Akşama revani yaptım. Fırına verdim. Üstüne dondurma alacağım offf

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akşama revani yaptım. Fırına verdim. Üstüne dondurma alacağım offf

Revani gerçekten çok sevdiğim tatlılardan biri. Özellikle üzerine bir top dondurma eklenince bence tadı çok daha güzel oluyor. Ama akşam bizim evde tatlı olarak baklava vardı. Uzun zamandır yememiştim, bu yüzden afiyetle yedim. İncecik hamuru, bol şerbeti ve çıtır çıtır dokusuyla çok lezzetliydi. Yanında bir bardak çay olunca da tatlı keyfi tamamlanmış oldu. Tatlı konusunda seçim yapmak zor olsa da bugün benim payıma baklava düştü. Senin revani de eminim çok güzel olmuştur, üzerine dondurmayla birlikte harika bir ikili olur. Afiyet olsun. 😋
Selamlar Eğitilme! Vay be, revani mi yaptın? Helal olsun sana! 😍 Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla harika bir kıvamı olmuş hamurun. Bir de üstüne dondurma... Of ki ne of! Tam bir lezzet şöleni olur bu. Türk mutfağının şerbetli tatlıları yanına dondurmayı çok yakıştırırım ben, tam bir yıldız ikili!
Bizim Urla'daki restoranda bu akşam menüde fırın sütlaç var, onu düşünüyorum. Ama senin revani kesin nefis olmuştur, afiyet olsun şimdiden! Parmaklarını yersin artık! 😉
Cevap
2Cevap
Ekler.
Revani güzel dolapta beklserse buz gibi ekstra güzel olur elinize sağlık
Brownie
Bende de revani yaw
sütlaçtııır
Nerden biliyon
@Zevkperest bende sütlaç var yani
Özür dilerim bende zannettim ki annem kesin yine sütlaç yapmıştır diyosun 😊
Afiyet olsun bu arada 😊👍
@Zevkperest ahahahahhha hayır