyorum, tabi her yer iyi olmuyor bu konuda. Zincir fast food şirketlerinden sipariş verebilirsiniz o zaman.
Soran+1 yılEn iyisi yemek sepeti
- +1 yıl
Evet ama oradan da zincir fast food siparişi verilebiliyor.
Soran+1 yılBiliyorum bana bi uygulaması var
- +1 yıl
Peki o zaman size afiyet olsun.
Ev yemekleri yiyorum yani annemin yaptığı yemekler
14 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim anlıyorum da sadece fikir istedim yoksa hepimiz anne yemekleri yiyoruz istisnalar hariç
Soran+1 yılTeşekkür ederim dostum
+1 yılPizza
Hamburger
Ekmek arası döner
Lahmacun
Kumpir
Kebap
Ve en önemlisi çikolataa10 YorumlaGetirden ne istersen söyle %50 indirim var çogu restarunta
10 Yorumla
+1 yılAdana veya döner dürüm
30 Yorumla
+1 yılDostum ne seviyorsan onu söyle.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılKFC tavuk bi kova acılı. Yanında cola. 👍
10 Yorumla
+1 yılDısarıdan yemem evde kendim yaparım.
10 YorumlaSeni bilmem ama benim canım kalamar istiyor.
10 YorumlaHamburger, pizza, lahmacun, dürüm
10 Yorumla
+1 yılGenelde pizza söylerim.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey çünkü köyde oturuyorum
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne seviyorsan söyle limit yok canın ne isterse :D
10 Yorumla
+1 yılGenelde FastFood türleri 🙂
20 Yorumla
+1 yılWow knk iyimiş. ucuz bişeler söyle:))
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de öyle şeyler arıyorum fikirler arıyorum
- +1 yıl
Knk hazır söyluyon ama kayisı falan da ye bağısakları bozma he:)
Soran+1 yılTamam panpa
+1 yılPizza hamburger çiğ köfte söyle bişeyler
10 Yorumla
+1 yılHiç bşr şey
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı bilgi oldu su iç diyorsun 😂
- +1 yıl
Hayır canım , yumurta kırar yerim , yinede dışarıdan bir şey söylemem , ha evde hiç bir şey yoksa , namlıdan kebab söylerim 😁
Soran+1 yılHacı ben kendim için sordum yav 😂
- +1 yıl
Pizza söyleyebilirsin , doyurucu
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil
Lahmacun
20 Yorumla
+1 yılBence Mevlana pide söyleyebilirsin
20 Yorumlahamburger veya iskender
20 Yorumla
+1 yıldöner istetirim