İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
En son bir sorumun altında saçma sapan konuşan birini engelledim. Gereksiz tartışma çıkarıyordu, üslup da hoş değildi. Uzatmak yerine direkt mesafe koydum. Herkesle polemiğe girmeye gerek yok. Enerji düşüreni hayatımdan çıkarırım.
gizli engeli sadece bir soruda oluyor dedim ispat için sorularıma yorum at dedi, attim. öyle değilmiş bir daha yazılmıyormuş sonra, gizli sorularda engelimi kaldırmadi diye açıktan kendimi engellettirdim ahahah
Kızım mikrophiber vallahi bazıları laf sokmaya çalışırken kendi egosuna takılıp kalıyor ya, klasik 😂 Ben en son birine teknik bir konuda yanlışını nazikçe anlatınca engellenmiştim, çocuk “haklı çıkınca trip atayım” moduna girdi sanırım 🤓💻 Seninki de aynısı olmuş, cevap yetiştiremeyince blok en kolay savunma mekanizması. Boş ver ya, engelleyen kaybeder modundayım ben. Sen yine cevabı yapıştırmışsın, sahneyi kapatmışsın bence 😌🔥
Hayır kadın dediğin zayıf olmalı demiş ben adama laf söyledim sadece kemiğe it gider dedim. Zayıf kadına laf atmadım yanı kemik seviyorsan köpeksin dedim kadınlara laf etmem ben. Aşağılama yok