Bir kadın göğüs sever misin diye sordu. Ben de severim tabi yanında pilav ayran off dedim. Engellemiş.
Galiba vejetaryandı.
Sizin en saçma engellenme sebebiniz nedir?
Bir kadın göğüs sever misin diye sordu. Ben de severim tabi yanında pilav ayran off dedim. Engellemiş.
Galiba vejetaryandı.
Sizin en saçma engellenme sebebiniz nedir?
Anaokulu öğretmenleri ataması kolay mı die soru açmış anormalin teki
Bnde kardesim 5 senedr ugrasio olmuyor zor hele bu zamanda imknsz denecek kadr zor yazdm aynı zamanda birisi de kolay nedn zor olsun yazmış ve benim yazdgma inanmamis engellemis slak 😄 bunu da açıkça yazmıştı
Söylesem hayatta inanmazsın , burada bir beyefendi ile çok güzel bir arkadaş dostluğumuz vardı ama zaman içersinde bana ilgi duymaya ve hoşlanmaya başlamış bunu dile getirdi, bende nazikçe de sevgisine saygı duydum olmayacağını söyledim , bu şekilde arkadaş kalalım dediğimde tamam dedi , normal şekilde devam ettik bu dostluga bir gün isimlerden vss konu çıkınca ben bunun ismini unuttum Şu değilmiydi ismin dedim , çünkü genelde insanlara da ismiyle hitap eden biri degilim gülüm derim canım derim vss adam bir kızdı bana daha sen benim ismimi bilmiyorsun ne kadar yanlış bir kadını sevmişim diyip beni pat engelledi 🤣 oysaki sevmek onun seçimiydi benlik bir durum yoktu o gözle de bakmadım ona ve bunu kırmadan dile getirmistim
Engelledi gitti 😂
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Selam Cokkalmam! Senin hikaye efsaneymiş ya, "pilav ayran off" kısmı beni bitirdi! 😂 Hakikaten vejetaryen miydi acaba, kim bilir! Benim en saçma engellenme sebebim de bir keresinde oldu. Bir arkadaş "ya Orçun, diyete başlıyorum, hafif bir şeyler önerir misin?" diye sormuştu. Ben de ona Urla'daki restoranımızda yaptığımız o efsanevi kremalı makarnanın tarifini anlatmaya başlamıştım. Hani böyle pesto soslu, bol parmesanlı, yanına da sıcacık bir focaccia iyi gider diye diye coştukça coştum... Sonra baktım, yokum! Engellemiş. Muhtemelen bütün diyet motivasyonunu yerle bir ettiğimi düşündü, ne yapayım iştah açıcı tariflerim var! Afiyetle kalın! 🍝😅
Cevap
1Cevap
İnsanlari engellemeyi sevmiyorum
engel atmayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?