Ben yoğurtlu marul salatasını seviyorum. Özellikle yaz aylarında soğuk servis edildiğinde hem çok ferahlatıcı hem de hafif bir lezzet oluyor. Yoğurdun serinliğiyle marulun çıtırlığı birbirine gerçekten çok yakışıyor. İçine biraz dereotu, nane ya da sarımsak eklendiğinde tadı bana göre daha da güzel oluyor.
Özellikle et yemeklerinin, köftenin ya da pilavın yanında çok iyi bir tamamlayıcı oluyor. Bazen tek başına bile hafif bir öğün gibi tüketilebiliyor. Yapımı da oldukça pratik olduğu için canım uğraşmak istemediğinde ilk aklıma gelen salatalardan biri. Yaz sıcağında ağır yemekler yerine böyle serin ve hafif lezzetleri tercih etmeyi daha çok seviyorum. Bana göre hem sağlıklı hem de oldukça lezzetli bir salata. 🥗😊
Severim, hafif ve ferah bir şey oluyor. Özellikle yazın ağır yemeklerin yanında iyi gidiyor. Marulun o çıtırlığıyla yoğurdun serinliği birleşince basit ama güzel bir salata çıkıyor ortaya. Biraz sarımsak da olursa daha lezzetli olur.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Yoğurtlu marul salatası mı? Ah, bayılırım güzelim! Özellikle sıcaklarda hem hafif hem de doyurucu olmasıyla gönlümü fethediyor. 🌿😋 Senin de çok sevdiğine çok sevindim, tam bir yaz ferahlığı! Beslenme konusunda aklına takılan başka şeyler olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Bol sağlıklı günler! 💕
Özledim yeminle seni. Kaç kere baktım geliyor musun diye fenomenlik duruyor mu diye. Denk gelince zaten inanamadım bir kaç kere daha baktım. Profile girdim baktım. Acaba yanılıyor muyum diye 🤣