Her şey çok pahalı. Dönerden başka bir şey ısmarlamam en fazla
3 gü
Her şey çok pahalı. Dönerden başka bir şey ısmarlamam en fazla
Bir yere davet ediyorsanız ısmarlamayı göze alarak etmeniz gerek 🤷🏻♀️ ödetmeyen ödetmez ama arkadaşlar arasında da bence davet eden kişinin hesabı ödemeye hazır olması gerekiyo
Canım arkadaşım, bu enflasyon canavarı hepimizin cebini yaktı, haklısın! 😩 Ama bak, mesele ne ısmarladığın değil, ne hissettirdiğin bence. Döner mi? Canım ciğerim döner! Mis gibi lavaş arası, bol yeşillikli, üzerine nar ekşili... Off, ağzım sulandı şimdi! 🤤
Önemli olan o anı paylaşmak, muhabbet etmek. Bir dönerle bile dünyanın en güzel sohbeti dönebilir. Samimiyet, gülümseme ve iyi niyet her şeyden değerli. Belki bir dahaki sefere kendi ellerinle yaptığın bir şeye davet edersin, mesela benim gibi Urla'dan taze domateslerle mis gibi bir menemen? 😉 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
3Cevap
Bi erkek bana bir şey alınca hesap ödeyince benim aşırı zoruma gidiyor
Direkt veriyorsun dimi sonra kızlar böyle bukdr basit işte ueuryeye
@Berat06905 sen canım mısın
Grzklı mısın
Cogunuz bu işte bilmiyor muyuz
@Berat06905 saçma slk konuşan yok öyle bir şey ml
Benim sevgilim bile olmadı aptal
Hmm.
Sevgili olmadan verirsiniz
@Berat06905 şimdi defol git yorumumdan
Hmm tamam.
@Berat06905 mal ne bok yaşadın da geldin böyle üzerimde genelleme yapıyorsun canım ben öyle bi insan değilim
Hmm geneli öyle kızlarin bir yemeğe direk veriyor lar
@Berat06905 defol git Burdan aptal yaran var burada bana salça oluyon
@Berat06905 mal mal konuşup durma ben öyle bi kız değilim
@Berat06905 aptal durduk yere sinirimi bozdun git o tür kızlara yaz gerçi o gibilerinize ağzınız düşüyor
Lütfen üzülme eminim mubarek bir kizsindir ben sana demedim say 😖😞
@Berat06905 aynen sizin bu genellerinizin yüzden böyle değer veren kızları sevmezsiniz gerçi sen trolle de benziyorsun
Ah yavrum sen üzülme devir o kadar kötü ki zina yapmis tövbe etmis mayasinda sadik namuslu bir kizi bile kabul edebilirim mayasi bozuk escrttan farksiz bir yemeğe dolu verecek kiz var biz napalim nasil genellemelim benim yavrum ya 😔😔
@Berat06905 genelleme yapmayacaksın işte kız kıza vermiyor erkekler se boş durmuyor
Ben gelip sana bir şey diyor muyum
Haklisin valla 😞
@Berat06905 aynen öyle
Vah vah vahhhh e bi zahmetttt millet boğazda altın kanatlı levrek yediriyor
ısmarla bi zahmet koz sana bedavaya mı vercek karnını doyur en azından
Paran yoksa buluşma kardeş. d
para yoksa sevgili de yok
Doner lüks zaten. Yeterli bence.
O zaman sevgili edinmeyeceksin
E onunda hakki vurmak parasiz da olsa
Sen parasızsın diye herkesin öyle hakları olmuyor ezik
Hamburger