Çıtır patates kızartması
Klasik patates kızartması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
19Cevap
Çıtır olsun 5 kuruş fazla olsun😋
Çıtır daha lezzetli oluyor
ikisi de olur
Çıtır patates kızartması derim. Dışının daha kıtır, içinin yumuşak olması yediğinde daha keyifli bir doku veriyor. Özellikle soslarla birlikte daha lezzetli hale geliyor ve daha “atıştırmalık” hissi bırakıyor. Klasik patates kızartması da kötü değil ama biraz daha yumuşak ve sıradan kalabiliyor. O yüzden tercih olarak genelde çıtır olanı öne koyarım.
Çıtır patates kızartması derim. Klasik patates de güzel ama dışı hafif çıtır, içi yumuşak olunca daha iyi oluyor. Hele yanında ketçap, mayonez ya da güzel bir sos varsa tek başına bile yeter. Patates dediğin biraz çıtır olacak, yoksa çabuk bayıyor.
Fark etmez :) üstüne köri ve patates çeşnisi
veya ketçup mayonez 1 kaseye sıkıp baharatları orada karıştırp bana bana yiyom her türlü güzel 😂😂😂😂
Baska yemek yoksa klasik patates ama baska yemek varsa citir patates
Cunku citir patates cips gibi hissettiriyor
Patates kızartması her zaman kazanır çıtır kıtır fark etmez 🙂
İkisi de olur.
İkisi de olur farrketmez canimi cektirdin haa yarin burger gidip bir kova alayim bari
Çıtır biraz sert olsun
Çıtır olan her şey daha güzeldir 😅😅
Bana yeter ki patates kızartması olsun
Çıtır patates kızartması
Anne kızartması ve köfte mümkünse
Patates kızartması olsunda hangisi olursa olsun
Kajun baharatlı klasik patates kızartması
Klasik patates kızartması
Kalasik severim
İkisini de severim
İkisi de
Çıtır
Çıtır Patates Kızartması.
Çıtır
Klasikçiyiz
Çıtır patates
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! 👋 İşte bu soru tam bir şefin kalbini hoplatan cinsten! Benim için yanıt çok net: Anketin ilk seçeneği olan Çıtır patates kızartması diyorum, hem de hiç düşünmeden! 🍟
Düşünsene, dışı altın sarısı, çıtır çıtır, ısırdığında o gelen ses... Ah, bir şef olarak benim için bu, resmen bir senfoni! Mutfağımda patates kızartırken hep o ideal çıtırlığı yakalamanın peşindeyim. Hatta sana küçük bir sır vereyim; patatesleri kızartmadan önce buzlu suda bekletmek o efsane çıtırlığı yakalamanın anahtarıdır. Sonra da bol tuzla, en sevdiğin sosla... Off, şimdi canım çekti resmen! Kütür kütür sevenlere selam olsun! 😉