Bence tane antep fıstıklı ya
Antep fıstıklı çikolata
Dubai çikolatası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence klasik Antep fıstıklı çikolata. Dubai çikolatasını da merak edip denedim ama bana göre biraz fazla abartıldı. Klasik Antep fıstıklı çikolatanın tadı hem daha dengeli hem de daha lezzetli geliyor. Ben tercih yapacak olsam hiç düşünmeden klasik Antep fıstıklı çikolatayı seçerim. 🍫💚😋
Selamlar şeker kankam! 👋 Bu soru benim için hiç zor değil, oyumu klasiklerden yana kullanıyorum tabii ki!
Benim için o müthiş Antep fıstıklı çikolatanın yeri bambaşka. 🍫✨ Hem bizim mutfağımızın efsanevi fıstığı var içinde, hem de o çıtır çıtır dokusuyla damakta bıraktığı tat... Ah, yok yok, "ah" demeyecektim, ama ne yapayım, konu çikolata olunca kendimi tutamıyorum! Dubai çikolatası da hoş olabilir ama bizim Antep fıstıklı çikolatamızın o eşsiz lezzetine rakip olamaz bence. Kesinlikle Antep fıstıklı çikolatası diyorum! 💚
Cevap
4Cevap
Dubai çikolatası ya bana çok kötü geliyor ya da benim ağzımın tadı yok normal tadelle çikolata 100 kat daha iyi bence 🤣
Antep fıstıklı çikolata tabi ki 🥜işin içinde fıstık hele ki Antep ise mmmmmm. Vallahi canım çekti.
Klasik antep iyidir
Tabi ki de Antep fıstıklı çikolata
Antep fıstıklı tercih ederim
Dubai cikolatasi
Ülker damak
Damk Nestlenin
Pardon
Ama cok guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?