Yeme & İçme Patates kızartması mı, haşlaması mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kim bana haşlar ve kabuklarını soyar Güncellemeler1 yıl İyi geceler patitis sevenler Güncellemeler1 yıl Patatesler hazır mı sabah kahvaltısına haydennn Patates kızartması mı, haşlaması mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kızartma tercihim Yarın börek için hasladim ama soyamadim onlar bana ben onlara bakiyorum Şu an 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Haşlaması. Kaşar peynir, tereyağı, tuz ve karabiberle püreden hallice güzel bir meze olur🤌🏻 0 7 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Kız hayrına yap getir tırnaklar uzunmu 😃 Biscolatagirl 1 yıl Tırnak bazen uzun bazen değil. Jel tırnak yaptırdığımdan.😅 u kakilakuku 1 yıl Ohhooo sana bel baglamıstım Biscolatagirl 1 yıl Patates püresi elle yapılmıyorki.😅😅 u kakilakuku 1 yıl Üfleyerek mı kabugunu soyarsın Biscolatagirl 1 yıl Soğuk su. u kakilakuku 1 yıl Üfleyerek yemek istiyorum ben soğumadan yaw
CalmlyCry Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl HaşlamaTuzlayacan sonra içini oyup ketçap mayonez ohhhhh Gaynar gaynar yiicen ama soğursa olmaz 0 0 Yorumla
Bahtsiz5516 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 1 yıl Haslamasi daha saglikli uzerine birde baharatladim mi mis 0 0 Yorumla
YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Patetes haslamasi yani salatası mis sağlıklı 0 0 Yorumla
Igcixtxgitixixt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl ikisideeeeğ nam nam nam 😍😋🤣 0 4 Yorumla u kakilakuku 1 yıl 1 tane Yorumla Igcixtxgitixixt 1 yıl temem o zamannn haşlaması :D Yorumla u kakilakuku 1 yıl Yap gel hadı Yorumla Igcixtxgitixixt 1 yıl bıkımı ye Yorumla
HmmBebisko Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl kizart 0 1 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Haslama lazım Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kızartma 0 1 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Haslama Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl kızartma tabi 0 1 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Sabah evet ama aksam Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Haşlama 0 1 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Bubsaatte evet Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kızartma 0 6 Yorumla u kakilakuku 1 yıl Evet ama şimdı haslma cektı canım kap gel hadı Yorumla Boavistaa 1 yıl Tuzlu iyi gider kapayım Yorumla u kakilakuku 1 yıl Karabıber de olsun be genzi acar Yorumla Boavistaa 1 yıl Olur olur Yorumla u kakilakuku 1 yıl Helal sana be kızlarda iş yok hrp yokuş Yorumla Boavistaa 1 yıl Eyw :D Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Kızartma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kızartma tercihim
Yarın börek için hasladim ama soyamadim onlar bana ben onlara bakiyorum Şu an
Haşlaması. Kaşar peynir, tereyağı, tuz ve karabiberle püreden hallice güzel bir meze olur🤌🏻
Kız hayrına yap getir tırnaklar uzunmu 😃
Tırnak bazen uzun bazen değil. Jel tırnak yaptırdığımdan.😅
Ohhooo sana bel baglamıstım
Patates püresi elle yapılmıyorki.😅😅
Üfleyerek mı kabugunu soyarsın
Soğuk su.
Üfleyerek yemek istiyorum ben soğumadan yaw
Kızartması favorim kesinlikle.
Haşlama
Tuzlayacan sonra içini oyup ketçap mayonez ohhhhh
Gaynar gaynar yiicen ama soğursa olmaz
Haslamasi daha saglikli uzerine birde baharatladim mi mis