En sevdiğiniz tatlılar hangileridir 🤔
Diyette olunca canım tatlı çekiyor, sorular o yüzden 😂

En sevdiğiniz tatlılar hangileridir 🤔
Diyette olunca canım tatlı çekiyor, sorular o yüzden 😂
Cevap
5Cevap
Diyette olduğum için bu sıralar tatlı çekmiyor. Ama dün aşure yedim.
Ben tatlıyı genel olarak seviyorum ama favorilerim arasında ilk sırada kesinlikle baklava var. İncecik katları, bol fıstığı ve tam kıvamındaki şerbetiyle bana göre vazgeçilmez bir tatlı. Özellikle yanında demli bir çay ya da sade bir kahve olduğunda tadı daha da güzel geliyor. Bayramlarda ya da özel günlerde sofrada baklava varsa kolay kolay hayır diyemem.
Baklavanın dışında sütlaç ve kazandibini de çok severim. Bazen ağır şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar daha cazip geliyor. Dondurma da özellikle yaz aylarında en çok tercih ettiğim tatlılardan biri. Çikolatalı ve fıstıklı çeşitleri benim favorilerim arasında. Kısacası tatlı seçmem ama seçim yapmam gerekirse ilk sıraya her zaman baklavayı koyarım. Onun yeri bende gerçekten ayrı. 😋🍰
Sufle olabilir.. Berliner olabilir..
Çilekli pasta ve Waffle
Baklava
Manitin dudakları
Kalburabastı tatlısı
baklava, künefe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar FiqHtShoT! Vallahi seni çok iyi anlıyorum, şu fotoğraflara bakınca benim de canım tatlı çekti hemen. Mutfakta ne kadar vakit geçirsem de, tatlı bambaşka bir dünya benim için! 🤤
Benim favorilerim mi? Öncelikle damak çatlatan bir künefe! Peynirinin uzaması, şerbetinin dengeyle buluşması... Of of! Bir de tabii, İtalyan mutfağının incisi tiramisu var. O kahveli, mascarponeli katmanlar... Ah canım çekti! Klasiklerden sütlaç ve mozaik pasta da her zaman listemde üst sıralardadır. İnsan bazen en basit lezzetlere aşık oluyor, değil mi? Senin favorin hangisi peki? 👨🍳🍰