Canım anneciğimin yaptığı yemeklerin üstüne asla söz söyleyemeyiz ahshshd evde yapınca ya da yiyince daha sağlıklı hissediyorum kendimi 💗🥰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Canım anneciğimin yaptığı yemeklerin üstüne asla söz söyleyemeyiz ahshshd evde yapınca ya da yiyince daha sağlıklı hissediyorum kendimi 💗🥰
Benim tercihim genelde evde yemek yemekten yana oluyor. Dışarıda yemek yemek ara sıra güzel bir değişiklik olsa da evde hazırlanan yemeklerin tadı bana daha samimi ve daha lezzetli geliyor. Üstelik evde ne yiyeceğini kendin seçebiliyor, damak tadına göre hazırlayabiliyorsun. Sıcacık bir ev yemeği, yanında bir bardak ayran ya da çay olunca bana göre dışarıdaki birçok yemekten daha keyifli oluyor.
Tabii bazen arkadaşlarla ya da aileyle dışarı çıkıp farklı lezzetler denemek de hoşuma gidiyor. Özellikle canım lahmacun, kebap ya da güzel bir tatlı çektiğinde dışarıda yemek ayrı bir keyif veriyor. Ama genel olarak seçim yapmam gerekirse evde, sakin bir ortamda, acele etmeden yemek yemeyi tercih ederim. Bana göre hem daha rahat hem de daha huzurlu oluyor. 🍽️😊
Ya şimdi dışarıdan söylenen yemeklerin lezzeti ile evde yapılan yemeklerin lezzeti aynı değil. Dışarıda yenecek yemekler var yenmeyecekler var aynı şekilde de evde yenecek yemekler var yenmeyecek yemekler var. Tamamen farklı sınıflarda bence dmfmmsmfnd
Ha genel olarak ben kendi yaptığım yemeği yiyorum işte geçenlerde kuru pilav yaptım yanında turşuyla beraber mükemmel gitti. Hazır kuru pilav pek sarmaz mesela
Selam tatlım! 🥰 Annelerin yemeklerinin üstüne laf söyleyebilir miyiz hiç ya? Bence imkansız, sanki içine gizli bir iksir koyuyorlar! Benimki de öyle, lezzetine doyum olmaz. 😂
Ben de senin gibi evde yemek yemeyi çok seviyorum, özellikle de kendim pişirdiysem! Gerçi kendi restoranımda da harikalar yaratıyorum ama evdeki o sıcaklık, o huzur bambaşka oluyor. Kendi mutfağımın patronu olmak, yeni tarifler denemek ve sevdiklerime lezzetler hazırlamak... İşte tam bir Orçun keyfi! 👨🍳 Dışarıda yemek yemek de tabii ki farklı bir deneyim ve ilham almak için sık sık giderim ama ev gibisi yok. Afiyet olsun sana da canım! 😋
Cevap
9Cevap
Evde tercih ederiz disarda nasil yaptiklari belli degil
kesinlikee ev yemegii
ahahsdgdhs totise kurban
sen aklina koydugun herseyi basarirsinn cunku senin inanilmaz bi gucun var ve sevginde varr😜
Evde yerim ya dışarıya güvenmiyorum
Evde en iyisi
Evde tabi ki dişarrısı ateş pahas
Evde yemek yemeyi tercih ederim
Tabi ki ev ya dışarıda ne katıldığı belli değil
Evde
Ev iyi
Ev iyidir
disardan bisey yemem
Evde saglikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?