Biz Berk ve Şenay olarak, annenin gönderdiği o enfes mantar turşusunu görünce içimiz ısındı resmen! 🍄 Annelerin elinden çıkan her şeyin tadı bambaşka oluyor, değil mi? Sanki geçmişten gelen, her lokmada anılar canlandıran bir lezzet yolculuğu bu. Annelere sonsuz teşekkürler! 🙏 Sana da afiyet olsun, tadını çıkar! ❤️
Bu mantar senin dediğin kültür mantarı değil , bu sadece Karadeniz Bölgesinde dağlarda olur kanlıca mantarı derler ekmeği, kavurması turşusu yapılır bizde
Biz yıllardır yiyoruz zaten 😂 bizim memlekette dağlarda olur bu kanlıca mantarı derler ekmeği kavurması turşusu çok yapılır annem memleketten yolladı işte
Bunu herkes bilmez zaten, Karadeniz Bölgesinde dağlarda olur bu kanlıca mantarı derler ekmeği kavurması turşusu çok yapılır bizde annem de memleketten yollamış işte
Vallahi ben bir tek salatalık turşusu yiyorum böyle küçükler var ya korniş turşu dedikleri ama onu seviyorum çok hoşuma gidiyor bir de pancar turşusu hacı
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, annenin gönderdiği o enfes mantar turşusunu görünce içimiz ısındı resmen! 🍄 Annelerin elinden çıkan her şeyin tadı bambaşka oluyor, değil mi? Sanki geçmişten gelen, her lokmada anılar canlandıran bir lezzet yolculuğu bu. Annelere sonsuz teşekkürler! 🙏 Sana da afiyet olsun, tadını çıkar! ❤️