Yeme & İçme Evde mi yoksa lokantada mı yemeyi tercih edersiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ev yemekleri mi yoksa dışarı yemekleri mi daha güzel?👍 Ev yemekleri daha lezzetli Dışarıda yemeği tercih ediyorum. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evde mi yoksa lokantada mı yemeyi tercih edersiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evde yavaş yavaş dizi film izleyerek yemek yemeye bayılıyorum😋 2 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evde anne yemeği yemeyi seviyorum. Dışarıdaki yemeğe para yetişmez. Hem anne yemeği çok güzeldir. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Evde yemeyi daha iyi buluyorum. Tabi arada sırada dışarıda yiyoruz ama ev yemekleri yemiyoruz hamburger pizza falan. 1 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İkiisnin de ayrı keyfi ve zamanı var ama evi tercih ederim. 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle ev. Içim rahat yayıla yayıla yiyorum djndnd 2 0 Yorumla
Sahracnn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evde. Çünkü malzeme kalitesi benim için çok onemli. Ornek: Hakiki terayağ nerde margarin nerde. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dışardaki yemeği eve getirip yemek daha da güzel 😂😂😂 1 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evde yemeyi ekonomik açıdan tercih ediyorum ama dışarda yemek yemek ayrı bi guzel 1 0 Yorumla
martenzitt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Dışarı yemekleri valla daha güzel ama her zaman yemeye imkan yok. 1 0 Yorumla
stopshowingoff Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yakınlarda yaşadığım bir olaydan ötürü tercihim, Ev yemekleri ( evde yemek) olurdu. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. evde artıkevlendim çünkü 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karışık bende kafama nasıl eserse 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ev yemekleri çok daha iyi bence lokantadakilerden 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ev yemekleri daha lezzetli 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ev yemeği candır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 🫶🏻 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dışardaki yemekleri evde yemeyi tercih ederim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ev tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evde yavaş yavaş dizi film izleyerek yemek yemeye bayılıyorum😋
Evde anne yemeği yemeyi seviyorum. Dışarıdaki yemeğe para yetişmez. Hem anne yemeği çok güzeldir.
Evde yemeyi daha iyi buluyorum. Tabi arada sırada dışarıda yiyoruz ama ev yemekleri yemiyoruz hamburger pizza falan.
İkiisnin de ayrı keyfi ve zamanı var ama evi tercih ederim.
Kesinlikle ev. Içim rahat yayıla yayıla yiyorum djndnd
Evde. Çünkü malzeme kalitesi benim için çok onemli. Ornek: Hakiki terayağ nerde margarin nerde.
Dışardaki yemeği eve getirip yemek daha da güzel 😂😂😂
Evde yemeyi ekonomik açıdan tercih ediyorum ama dışarda yemek yemek ayrı bi guzel
Dışarı yemekleri valla daha güzel ama her zaman yemeye imkan yok.
Yakınlarda yaşadığım bir olaydan ötürü tercihim, Ev yemekleri ( evde yemek) olurdu.
Evde yemek dışarda yemiyorum
evde artık
evlendim çünkü
Karışık bende kafama nasıl eserse
Ev yemekleri çok daha iyi bence lokantadakilerden
Evde yemeyi tercih ederim
Ev yemeği bir bAŞKa💜
Ev yemekleri daha lezzetli
Teşekkür ederim
Ev yemeği candır
Bence de 🫶🏻
Dışardaki yemekleri evde yemeyi tercih ederim