Yeme & İçme En sevdiğiniz tatlılar nelerdir? Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizde benim gibi tatlı'sız yapamayanlardan mısınız yoksa? Hadi bakalım en sevdiğiniz tatlı veya tatlılar nelerdir?😄 Cevaplar için şimdiden teşekkürler 😄 En sevdiğiniz tatlılar nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. MagnoliaSoğuk baklava Kabak tatlısıEkmek kadayıfı 😋 2 4 Yorumla Angel2597 +1 yıl Magnolia bende çok seviyorum 😄 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Çilekli hele çok güzel 😋😄 Yorumla Angel2597 +1 yıl Ahhaha 😄 deme ya bittim şu anda 😄 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Tamam tamam 😄🤐 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Tatlı hiç sevmem fakat triliçe görürsem yemeden duramıyorum 😂 1 4 Yorumla ekkolataa +1 yıl Bu arada kabak tatlısı yiyenin damağına saygısı yoktur👀 Yorumla Angel2597 +1 yıl Ahhaha 😄 neden Yorumla ekkolataa +1 yıl Kendine bunu yapan bize neler yapmaz. Uzak dur kabak tatlısı yiyenlerden 😂 Yorumla Angel2597 +1 yıl Ahhaha 😄 hayatıma alacağım kişileri seçme kriterlerime bir yenisini daha eklemem gerekiyor sanırım 😄 ben bunu bir düşüneyim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir baklava açarım akıllara zarar. Kaymaklı ekmek kadayıfı, künefe 1 9 Yorumla Angel2597 +1 yıl Becerikliyiz de😄 maşallah Yorumla Eğitilme +1 yıl Bir ara zaman ayırıp, baklava kalfası olmuştum sonra sıkılıp bıraktım, kendime yetecek kadar iyi biliyorum. Yeterli 😁 Yorumla Angel2597 +1 yıl O da yeter😄 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sende iki parçamı seviyorsun sadece 3. Tatlı ne Yorumla Angel2597 +1 yıl Ben sütlü tatlıları tercih ediyorum genellikle 😄 Yorumla Angel2597 +1 yıl Soğuk baklava, trileçe vs Yorumla Eğitilme +1 yıl Kalsiyumunsuz yapamayanlardansın 😁 çikolatan bile bol sütlü mü olmak zorunda Yorumla Angel2597 +1 yıl Sevdiğim doğrudur tabii. Yorumla Eğitilme +1 yıl Afiyet olsun kardeşim hoş kal 😊 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Künefe, revani (rahmetli annem çok güzel yapardı), kazandibi, hilesiz baklava (sadeyağ ve rafine şeker ile yapılan), profiterol 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #SelamGençlik ⭐🍀💛⭐Bitter çikolata ve sade filtre kahve;en acısından, net.. #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐ 1 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tiramisu, profiterol, cheesecake, şekerpare, muhallebi, künefe 1 0 Yorumla
Savior16 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ya bu yapılır mı ya 🙄🙄 trilice tabiki ama görseldeki çok kuru böyle olmaz 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ağlayan kek ve künefe tralice 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sütlü tatlıları çok seviyorum 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. genelde hepsini beğeniyorum :) 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Fırın sütlaç 2 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fıstıklı Dürüm 1 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. Sütlaç. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. sütlaç puding 1 0 Yorumla
RCasper Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Künefe sütlaç irmik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Magnolia bende çok seviyorum 😄
Çilekli hele çok güzel 😋😄
Ahhaha 😄 deme ya bittim şu anda 😄
Tamam tamam 😄🤐
Tatlı hiç sevmem fakat triliçe görürsem yemeden duramıyorum 😂
Bu arada kabak tatlısı yiyenin damağına saygısı yoktur👀
Ahhaha 😄 neden
Kendine bunu yapan bize neler yapmaz. Uzak dur kabak tatlısı yiyenlerden 😂
Ahhaha 😄 hayatıma alacağım kişileri seçme kriterlerime bir yenisini daha eklemem gerekiyor sanırım 😄 ben bunu bir düşüneyim
Bir baklava açarım akıllara zarar. Kaymaklı ekmek kadayıfı, künefe
Becerikliyiz de😄 maşallah
Bir ara zaman ayırıp, baklava kalfası olmuştum sonra sıkılıp bıraktım, kendime yetecek kadar iyi biliyorum. Yeterli 😁
O da yeter😄
Sende iki parçamı seviyorsun sadece 3. Tatlı ne
Ben sütlü tatlıları tercih ediyorum genellikle 😄
Soğuk baklava, trileçe vs
Kalsiyumunsuz yapamayanlardansın 😁 çikolatan bile bol sütlü mü olmak zorunda
Sevdiğim doğrudur tabii.
Afiyet olsun kardeşim hoş kal 😊
Künefe, revani (rahmetli annem çok güzel yapardı), kazandibi, hilesiz baklava (sadeyağ ve rafine şeker ile yapılan), profiterol
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐
Bitter çikolata ve sade filtre kahve;en acısından, net.. #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Tiramisu, profiterol, cheesecake, şekerpare, muhallebi, künefe
Meyveli pasta ve ekler
Ya bu yapılır mı ya 🙄🙄 trilice tabiki ama görseldeki çok kuru böyle olmaz
sarma fıstık tatlı,😛
Ağlayan kek ve künefe tralice
Kadayıflı muhallebi, browni
Kadayıf, Soğuk baklava
Sütlü tatlıları çok seviyorum
Sadece kazandibi ve kabak
Annemin nişasta ile yaptığı fındıklı baklava
genelde hepsini beğeniyorum :)
Mahgnolia